Marcelo megtanította ezeket focizni....Pipita írta: Olimpiakos behúzta a konfettidöntőt.![]()

HozzászólásSzerző: ferni » 2024. május 29., szerda 23:42
Marcelo megtanította ezeket focizni....Pipita írta: Olimpiakos behúzta a konfettidöntőt.![]()
HozzászólásSzerző: Pipita » 2024. május 29., szerda 23:41
HozzászólásSzerző: lestat » 2024. május 28., kedd 15:40
Csak arrol volt szo h segit neki keruletet valasztani nem?Realista24 írta:Na, Ramose nem volt jo neki?Pad'em írta: Bale villáját vette meg a kincskeresőnkNehogy ez is rászokjon a golfra.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. május 28., kedd 11:47
Na, Ramose nem volt jo neki?Pad'em írta: Bale villáját vette meg a kincskeresőnkNehogy ez is rászokjon a golfra.
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2024. május 28., kedd 11:23
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2024. május 28., kedd 10:35
Realista24 írta:En pont azt olvastam, hogy egyaltalan nem akarjak eladni, a jatekos nem akar a PSGnel jatszani, igy marad a kolcson, amit a jatekos tud befolyasolni.cart írta: Azt irtak hogy a Barcaba menne, akik kolcson is tudnak venni, mivel eleg alacsony a fizetese. A PSG inkabb el akarna mar adni.
A Barcas resz "valid".
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. május 28., kedd 10:07
En pont azt olvastam, hogy egyaltalan nem akarjak eladni, a jatekos nem akar a PSGnel jatszani, igy marad a kolcson, amit a jatekos tud befolyasolni.cart írta: Azt irtak hogy a Barcaba menne, akik kolcson is tudnak venni, mivel eleg alacsony a fizetese. A PSG inkabb el akarna mar adni.
HozzászólásSzerző: cart » 2024. május 28., kedd 10:04
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. május 28., kedd 9:40
En ezt vettem alapul:CS0ki írta:Akkor járt le a szerződése Párizsban, az volt a szöveg, hogy nem tudták meggyőzni a maradásról, majd meglepetésre a psv váltáskor kiderült, hogy aláírt előtte szerződést a psgvel, hogy x millióért visszavehetik. Persze lehet, hogy a családi kutyát túszul ejtették vagy valami, bármit kinézek ezekből.Realista24 írta:
En ugy olvastam, hogy a PSV bar ingyen vitte el, a PSG-nek volt visszvasarlasi joga, 4-5 millio ertekben, amivel eltek is.
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2024. május 28., kedd 9:37
Akkor járt le a szerződése Párizsban, az volt a szöveg, hogy nem tudták meggyőzni a maradásról, majd meglepetésre a psv váltáskor kiderült, hogy aláírt előtte szerződést a psgvel, hogy x millióért visszavehetik. Persze lehet, hogy a családi kutyát túszul ejtették vagy valami, bármit kinézek ezekből.Realista24 írta:En ugy olvastam, hogy a PSV bar ingyen vitte el, a PSG-nek volt visszvasarlasi joga, 4-5 millio ertekben, amivel eltek is.CS0ki írta: De minek írt alá bármit, amikor ingyen lelephetett tőlük?
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. május 28., kedd 9:29
En ugy olvastam, hogy a PSV bar ingyen vitte el, a PSG-nek volt visszvasarlasi joga, 4-5 millio ertekben, amivel eltek is.CS0ki írta: De minek írt alá bármit, amikor ingyen lelephetett tőlük?
HozzászólásSzerző: Remy » 2024. május 28., kedd 9:21
Valami ilyesmi igen.CS0ki írta: De minek írt alá bármit, amikor ingyen lelephetett tőlük?
Az meg nekem is meglepő, hogy a psg nem győzködni, hogy maradjon ott, teljesen használható lenne náluk.
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2024. május 28., kedd 9:18
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. május 28., kedd 8:59
Marmint azert rakja kukaba a karrierjet, mert nem a PSG padjan nyomorog a kirakatsztarok mogott, hanem inkabb egyet hatralepve, egy olyan csapatot valasztott, ahol fix kezdo es fejlodhet?Remy írta: Szepen rakja kukaba a karrierjet… ahelyett, hogy egy adott csapatban tudna folyamatosan teljesiteni, ott kell nyomorognia egy hulye PSGs szerzodes miatt. Sok esze volt.
HozzászólásSzerző: Remy » 2024. május 28., kedd 8:49
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2024. május 28., kedd 8:43
Minek írt alá odaRealista24 írta:Mert ez ugy van, hogy a PSG nem akarja eladni, Xavi nem akar a PSG-ben jatszani, es olyan a szerzodese, hogy o valaszthatja meg, hogy hova adjak kolcson.Remy írta:
Ez wtf? A gyerek eleg jo szezont hozott Lipcseben. PSGnel miert nem kell? Siman kezdonek kene lennie…
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2024. május 27., hétfő 20:57
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2024. május 27., hétfő 15:50
Honapok ota fofavorit a Barca.poronty írta: Amúgy nem lepődnék meg, ha pont a barcába menne kölcsönbe.
HozzászólásSzerző: poronty » 2024. május 27., hétfő 15:27
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. május 27., hétfő 15:25
Mert ez ugy van, hogy a PSG nem akarja eladni, Xavi nem akar a PSG-ben jatszani, es olyan a szerzodese, hogy o valaszthatja meg, hogy hova adjak kolcson.Remy írta:Ez wtf? A gyerek eleg jo szezont hozott Lipcseben. PSGnel miert nem kell? Siman kezdonek kene lennie…Xavi Simons will not play at PSG this summer.
The Dutchman will be on loan for the third consecutive season.
Jelenlévő fórumozók: 15 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem