Egyéb bajnokságok
Re: Egyéb bajnokságok
Special One -> Fener
- h3x0r
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Én még ott voltam lemaradva, hogy az Aston Villa simán végig megy mindenkinPipita írta: Olimpiakos behúzta a konfettidöntőt.![]()

Marcelo megtanította ezeket focizni....Pipita írta: Olimpiakos behúzta a konfettidöntőt.![]()

- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
Olimpiakos behúzta a konfettidöntőt.

- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
Csak arrol volt szo h segit neki keruletet valasztani nem?Realista24 írta:Na, Ramose nem volt jo neki?Pad'em írta: Bale villáját vette meg a kincskeresőnkNehogy ez is rászokjon a golfra.
Sztem Ramos a sajatjat megtartotta.
Cristiano Ronaldo
❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48

2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48

- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Na, Ramose nem volt jo neki?Pad'em írta: Bale villáját vette meg a kincskeresőnkNehogy ez is rászokjon a golfra.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
Én azt olvastam, hogy idén fixen nem adják el mert van egy záradék a szerződésben, hogy az eladásból pénzt kapna belőle a Psv is de nem akarnak nekik adni belőle ezért kölcsönbe megy aztán majd eladják jövőre.
- realmadrid95
- Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Güler, Asencio
Realista24 írta:En pont azt olvastam, hogy egyaltalan nem akarjak eladni, a jatekos nem akar a PSGnel jatszani, igy marad a kolcson, amit a jatekos tud befolyasolni.cart írta: Azt irtak hogy a Barcaba menne, akik kolcson is tudnak venni, mivel eleg alacsony a fizetese. A PSG inkabb el akarna mar adni.
A Barcas resz "valid".
En is igy tudom.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
En pont azt olvastam, hogy egyaltalan nem akarjak eladni, a jatekos nem akar a PSGnel jatszani, igy marad a kolcson, amit a jatekos tud befolyasolni.cart írta: Azt irtak hogy a Barcaba menne, akik kolcson is tudnak venni, mivel eleg alacsony a fizetese. A PSG inkabb el akarna mar adni.
A Barcas resz "valid".
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Azt irtak hogy a Barcaba menne, akik kolcson is tudnak venni, mivel eleg alacsony a fizetese. A PSG inkabb el akarna mar adni.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
En ezt vettem alapul:CS0ki írta:Akkor járt le a szerződése Párizsban, az volt a szöveg, hogy nem tudták meggyőzni a maradásról, majd meglepetésre a psv váltáskor kiderült, hogy aláírt előtte szerződést a psgvel, hogy x millióért visszavehetik. Persze lehet, hogy a családi kutyát túszul ejtették vagy valami, bármit kinézek ezekből.Realista24 írta:
En ugy olvastam, hogy a PSV bar ingyen vitte el, a PSG-nek volt visszvasarlasi joga, 4-5 millio ertekben, amivel eltek is.
It is clear that PSG let a diamond slip through their grasp - but they have a unique opportunity to rectify their mistake. According to Fabrizio Romano, a buy-back clause was inserted into Simons' contract at PSV which allows the Ligue 1 champions to re-sign him for just €6 million.
PSG decide to activate €6m Xavi Simons buy-back clause after Dutch starlet's stellar debut year at PSV. Paris Saint-Germain have reportedly decided to activate their €6 million buy-back clause on Xavi Simons, after his stellar year at PSV.
A tortentek nagyjabol ezt tamasztjak ala, plusz amit irsz.
Valamivel megfogtak, de elismeresem az ugynokenek, hogy azt sikerult elerni, hogy a jatekosnak van beleszolasa a csapatvalasztasba.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Akkor járt le a szerződése Párizsban, az volt a szöveg, hogy nem tudták meggyőzni a maradásról, majd meglepetésre a psv váltáskor kiderült, hogy aláírt előtte szerződést a psgvel, hogy x millióért visszavehetik. Persze lehet, hogy a családi kutyát túszul ejtették vagy valami, bármit kinézek ezekből.Realista24 írta:En ugy olvastam, hogy a PSV bar ingyen vitte el, a PSG-nek volt visszvasarlasi joga, 4-5 millio ertekben, amivel eltek is.CS0ki írta: De minek írt alá bármit, amikor ingyen lelephetett tőlük?
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
En ugy olvastam, hogy a PSV bar ingyen vitte el, a PSG-nek volt visszvasarlasi joga, 4-5 millio ertekben, amivel eltek is.CS0ki írta: De minek írt alá bármit, amikor ingyen lelephetett tőlük?
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Valami ilyesmi igen.CS0ki írta: De minek írt alá bármit, amikor ingyen lelephetett tőlük?
Az meg nekem is meglepő, hogy a psg nem győzködni, hogy maradjon ott, teljesen használható lenne náluk.
Ha jol latom raadasul 27ig van szerzodese.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
De minek írt alá bármit, amikor ingyen lelephetett tőlük?
Az meg nekem is meglepő, hogy a psg nem győzködni, hogy maradjon ott, teljesen használható lenne náluk.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Marmint azert rakja kukaba a karrierjet, mert nem a PSG padjan nyomorog a kirakatsztarok mogott, hanem inkabb egyet hatralepve, egy olyan csapatot valasztott, ahol fix kezdo es fejlodhet?Remy írta: Szepen rakja kukaba a karrierjet… ahelyett, hogy egy adott csapatban tudna folyamatosan teljesiteni, ott kell nyomorognia egy hulye PSGs szerzodes miatt. Sok esze volt.
A szerzodesevel pedig o diktal a PSGnek, nem pedig forditva...ritka eset, biztos idegben is vannak miatta valamilyen szinten.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Szepen rakja kukaba a karrierjet… ahelyett, hogy egy adott csapatban tudna folyamatosan teljesiteni, ott kell nyomorognia egy hulye PSGs szerzodes miatt. Sok esze volt.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
Minek írt alá odaRealista24 írta:Mert ez ugy van, hogy a PSG nem akarja eladni, Xavi nem akar a PSG-ben jatszani, es olyan a szerzodese, hogy o valaszthatja meg, hogy hova adjak kolcson.Remy írta:
Ez wtf? A gyerek eleg jo szezont hozott Lipcseben. PSGnel miert nem kell? Siman kezdonek kene lennie…

"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Pad'em
Bale villáját vette meg a kincskeresőnk
Nehogy ez is rászokjon a golfra.

"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- realmadrid95
- Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Güler, Asencio
Honapok ota fofavorit a Barca.poronty írta: Amúgy nem lepődnék meg, ha pont a barcába menne kölcsönbe.