Én még ott voltam lemaradva, hogy az Aston Villa simán végig megy mindenkinPipita írta: Olimpiakos behúzta a konfettidöntőt.![]()

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2024. május 30., csütörtök 0:20
Én még ott voltam lemaradva, hogy az Aston Villa simán végig megy mindenkinPipita írta: Olimpiakos behúzta a konfettidöntőt.![]()
HozzászólásSzerző: ferni » 2024. május 29., szerda 23:42
Marcelo megtanította ezeket focizni....Pipita írta: Olimpiakos behúzta a konfettidöntőt.![]()
HozzászólásSzerző: Pipita » 2024. május 29., szerda 23:41
HozzászólásSzerző: lestat » 2024. május 28., kedd 15:40
Csak arrol volt szo h segit neki keruletet valasztani nem?Realista24 írta:Na, Ramose nem volt jo neki?Pad'em írta: Bale villáját vette meg a kincskeresőnkNehogy ez is rászokjon a golfra.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. május 28., kedd 11:47
Na, Ramose nem volt jo neki?Pad'em írta: Bale villáját vette meg a kincskeresőnkNehogy ez is rászokjon a golfra.
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2024. május 28., kedd 11:23
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2024. május 28., kedd 10:35
Realista24 írta:En pont azt olvastam, hogy egyaltalan nem akarjak eladni, a jatekos nem akar a PSGnel jatszani, igy marad a kolcson, amit a jatekos tud befolyasolni.cart írta: Azt irtak hogy a Barcaba menne, akik kolcson is tudnak venni, mivel eleg alacsony a fizetese. A PSG inkabb el akarna mar adni.
A Barcas resz "valid".
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. május 28., kedd 10:07
En pont azt olvastam, hogy egyaltalan nem akarjak eladni, a jatekos nem akar a PSGnel jatszani, igy marad a kolcson, amit a jatekos tud befolyasolni.cart írta: Azt irtak hogy a Barcaba menne, akik kolcson is tudnak venni, mivel eleg alacsony a fizetese. A PSG inkabb el akarna mar adni.
HozzászólásSzerző: cart » 2024. május 28., kedd 10:04
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. május 28., kedd 9:40
En ezt vettem alapul:CS0ki írta:Akkor járt le a szerződése Párizsban, az volt a szöveg, hogy nem tudták meggyőzni a maradásról, majd meglepetésre a psv váltáskor kiderült, hogy aláírt előtte szerződést a psgvel, hogy x millióért visszavehetik. Persze lehet, hogy a családi kutyát túszul ejtették vagy valami, bármit kinézek ezekből.Realista24 írta:
En ugy olvastam, hogy a PSV bar ingyen vitte el, a PSG-nek volt visszvasarlasi joga, 4-5 millio ertekben, amivel eltek is.
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2024. május 28., kedd 9:37
Akkor járt le a szerződése Párizsban, az volt a szöveg, hogy nem tudták meggyőzni a maradásról, majd meglepetésre a psv váltáskor kiderült, hogy aláírt előtte szerződést a psgvel, hogy x millióért visszavehetik. Persze lehet, hogy a családi kutyát túszul ejtették vagy valami, bármit kinézek ezekből.Realista24 írta:En ugy olvastam, hogy a PSV bar ingyen vitte el, a PSG-nek volt visszvasarlasi joga, 4-5 millio ertekben, amivel eltek is.CS0ki írta: De minek írt alá bármit, amikor ingyen lelephetett tőlük?
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. május 28., kedd 9:29
En ugy olvastam, hogy a PSV bar ingyen vitte el, a PSG-nek volt visszvasarlasi joga, 4-5 millio ertekben, amivel eltek is.CS0ki írta: De minek írt alá bármit, amikor ingyen lelephetett tőlük?
HozzászólásSzerző: Remy » 2024. május 28., kedd 9:21
Valami ilyesmi igen.CS0ki írta: De minek írt alá bármit, amikor ingyen lelephetett tőlük?
Az meg nekem is meglepő, hogy a psg nem győzködni, hogy maradjon ott, teljesen használható lenne náluk.
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2024. május 28., kedd 9:18
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. május 28., kedd 8:59
Marmint azert rakja kukaba a karrierjet, mert nem a PSG padjan nyomorog a kirakatsztarok mogott, hanem inkabb egyet hatralepve, egy olyan csapatot valasztott, ahol fix kezdo es fejlodhet?Remy írta: Szepen rakja kukaba a karrierjet… ahelyett, hogy egy adott csapatban tudna folyamatosan teljesiteni, ott kell nyomorognia egy hulye PSGs szerzodes miatt. Sok esze volt.
HozzászólásSzerző: Remy » 2024. május 28., kedd 8:49
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2024. május 28., kedd 8:43
Minek írt alá odaRealista24 írta:Mert ez ugy van, hogy a PSG nem akarja eladni, Xavi nem akar a PSG-ben jatszani, es olyan a szerzodese, hogy o valaszthatja meg, hogy hova adjak kolcson.Remy írta:
Ez wtf? A gyerek eleg jo szezont hozott Lipcseben. PSGnel miert nem kell? Siman kezdonek kene lennie…
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2024. május 27., hétfő 20:57
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2024. május 27., hétfő 15:50
Honapok ota fofavorit a Barca.poronty írta: Amúgy nem lepődnék meg, ha pont a barcába menne kölcsönbe.
HozzászólásSzerző: poronty » 2024. május 27., hétfő 15:27
Jelenlévő fórumozók: 2 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem