Thibaut Courtois - 1
- Galacticos
Re: Thibaut Courtois - 1
Nincs itt kapuskerdes, jo gyerek a lunin de a vilag legjobbka ujra a tronon.

Amugy nem epp Courtois az aki nem ismeri a nyaralas fogalmat?Kercsó írta:itt sincs olyan opció, hogy mindenki veszít?'shutterisland írta:
a romanokkal es szlovakokkal vannak egy csoportban, azert legalabb azt a ket meccset hozhatnak.![]()
![]()
az tuti, hogy a belgák sokat buknak azzal, hogy Tibo nyaral az EB helyett, mi meg pont fordítva.

Mintha regebben lett volna valami insta poszt a baratnojetol mikor tengerparton nyomja az edzest ahelyett, hogy pihengetne.
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
itt sincs olyan opció, hogy mindenki veszít?'shutterisland írta:a romanokkal es szlovakokkal vannak egy csoportban, azert legalabb azt a ket meccset hozhatnak.Kercsó írta: végre egy olyan belga keret, aminek egy hangyafsznyit se tudok szurkolni![]()
![]()

az tuti, hogy a belgák sokat buknak azzal, hogy Tibo nyaral az EB helyett, mi meg pont fordítva.
#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
a romanokkal es szlovakokkal vannak egy csoportban, azert legalabb azt a ket meccset hozhatnak.Kercsó írta: végre egy olyan belga keret, aminek egy hangyafsznyit se tudok szurkolni![]()

- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
végre egy olyan belga keret, aminek egy hangyafsznyit se tudok szurkolni

#whatisyourexcuse
Itt az előzetes keret
Meg az edzővel is össze van/volt balhézva.
https://www.nemzetisport.hu/foci-eb-202 ... oki-kerete
Meg az edzővel is össze van/volt balhézva.
https://www.nemzetisport.hu/foci-eb-202 ... oki-kerete
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Ez am a sokatmondó komment. Maskor bezzeg fosod a szótferni írta: Courtois nem megy

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Courtois nem megy
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Ugye amikor az volt, hogy egész szezon kimarad Ő is mondta, hogy ha felépülne sem menne mert full fokusz a rehabon. Azóta mondott bármit az eb-vel kapcsolatban? Lehet továbbra sem tervezte a dolgot, hogy legyen egy jó nyara
Courtois maga mondta le, mert osszebalhezott a vezetoedzovel + a serulese miatt is, ha jol emlekszemsebydani írta: Nincs benne az EB keretben
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
belgák is igazi shitshow, jobb is, ha pihen inkább.sebydani írta: Nincs benne az EB keretben
thereisonly1ronaldo
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Nincs benne az EB keretben
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
Itt a videó, hogy szakadt el neki...Realista24 írta: Amazon Prime will release a documentary about Thibaut Courtois’ ACL injury.

Durva lehetett, mik ezek a hangok amiket kiadott

- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Amazon Prime will release a documentary about Thibaut Courtois’ ACL injury.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Feltételes módot annyira ismered mint Modric a khv posztotTjacks írta:Jó de Halfkey nem szarozna és már a Bayern ellen is őt kezdetnéferni írta: Edzésen látják őket eleget, majd eldöntik.
Az biztos nagy edzői felelősség lenne, de először is el kéne jutni a döntőig![]()
![]()

A lényeg nem az hogy én kit kezdetnék (nem vagyok ott edzésen), hanem hogy a módszer szerintem ne korábbi ígéretek, hanem várható teljesítmény legyen. BL cím a tét, nem Lunin lelki világa.
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
Jó de Halfkey nem szarozna és már a Bayern ellen is őt kezdetnéferni írta: Edzésen látják őket eleget, majd eldöntik.
Az biztos nagy edzői felelősség lenne, de először is el kéne jutni a döntőig![]()

Edzésen látják őket eleget, majd eldöntik.
Az biztos nagy edzői felelősség lenne, de először is el kéne jutni a döntőig
Az biztos nagy edzői felelősség lenne, de először is el kéne jutni a döntőig