OFF

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
realmadrid95
Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Güler, Asencio
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: OFF

HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2024. május 28., kedd 7:36

___Samy___ írta:
kiserik írta:
Én pár éve beruháztam egy Pitboss pellet grillre. Csak ajánlani tudom. Gyakorlatilag kiváltja a grill-t, barbecue-t, sütőt, kemencét, füstölőt.
Elhiszem, hogy szep es jo, de ennyiert joggal varja el ezt az ember. Ennyit inkabb egy vegyestuzelesu kazanba invesztalnek be :mrgreen:

En valami kisebb arkategoriaban gondolkodom.

https://www.praktar.hu/3-az-1-ben-bbq-g ... C1EALw_wcB

Szomszednak ilyenje van, imadja.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. május 28., kedd 5:39

___Samy___ írta:
kiserik írta:
Én pár éve beruháztam egy Pitboss pellet grillre. Csak ajánlani tudom. Gyakorlatilag kiváltja a grill-t, barbecue-t, sütőt, kemencét, füstölőt.
Elhiszem, hogy szep es jo, de ennyiert joggal varja el ezt az ember. Ennyit inkabb egy vegyestuzelesu kazanba invesztalnek be :mrgreen:

Weber gömb grill.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2024. május 27., hétfő 23:25

kiserik írta:
___Samy___ írta: Ha mar igy bedurrant a jo ido. Kinek milyen tapasztalatai vannak a kerti grillsutokkel? Melyikre erdemes beruhazni?

"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

Tjacks
Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric

HozzászólásSzerző: Tjacks » 2024. május 27., hétfő 21:56

füst írta:
Egyébként érdekelne még pár 100 feletti kihívás, de ahhoz hogy rendszeresen bírjam az ilyesmit, le kell pattintani az 5-10 kiló fókazsírt, ami télen hőszigetel, és nyaraláskor a tengerfelszínen tart. :D
Egyszer az életben jó lenne megcsinálni a Vadrózsa160-at, de ezen a ponton már nagyon nagy a dilemma. Egyfelől fiatalabb már nem leszek, és nincs hova halogatni a fizikai kihívásokat, másfelől azért már megkérdőjelezi az épelméjűség meglétét, azaz hogy megérné-e azt a nagyon-nagyon sok energiát beleölni, hogy feljöjjek arra a szintre, amivel lehet esélyem megcsinálni ezt az önsanyargatást. :)

Azon végigmentél már?
100nál többet nem mentem még. Ennek több van oka is van : ezt a távot viszonylag hamar kimaxoltam - 18 évesen rántott be az öregem - és az első teljesítés annyira megviselt hogy 6 év után álltam ismét rajthoz :D

Másrészt most már lenne kedvem magam szaggatni többel is, de ahhoz már edzenem kellene sokat, két kisgyerek mellett ezt nem engedhetem meg magamnak. Így marad egy darabig a Kinizsi, hosszú évek óta úgy állok rajthoz - idő hiányában - hogy nincsenek edzés km-ek a lábamba, és billegek a feladom/nem adom fel között :)

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. május 27., hétfő 17:03

Te csak ne keresgess r9 videokat.
Pont te ne :coffee: :lol:
Meg amugy hiheto vagy, instan keresel videot....
Ki kene jonni a szekrenybol, nem szegyen az ma mar.
thereisonly1ronaldo

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2024. május 27., hétfő 17:01

hehetheoriginal írta: nem bazmeg csak egyet találnék, ami nem plasztikcica meg gumifütyi és még kényelmes is.
de mai napig a mercurial superfly 6-ra csapkodom a bohócot, csak mivel sokéves kiadás, már rohadtritkán találni csak elfekvőben itt-ott

amugy igy is feszulhet a mez, ez is egy életcél :lol: :kalapos:
btw hogy akadsz ra ilyen arcokra, stabil ratyi vagy sztem :coffee: :kalapos:
R9 videokat kerestem, es ezeket dobalta be. :mrgreen:
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

el magico
Kedvenc játékosaid: Cristiano, Ramos, Marcelo

HozzászólásSzerző: el magico » 2024. május 27., hétfő 16:53

gutihaz14 írta: azi koncert velemeny? kinek mennyire tetszett? szerintem kurvajo bulit csinalt, kozonseg is boven partner volt

hangositas gondolom ilyen stadion korulmenyek kozott jonak szamit, de szamit ki hol ul
Zene topikba írtam ma, szerintem brutál volt, tényleg történelmet írt a srác :agree:

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. május 27., hétfő 16:39

nem bazmeg csak egyet találnék, ami nem plasztikcica meg gumifütyi és még kényelmes is.
de mai napig a mercurial superfly 6-ra csapkodom a bohócot, csak mivel sokéves kiadás, már rohadtritkán találni csak elfekvőben itt-ott

amugy igy is feszulhet a mez, ez is egy életcél :lol: :kalapos:
btw hogy akadsz ra ilyen arcokra, stabil ratyi vagy sztem :coffee: :kalapos:
thereisonly1ronaldo

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2024. május 27., hétfő 16:29

hehetheoriginal írta: ujabb nagyszeru kerdes:
hasznal vki adidas x speedportal vagy crazyfast csukákat focira? (rengeteg kulonbozo verzio van)
ahogy nezem ezek ilyen gumicuccok, akinek van, irjon mar rola par mondatot, mennyire kenyelmes, kemeny, muanyagerzetu.
kepek meg videok alapjan nagyon gagyi kinai muanyagnak tunik az egesz
Közben rájöttem, hogy minek kell neked folyamat új focicsuka. Megvan az Insta oldalad

:kalapos: joga bonito :kalapos:
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

New England Patriots

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2024. május 27., hétfő 10:25

___Samy___ írta: Ha mar igy bedurrant a jo ido. Kinek milyen tapasztalatai vannak a kerti grillsutokkel? Melyikre erdemes beruhazni?
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!

füst
Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric

HozzászólásSzerző: füst » 2024. május 27., hétfő 9:59

Tjacks írta:
Az éjszakai mátra az nem a 115km? Az régen a Kinizsi utáni hétvégén volt, nah az bakancslistás túra, de oda már rendesen készülni kell, 5000m+ szint van benne.
Nem arra gondoltam, Mátrai Csillagok Éjszakai TT a becsületes neve, ami ugyanakkor zajlik, és az csak szelíd 40 km. Nekem max. 50-60 km a komfortzóna, afelett már nem esik jól, és egyre inkább a határok feszegetésébe fordul át, mint kikapcsolódásról. Fizikummal még csak-csak bírom, bár közel egy mázsát kell fel-le utaztatnom, és a szintkülönbséget a térdek-bokák nem köszönik meg. Na de mentálisan még sokkal rosszabbul viselem a monoton lépkedést ha 12+ órán keresztül tart.

Szóval az éjszakai Mátrát imádom, a szerényebb létszám miatt nincs akkora kapkodás, több idő van beszélgetésbe elegyedni, és hát sokkal ritkábban is van rá alkalom, akár 1 órán keresztül is lehet úgy haladni, hogy egy lélek sincs sehol. De a szintidőt ott is nagyon komolyan veszik, 40 másodperces késésnél sincs kegyelem, tavaly szemtanúja voltam egy ilyen esetnek, szegény srácnak nem volt őszinte a mosolya.

Egyébként érdekelne még pár 100 feletti kihívás, de ahhoz hogy rendszeresen bírjam az ilyesmit, le kell pattintani az 5-10 kiló fókazsírt, ami télen hőszigetel, és nyaraláskor a tengerfelszínen tart. :D
Egyszer az életben jó lenne megcsinálni a Vadrózsa160-at, de ezen a ponton már nagyon nagy a dilemma. Egyfelől fiatalabb már nem leszek, és nincs hova halogatni a fizikai kihívásokat, másfelől azért már megkérdőjelezi az épelméjűség meglétét, azaz hogy megérné-e azt a nagyon-nagyon sok energiát beleölni, hogy feljöjjek arra a szintre, amivel lehet esélyem megcsinálni ezt az önsanyargatást. :)

Azon végigmentél már?

ELSiete
Kedvenc játékosaid: Benzema

HozzászólásSzerző: ELSiete » 2024. május 27., hétfő 8:26

gutihaz14 írta: azi koncert velemeny? kinek mennyire tetszett? szerintem kurvajo bulit csinalt, kozonseg is boven partner volt

hangositas gondolom ilyen stadion korulmenyek kozott jonak szamit, de szamit ki hol ul
Szerintem a hangositassal komoly gondok voltak, mi álló helyen nem mindent hallottunk. Ez sokat levett nálam az élményből.
De maga az ének, a színpad, a látvány, az abszolút top szint. Néha picit leült a dolog, de szerintem kihozta magából a maxot. Nem kis teljesítmény 3szor egymás után.
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."

Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”

gutihaz14

HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2024. május 26., vasárnap 23:02

azi koncert velemeny? kinek mennyire tetszett? szerintem kurvajo bulit csinalt, kozonseg is boven partner volt

valamelyik univerzumban: :box:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---

edzo: xabi apo

L.Miki
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: L.Miki » 2024. május 26., vasárnap 18:27

Az előző években faszenes grillel nyomtam, de idén beruháztam egy gázosra próba cseresznye és már ki is lett jópárszor próbálva és eddig nagyon tetszik. Könnyebb, mert kevésbé idő igényesebb mint a faszenes, míg az teljesen izzásnak indul, addig a gázoson begyujtod melegíted 1-2 percig és mehet is bele a husi. Meg ízre is van olyan finom a gázosban készültnek, mint a másiknak, sőt másnap finomabb is, mert a szenesben készült inkább csak frissen jó, másnap már szinte csak a füstöt érzed rajta.
Szóval én most így a kettőt összevetve a gázosra szavazok. Rád jön a hirtelen grillezhetnèk begyujtod aztán már megy is. B-)

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2024. május 26., vasárnap 18:13

Ha mar igy bedurrant a jo ido. Kinek milyen tapasztalatai vannak a kerti grillsutokkel? Melyikre erdemes beruhazni?
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

Tjacks
Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric

HozzászólásSzerző: Tjacks » 2024. május 26., vasárnap 13:55

Gratulálok füst!

Belenyúltál ezzel az éjszakával, édesapám hasonló tapasztalatokat osztott meg.

A Kinizsi legendásan "gyér" az ellátásban, és ez a nevelési díj ellenében elhiszem hogy sokaknak szúrja a szemét,én már megszoktam.

Az éjszakai mátra az nem a 115km? Az régen a Kinizsi utáni hétvégén volt, nah az bakancslistás túra, de oda már rendesen készülni kell, 5000m+ szint van benne.

Le a kalappal, jó pihenést!!

Halfkey

HozzászólásSzerző: Halfkey » 2024. május 26., vasárnap 13:15

De érted, egész világ azon parázik Kína mikor támadja meg Taiwant és robban ki még nagyobb háború, ő meg ismeri magát és nagy lelki nyugalommal befoglal egy repjegyet. GG.

füst
Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric

HozzászólásSzerző: füst » 2024. május 26., vasárnap 13:12

Tjacks írta: Sok sikert Füst a mai naphoz!

Holnap - vagy amikor újra szalonképesnek érzed magad :mrgreen: - írj egy rövidet :)
Köszi!

Most értem haza, mielőtt megyek aludni, összeszedem pár mondatban.

Végül is sikerült végigmenni a Kinizsin, sikerült a 23. óra előtt beérni a célba, amivel elégedett vagyok, bár a az elején még törekedtem a 20-as alatti szintre, félidőnél 57 km volt mögöttem, szóval bizakodó voltam, gondolván hogy a neheze letudva. De az utolsó 40 km-re máshogy gondolta a Gerecse, és leszakadt az ég, teljesen visszavetette a tempómat, így voltak pillanatok amikor a teljesítés is kérdésessé vált, mert minden időtartalékot elvesztettem a végtelen éjszakai dagonyában, szóval bele kellett futni a végén, amit gyűlölök. :)
Igazából ha az elejét nem tolom meg ész nélkül, akkor minden bizonnyal osztozok nagyon sokak sorsában, és simán fel kellett volna adjam. Nos kíváncsi leszek mennyien tettek így.
Állítólag a Kinizsi az egyszerűbb 100-asok közé tartozik, de engem ez most nagyon csúnyán megrakott, reggelre semennyi energiám nem maradt.
Egyébként vegyesek az érzéseim, a túratársak java példásan viselkedett, rengetegszer néztünk egymás után, hogy minden rendben van-e, és ez jó. Viszont őszintén szólva az eddigi tt tapasztalataim alapján a K100 szervezői nem nagyon lehetnek büszkék magukra. Máshol ingyen hoznak vizet, teát, fröccsöt, illetve mindenféle elemózsiát a 2-3 ezres nevezési díj ellenében, a Kinizsin pedig gond nélkül ott lehet hagyni a nevezési díjon felül 15-20k Ft-ot a nem túl etikus árszabás miatt. Na persze ez az ő dolguk, de nekem kb. mindenhol máshol szebbek voltak az emlékeim e téren.
Ettől függetlenül vissza fogok térni, talán már jövőre is, bár sajnálatos módon egybeesik az éjszakai mátraival, amit viszont pont a szervezők extra hozzáállása miatt nehéz elengedni. De majd alakul. Köszi még egyszer azt érdeklődést, és a korábbi segítséget!

Faust
El director de fotografía

HozzászólásSzerző: Faust » 2024. május 26., vasárnap 0:41

Oruljetek neki, hogy a dontot meg nezni sem tudja. EZ win.

Cserebe latja a Metallica utolso koncertjet.

Remy
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2024. május 26., vasárnap 0:24

Jajj, az de fasza volt… egy hettel korabban van, mint ahogy a Pool jatszott, akkor arra meg kimegyek. Ez meg kuka lett. :lol:
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

New England Patriots

Vissza: