OFF
- _Bushido_
- Kedvenc játékosaid: CR,Lebron
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, LA Lakers
- Kapcsolat:
Re: OFF
Érdeklődő kérdésem lenne.
Régen sok sok torrent oldal volt, 1st, beload, stb, stb.
De tudtommal a legtöbbje megszűnt.
Lenne pár (német) zeném, amiket ncoren nem találok, sőt, a korábbi albumok is felszívódtak (szerencsére ezeket anno még leszedtem). Viszont az elmúlt években megjelent új albumok nincsenek sehol. Kalózöbölben sem lelhető.
Spotify és hasonlók nem érdekelnek.
Letölthető verzió kéne, pl FM transmitteres rádióba és zenelejátszóra rátenni.
Tud valaki valami megoldást?
Régen sok sok torrent oldal volt, 1st, beload, stb, stb.
De tudtommal a legtöbbje megszűnt.
Lenne pár (német) zeném, amiket ncoren nem találok, sőt, a korábbi albumok is felszívódtak (szerencsére ezeket anno még leszedtem). Viszont az elmúlt években megjelent új albumok nincsenek sehol. Kalózöbölben sem lelhető.
Spotify és hasonlók nem érdekelnek.
Letölthető verzió kéne, pl FM transmitteres rádióba és zenelejátszóra rátenni.
Tud valaki valami megoldást?
En nagyon rakattantam a kamadokra, de jelenleg minden honap kuzdelem az ehhalal ellen, ezek meg olyan kibaszott dragak…

-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Guti
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
en behuztam egy lidis basic kettle grillt, hogy baratkozzak a temaval. szezon vegen egy kamadot tervezek beszerezni es akkor a gomb grill majd kempingezosnek tokeletes lesz. kamadorol van tapasztalat a forumon?
- realmadrid95
- Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Güler, Asencio
___Samy___ írta:Elhiszem, hogy szep es jo, de ennyiert joggal varja el ezt az ember. Ennyit inkabb egy vegyestuzelesu kazanba invesztalnek bekiserik írta:
Én pár éve beruháztam egy Pitboss pellet grillre. Csak ajánlani tudom. Gyakorlatilag kiváltja a grill-t, barbecue-t, sütőt, kemencét, füstölőt.![]()
En valami kisebb arkategoriaban gondolkodom.
https://www.praktar.hu/3-az-1-ben-bbq-g ... C1EALw_wcB
Szomszednak ilyenje van, imadja.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Weber gömb grill.___Samy___ írta:Elhiszem, hogy szep es jo, de ennyiert joggal varja el ezt az ember. Ennyit inkabb egy vegyestuzelesu kazanba invesztalnek bekiserik írta:
Én pár éve beruháztam egy Pitboss pellet grillre. Csak ajánlani tudom. Gyakorlatilag kiváltja a grill-t, barbecue-t, sütőt, kemencét, füstölőt.![]()
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ___Samy___
Elhiszem, hogy szep es jo, de ennyiert joggal varja el ezt az ember. Ennyit inkabb egy vegyestuzelesu kazanba invesztalnek bekiserik írta:Én pár éve beruháztam egy Pitboss pellet grillre. Csak ajánlani tudom. Gyakorlatilag kiváltja a grill-t, barbecue-t, sütőt, kemencét, füstölőt.___Samy___ írta: Ha mar igy bedurrant a jo ido. Kinek milyen tapasztalatai vannak a kerti grillsutokkel? Melyikre erdemes beruhazni?

"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
100nál többet nem mentem még. Ennek több van oka is van : ezt a távot viszonylag hamar kimaxoltam - 18 évesen rántott be az öregem - és az első teljesítés annyira megviselt hogy 6 év után álltam ismét rajthozfüst írta:
Egyébként érdekelne még pár 100 feletti kihívás, de ahhoz hogy rendszeresen bírjam az ilyesmit, le kell pattintani az 5-10 kiló fókazsírt, ami télen hőszigetel, és nyaraláskor a tengerfelszínen tart.
Egyszer az életben jó lenne megcsinálni a Vadrózsa160-at, de ezen a ponton már nagyon nagy a dilemma. Egyfelől fiatalabb már nem leszek, és nincs hova halogatni a fizikai kihívásokat, másfelől azért már megkérdőjelezi az épelméjűség meglétét, azaz hogy megérné-e azt a nagyon-nagyon sok energiát beleölni, hogy feljöjjek arra a szintre, amivel lehet esélyem megcsinálni ezt az önsanyargatást.
Azon végigmentél már?

Másrészt most már lenne kedvem magam szaggatni többel is, de ahhoz már edzenem kellene sokat, két kisgyerek mellett ezt nem engedhetem meg magamnak. Így marad egy darabig a Kinizsi, hosszú évek óta úgy állok rajthoz - idő hiányában - hogy nincsenek edzés km-ek a lábamba, és billegek a feladom/nem adom fel között

- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Te csak ne keresgess r9 videokat.
Pont te ne

Meg amugy hiheto vagy, instan keresel videot....
Ki kene jonni a szekrenybol, nem szegyen az ma mar.
Pont te ne

Meg amugy hiheto vagy, instan keresel videot....
Ki kene jonni a szekrenybol, nem szegyen az ma mar.
thereisonly1ronaldo
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
R9 videokat kerestem, es ezeket dobalta be.hehetheoriginal írta: nem bazmeg csak egyet találnék, ami nem plasztikcica meg gumifütyi és még kényelmes is.
de mai napig a mercurial superfly 6-ra csapkodom a bohócot, csak mivel sokéves kiadás, már rohadtritkán találni csak elfekvőben itt-ott
amugy igy is feszulhet a mez, ez is egy életcél![]()
btw hogy akadsz ra ilyen arcokra, stabil ratyi vagy sztem![]()
![]()

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
-
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Ramos, Marcelo
Zene topikba írtam ma, szerintem brutál volt, tényleg történelmet írt a srácgutihaz14 írta: azi koncert velemeny? kinek mennyire tetszett? szerintem kurvajo bulit csinalt, kozonseg is boven partner volt
hangositas gondolom ilyen stadion korulmenyek kozott jonak szamit, de szamit ki hol ul

- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
nem bazmeg csak egyet találnék, ami nem plasztikcica meg gumifütyi és még kényelmes is.
de mai napig a mercurial superfly 6-ra csapkodom a bohócot, csak mivel sokéves kiadás, már rohadtritkán találni csak elfekvőben itt-ott
amugy igy is feszulhet a mez, ez is egy életcél

btw hogy akadsz ra ilyen arcokra, stabil ratyi vagy sztem
amugy igy is feszulhet a mez, ez is egy életcél

btw hogy akadsz ra ilyen arcokra, stabil ratyi vagy sztem

thereisonly1ronaldo
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Közben rájöttem, hogy minek kell neked folyamat új focicsuka. Megvan az Insta oldaladhehetheoriginal írta: ujabb nagyszeru kerdes:
hasznal vki adidas x speedportal vagy crazyfast csukákat focira? (rengeteg kulonbozo verzio van)
ahogy nezem ezek ilyen gumicuccok, akinek van, irjon mar rola par mondatot, mennyire kenyelmes, kemeny, muanyagerzetu.
kepek meg videok alapjan nagyon gagyi kinai muanyagnak tunik az egesz

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
Én pár éve beruháztam egy Pitboss pellet grillre. Csak ajánlani tudom. Gyakorlatilag kiváltja a grill-t, barbecue-t, sütőt, kemencét, füstölőt.___Samy___ írta: Ha mar igy bedurrant a jo ido. Kinek milyen tapasztalatai vannak a kerti grillsutokkel? Melyikre erdemes beruhazni?
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
- füst
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric
Nem arra gondoltam, Mátrai Csillagok Éjszakai TT a becsületes neve, ami ugyanakkor zajlik, és az csak szelíd 40 km. Nekem max. 50-60 km a komfortzóna, afelett már nem esik jól, és egyre inkább a határok feszegetésébe fordul át, mint kikapcsolódásról. Fizikummal még csak-csak bírom, bár közel egy mázsát kell fel-le utaztatnom, és a szintkülönbséget a térdek-bokák nem köszönik meg. Na de mentálisan még sokkal rosszabbul viselem a monoton lépkedést ha 12+ órán keresztül tart.Tjacks írta:
Az éjszakai mátra az nem a 115km? Az régen a Kinizsi utáni hétvégén volt, nah az bakancslistás túra, de oda már rendesen készülni kell, 5000m+ szint van benne.
Szóval az éjszakai Mátrát imádom, a szerényebb létszám miatt nincs akkora kapkodás, több idő van beszélgetésbe elegyedni, és hát sokkal ritkábban is van rá alkalom, akár 1 órán keresztül is lehet úgy haladni, hogy egy lélek sincs sehol. De a szintidőt ott is nagyon komolyan veszik, 40 másodperces késésnél sincs kegyelem, tavaly szemtanúja voltam egy ilyen esetnek, szegény srácnak nem volt őszinte a mosolya.
Egyébként érdekelne még pár 100 feletti kihívás, de ahhoz hogy rendszeresen bírjam az ilyesmit, le kell pattintani az 5-10 kiló fókazsírt, ami télen hőszigetel, és nyaraláskor a tengerfelszínen tart.

Egyszer az életben jó lenne megcsinálni a Vadrózsa160-at, de ezen a ponton már nagyon nagy a dilemma. Egyfelől fiatalabb már nem leszek, és nincs hova halogatni a fizikai kihívásokat, másfelől azért már megkérdőjelezi az épelméjűség meglétét, azaz hogy megérné-e azt a nagyon-nagyon sok energiát beleölni, hogy feljöjjek arra a szintre, amivel lehet esélyem megcsinálni ezt az önsanyargatást.

Azon végigmentél már?
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema
Szerintem a hangositassal komoly gondok voltak, mi álló helyen nem mindent hallottunk. Ez sokat levett nálam az élményből.gutihaz14 írta: azi koncert velemeny? kinek mennyire tetszett? szerintem kurvajo bulit csinalt, kozonseg is boven partner volt
hangositas gondolom ilyen stadion korulmenyek kozott jonak szamit, de szamit ki hol ul
De maga az ének, a színpad, a látvány, az abszolút top szint. Néha picit leült a dolog, de szerintem kihozta magából a maxot. Nem kis teljesítmény 3szor egymás után.
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
azi koncert velemeny? kinek mennyire tetszett? szerintem kurvajo bulit csinalt, kozonseg is boven partner volt
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo

----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
- L.Miki
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Az előző években faszenes grillel nyomtam, de idén beruháztam egy gázosra próba cseresznye és már ki is lett jópárszor próbálva és eddig nagyon tetszik. Könnyebb, mert kevésbé idő igényesebb mint a faszenes, míg az teljesen izzásnak indul, addig a gázoson begyujtod melegíted 1-2 percig és mehet is bele a husi. Meg ízre is van olyan finom a gázosban készültnek, mint a másiknak, sőt másnap finomabb is, mert a szenesben készült inkább csak frissen jó, másnap már szinte csak a füstöt érzed rajta.
Szóval én most így a kettőt összevetve a gázosra szavazok. Rád jön a hirtelen grillezhetnèk begyujtod aztán már megy is.
Szóval én most így a kettőt összevetve a gázosra szavazok. Rád jön a hirtelen grillezhetnèk begyujtod aztán már megy is.

- ___Samy___
Ha mar igy bedurrant a jo ido. Kinek milyen tapasztalatai vannak a kerti grillsutokkel? Melyikre erdemes beruhazni?
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
Gratulálok füst!
Belenyúltál ezzel az éjszakával, édesapám hasonló tapasztalatokat osztott meg.
A Kinizsi legendásan "gyér" az ellátásban, és ez a nevelési díj ellenében elhiszem hogy sokaknak szúrja a szemét,én már megszoktam.
Az éjszakai mátra az nem a 115km? Az régen a Kinizsi utáni hétvégén volt, nah az bakancslistás túra, de oda már rendesen készülni kell, 5000m+ szint van benne.
Le a kalappal, jó pihenést!!
Belenyúltál ezzel az éjszakával, édesapám hasonló tapasztalatokat osztott meg.
A Kinizsi legendásan "gyér" az ellátásban, és ez a nevelési díj ellenében elhiszem hogy sokaknak szúrja a szemét,én már megszoktam.
Le a kalappal, jó pihenést!!
De érted, egész világ azon parázik Kína mikor támadja meg Taiwant és robban ki még nagyobb háború, ő meg ismeri magát és nagy lelki nyugalommal befoglal egy repjegyet. GG.