de mai napig a mercurial superfly 6-ra csapkodom a bohócot, csak mivel sokéves kiadás, már rohadtritkán találni csak elfekvőben itt-ott
amugy igy is feszulhet a mez, ez is egy életcél
btw hogy akadsz ra ilyen arcokra, stabil ratyi vagy sztem
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. május 27., hétfő 16:39
HozzászólásSzerző: Remy » 2024. május 27., hétfő 16:29
Közben rájöttem, hogy minek kell neked folyamat új focicsuka. Megvan az Insta oldaladhehetheoriginal írta: ujabb nagyszeru kerdes:
hasznal vki adidas x speedportal vagy crazyfast csukákat focira? (rengeteg kulonbozo verzio van)
ahogy nezem ezek ilyen gumicuccok, akinek van, irjon mar rola par mondatot, mennyire kenyelmes, kemeny, muanyagerzetu.
kepek meg videok alapjan nagyon gagyi kinai muanyagnak tunik az egesz
HozzászólásSzerző: kiserik » 2024. május 27., hétfő 10:25
Én pár éve beruháztam egy Pitboss pellet grillre. Csak ajánlani tudom. Gyakorlatilag kiváltja a grill-t, barbecue-t, sütőt, kemencét, füstölőt.___Samy___ írta: Ha mar igy bedurrant a jo ido. Kinek milyen tapasztalatai vannak a kerti grillsutokkel? Melyikre erdemes beruhazni?
HozzászólásSzerző: füst » 2024. május 27., hétfő 9:59
Nem arra gondoltam, Mátrai Csillagok Éjszakai TT a becsületes neve, ami ugyanakkor zajlik, és az csak szelíd 40 km. Nekem max. 50-60 km a komfortzóna, afelett már nem esik jól, és egyre inkább a határok feszegetésébe fordul át, mint kikapcsolódásról. Fizikummal még csak-csak bírom, bár közel egy mázsát kell fel-le utaztatnom, és a szintkülönbséget a térdek-bokák nem köszönik meg. Na de mentálisan még sokkal rosszabbul viselem a monoton lépkedést ha 12+ órán keresztül tart.Tjacks írta:
Az éjszakai mátra az nem a 115km? Az régen a Kinizsi utáni hétvégén volt, nah az bakancslistás túra, de oda már rendesen készülni kell, 5000m+ szint van benne.
HozzászólásSzerző: ELSiete » 2024. május 27., hétfő 8:26
Szerintem a hangositassal komoly gondok voltak, mi álló helyen nem mindent hallottunk. Ez sokat levett nálam az élményből.gutihaz14 írta: azi koncert velemeny? kinek mennyire tetszett? szerintem kurvajo bulit csinalt, kozonseg is boven partner volt
hangositas gondolom ilyen stadion korulmenyek kozott jonak szamit, de szamit ki hol ul
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2024. május 26., vasárnap 23:02
HozzászólásSzerző: L.Miki » 2024. május 26., vasárnap 18:27
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2024. május 26., vasárnap 18:13
HozzászólásSzerző: Tjacks » 2024. május 26., vasárnap 13:55
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2024. május 26., vasárnap 13:15
HozzászólásSzerző: füst » 2024. május 26., vasárnap 13:12
Köszi!Tjacks írta: Sok sikert Füst a mai naphoz!
Holnap - vagy amikor újra szalonképesnek érzed magad- írj egy rövidet
![]()
HozzászólásSzerző: Faust » 2024. május 26., vasárnap 0:41
HozzászólásSzerző: Remy » 2024. május 26., vasárnap 0:24
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2024. május 26., vasárnap 0:21
HozzászólásSzerző: Steve » 2024. május 26., vasárnap 0:19
HozzászólásSzerző: Remy » 2024. május 26., vasárnap 0:08
Ciprus vagy Mallorca, passz.Steve írta:Nem a Kanári-szigetek volt?Remy írta:
Ott nem jartam…. Meg.![]()
Itt írtál valamiről, hogy mész. R24 mondta is, hogy ne tedd mert a kedvenc nyaralóhelye..erre tűzvész lett.![]()
Vagy az Ciprus volt?![]()
HozzászólásSzerző: Steve » 2024. május 25., szombat 23:54
Nem a Kanári-szigetek volt?Remy írta:Ott nem jartam…. Meg.Steve írta:
Meg mikor a Kanári szigeteken járt és utána tűzvész tombolt x ideig…
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Remy » 2024. május 25., szombat 23:36
Ott nem jartam…. Meg.Steve írta:Meg mikor a Kanári szigeteken járt és utána tűzvész tombolt x ideig…h3x0r írta:
HozzászólásSzerző: Remy » 2019.02.02. 18:58
Volt már valaki átutazóban Pekingben? Értem ez alatt, hogy a végcél esetleg Dél-Korea, Japán, stb, de az átszállás Pekingben volt.
Es rahozta a vilagra a covidot![]()
![]()
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2024. május 25., szombat 23:22
HozzászólásSzerző: Steve » 2024. május 25., szombat 23:20
Meg mikor a Kanári szigeteken járt és utána tűzvész tombolt x ideig…h3x0r írta:HozzászólásSzerző: Remy » 2019.02.02. 18:58___Samy___ írta: Hat erre en mar nem tudok mit mondani. Azert jo lenne a top5 Remy momentet osszegyujteni![]()
Volt már valaki átutazóban Pekingben? Értem ez alatt, hogy a végcél esetleg Dél-Korea, Japán, stb, de az átszállás Pekingben volt.
Es rahozta a vilagra a covidot![]()
Jelenlévő fórumozók: 2 regisztrált és 0 vendég
Real Madrid
Betis
Estadio Santiago Bernabéu
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem