ha esetleg nem ismernéd.

HozzászólásSzerző: kierkegaard » 2024. június 9., vasárnap 23:17
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2024. június 6., csütörtök 11:51
HozzászólásSzerző: Remy » 2024. június 2., vasárnap 22:56
HozzászólásSzerző: kierkegaard » 2024. június 2., vasárnap 0:41
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. május 31., péntek 19:51
HozzászólásSzerző: pheco » 2024. május 31., péntek 19:40
HozzászólásSzerző: nmate » 2024. május 28., kedd 21:36
HozzászólásSzerző: el magico » 2024. május 28., kedd 20:17
Ezzel azért vitatkoznék. Zeneileg abszolút kiemelkedő, páratlan idehaza. Minden stílusban extrát tud hozni, és közben mégis megmarad önmaga. Hiába reggaeton/pop/rap/trap/rock, elsőre meg tudod mondani, hogy ez Azahriah. Úgy váltogatja egy zenén belül is a flowt, a hangulatot, hogy teljesen természetesnek hat, pedig rohadtul nem az. Mellette pedig több hangszeren is játszik, és beateket is gyárt magának.nmate írta: Jó üzletember ez az Azahriah, nekem ilyen Taylor Swift vibeja van bizonyos szemszögből. Kiváló üzleti model, nem kiemelkedő zeneileg amúgy amit csinál (mondjuk mindkettő tudna jobbat, csak nem az kell a népnek), de nagyon jól találja meg a közönséget és szépen építi a brandet, a sztárságot.
Persze, egy fesztivál színpad teljesen más, mint egy aréna, ahol gyakorlatilag saját képükre festhetik az egész arculatot.chosenone46 írta: meglepődnék ha nagyobb, kiforrottabb bulit tolna szigeten. oda nem tudja annyira vinni az egész stadionkoncertes koreográfiáját szerintem.
Tudom tudom, meg értem is miért szeretik olyan sokan... de nekem a Desh akkor is trash kategóriagutihaz14 írta: legpopularisabb szamokat kozosen csinaltak, vetek lenne kihagyni desht
HozzászólásSzerző: chosenone46 » 2024. május 28., kedd 14:40
mondjuk Aurora tényleg inkább sátras, értelmet nyer.Pipita írta:Aurora nem nagyszínpados, a sátorban lesz. Grandson lesz még aznap, ha minden igaz, bár elég béna egyelőre a Sziget oldala.chosenone46 írta:
meglepődnék ha nagyobb, kiforrottabb bulit tolna szigeten. oda nem tudja annyira vinni az egész stadionkoncertes koreográfiáját szerintem. plusz picit stílusidegen egymástól a három headliner (feltéve hogy halsey, aurora és azahriah marad) ami a hangulatra is hatással lehet, plusz messze a leggyengébb nap a fellépők tekintetében...de biztos vagyok benne, hogy sokat fognak utána cikkezni róla már csak azahriah miatt is.
Az hogy messze a leggyengébb nap az evalószínűleg igaz, lévén hogy az egyetlen ami engem érdekel.Jó, mondjuk a Marc Rebillet bulira is kíváncsi vagyok az első napról.
Na meg Elefánt is lesz, jó lesz ez a Sziget.
![]()
HozzászólásSzerző: pheco » 2024. május 28., kedd 14:15
Én vasárnap voltam, ott a végén elnyomta az AWS - Viszlát nyár számát, az egy szép pillanat volt. Illetve a Four Moods 2 alatt feljött a trinidadi énekesnő is a színpadra, elég nagyot énekelt. A szám felkonfjánál mondta Azi, hogy minden nap egy kicsit más és ez jutott a mai napra. Nem tudom az első két napon miben volt más.Caraway írta: Amit hianyoltam az a tartarosz, arra nagyon verettem volna, meg azt hittem lesz valami geg, de most elmaradt a Papp Laszlos bulihoz kepest. Osszessegeben jo elmeny volt amugy, a diszlet, koreok, tancosok, show, pirotechnika stb 10 pont, le a kalappal, szivesen megneztem volna az egeszet ulve is amugy, amikor csak a reszletekre figyelek vegig.
HozzászólásSzerző: realfan » 2024. május 28., kedd 13:52
köszi, éreztem én, hogy picit sem az én stílusom lesz
HozzászólásSzerző: ferni » 2024. május 28., kedd 13:27
HozzászólásSzerző: realfan » 2024. május 28., kedd 13:18
kis segítséget kérek, ez milyen Aurora?én csak eddig csak egyről hallottam, a magyar punk bandáról, de valamiért azt feltételezem, hogy ezek nem őkPipita írta:Aurora nem nagyszínpados, a sátorban lesz. Grandson lesz még aznap, ha minden igaz, bár elég béna egyelőre a Sziget oldala.chosenone46 írta:
meglepődnék ha nagyobb, kiforrottabb bulit tolna szigeten. oda nem tudja annyira vinni az egész stadionkoncertes koreográfiáját szerintem. plusz picit stílusidegen egymástól a három headliner (feltéve hogy halsey, aurora és azahriah marad) ami a hangulatra is hatással lehet, plusz messze a leggyengébb nap a fellépők tekintetében...de biztos vagyok benne, hogy sokat fognak utána cikkezni róla már csak azahriah miatt is.
Az hogy messze a leggyengébb nap az evalószínűleg igaz, lévén hogy az egyetlen ami engem érdekel.Jó, mondjuk a Marc Rebillet bulira is kíváncsi vagyok az első napról.
Na meg Elefánt is lesz, jó lesz ez a Sziget.
![]()
HozzászólásSzerző: nmate » 2024. május 28., kedd 12:49
Erre azért nagy összegben ne fogadj, volt már erre példa. De amúgy igen, ekkora tömegeket itthon ez a szint mozgat meg (RHCP, Coldplay a közelmúltból / jövőből).el magico írta: Nagyösszegben fogadnék, hogy még külföldi szupersztárok sem lennének erre képesek.
HozzászólásSzerző: Pipita » 2024. május 28., kedd 12:36
Aurora nem nagyszínpados, a sátorban lesz. Grandson lesz még aznap, ha minden igaz, bár elég béna egyelőre a Sziget oldala.chosenone46 írta:meglepődnék ha nagyobb, kiforrottabb bulit tolna szigeten. oda nem tudja annyira vinni az egész stadionkoncertes koreográfiáját szerintem. plusz picit stílusidegen egymástól a három headliner (feltéve hogy halsey, aurora és azahriah marad) ami a hangulatra is hatással lehet, plusz messze a leggyengébb nap a fellépők tekintetében...de biztos vagyok benne, hogy sokat fognak utána cikkezni róla már csak azahriah miatt is.lordgabi írta: Köszi a beszámolót!![]()
Akkor Szigeten majd csak még kiforrottabb buli fog várni majd augusztusban...![]()
HozzászólásSzerző: chosenone46 » 2024. május 28., kedd 11:40
meglepődnék ha nagyobb, kiforrottabb bulit tolna szigeten. oda nem tudja annyira vinni az egész stadionkoncertes koreográfiáját szerintem. plusz picit stílusidegen egymástól a három headliner (feltéve hogy halsey, aurora és azahriah marad) ami a hangulatra is hatással lehet, plusz messze a leggyengébb nap a fellépők tekintetében...de biztos vagyok benne, hogy sokat fognak utána cikkezni róla már csak azahriah miatt is.lordgabi írta: Köszi a beszámolót!![]()
Akkor Szigeten majd csak még kiforrottabb buli fog várni majd augusztusban...![]()
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2024. május 28., kedd 11:13
legpopularisabb szamokat kozosen csinaltak, vetek lenne kihagyni deshtAz előzenekar (Desh + Légyember) erőtlen, gagyi volt, pláne a főműsorhoz viszonyítva. Sokszor el is gondolkodtam, hogy Azi egyáltalán miért áll össze ilyen emberekkel.
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2024. május 27., hétfő 22:12
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2024. május 27., hétfő 20:03
Jelenlévő fórumozók: 9 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem