A hetedikkel gondoltam, nem most rögtön. A végére úgyis beszúrják, hogy az ő emlékére, ez már biztos, de akkor ahhoz legyen megfelelő színvonalú, és végleges lezárás. Kezdjenek újat, hiszen nem bonyolult autó filmeket összehozni. Ha már vele indult, akkor vele is fejeződjön be. Sőt jeleneteket is tudnak gyártani vele, hiszen van rá technikájuk, és nem is bonyolult. Ha már a filmből akarják stílusosan kivenni.h3x0r írta: Valoszinuleg a forgatokonyvet ujrairjak es par honapon belul ismet elkezdhetik a forgatast. Ha nem sikerul juliusig befejezni, akkor par honapot csuszik a bemutato.
A legtobb magyar cikk ugy szuletik, hogy valamelyik angol oldalon elolvassak a cikket es leforditjak. Ha azon az oldalon nem irjak le konkretan a sofor nevet, akkor a magyar cikkbe se lesz benne. Es mivel az online oldalakon a sebesseg fontos, ezert nem kezdenek el keresni az angol oldalakon, hanem a mar leforditott magyar cikket vagy ez az egyben atveszik, vagy atirjak egy kicsit.
---
Az érdekes, mert én a legtöbb külföldiben meg láttam. De mindegy is. Nem is magyarul olvastam először.