Taktikai háború (Legyél Xabi)

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

Re: Taktikai háború (Legyél Ancelotti)

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. május 29., szerda 19:48

Jim írta:
Realista24 írta: Lunin harmadik napja hagyja ki az edzest betegseg miatt. Ha most nem lenne Courtois, akkor mocskos nagy szarban lennenk.
Kepát már visszaküldük a Bl döntő előtt? :hmmm: :mrgreen:

nemrég beszéltük meg többen a topicjában, hogy pozitív meglepetés volt minden tekintetben...

nem is emlékszem, mikor volt utoljára 3 használható kapusunk, mint most
bármelyik véd, én nem izgulok
inkább a támadóknál, és középhátvédeknél vannak sokszor problémák :D
Aranyos fiú, de nem bíznék benne.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Jim
Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho

HozzászólásSzerző: Jim » 2024. május 29., szerda 19:45

Realista24 írta: Lunin harmadik napja hagyja ki az edzest betegseg miatt. Ha most nem lenne Courtois, akkor mocskos nagy szarban lennenk.
Kepát már visszaküldük a Bl döntő előtt? :hmmm: :mrgreen:

nemrég beszéltük meg többen a topicjában, hogy pozitív meglepetés volt minden tekintetben...

nem is emlékszem, mikor volt utoljára 3 használható kapusunk, mint most
bármelyik véd, én nem izgulok
inkább a támadóknál, és középhátvédeknél vannak sokszor problémák :D

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. május 29., szerda 15:21

Realista24 írta:
ferni írta: Döntő után kiderül igaza lesz-e Carlonak.
Marmint miben?
Lunin harmadik napja hagyja ki az edzest betegseg miatt. Ha most nem lenne Courtois, akkor mocskos nagy szarban lennenk.

Es nem gondolnam, hogy Lunin szimulal...a Realnal vagyunk, hagyjatok ezekkel a teoriakkal.

Egy dolog, amit nem ertek, az az, hogy miert edz otthon lazasan.
Meg is van a valasz :mrgreen:

Andriy Lunin had the ‘go-ahead’ to train after recovering from the flu today but the club preferred to let him train alone as a precaution to not spread the flu to other players.
@diarioas
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2024. május 29., szerda 14:48

Realista24 írta: Egy dolog, amit nem ertek, az az, hogy miert edz otthon lazasan.
Mert a Realnal vagyunk és emberünk jelen pillanatban meghalna azért, hogy Ő védjen a döntőben. Tiboval is bármi történhet, gondolom ez jár a fejében, hogy ha szükség van a 2. számúra akkor Ő legyen az. És pont ezért tartom baromságnak a teoriákat, hogy bedurcizott és ezért vallja magát betegnek. Szar szitu, teljesen érthető a választásunk, de ha a győzelmen kívül szabadna egyet kívánni akkor az az legyen hogy 3-al vezessünk az egyik cserét meg arra használjuk el, hogy Lunin és védhessen a döntőben. Tudom, hogy ez nem szeretet szolgálat meg ilyenek, de rohadtul megérdemelné.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. május 29., szerda 14:33

ferni írta: Döntő után kiderül igaza lesz-e Carlonak.
Marmint miben?
Lunin harmadik napja hagyja ki az edzest betegseg miatt. Ha most nem lenne Courtois, akkor mocskos nagy szarban lennenk.

Es nem gondolnam, hogy Lunin szimulal...a Realnal vagyunk, hagyjatok ezekkel a teoriakkal.

Egy dolog, amit nem ertek, az az, hogy miert edz otthon lazasan.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Peti765
Kedvenc játékosaid: Modric, Benzema

HozzászólásSzerző: Peti765 » 2024. május 28., kedd 23:38

Galacticos írta: En ugyanigy voltam befosva, aggodva hogy akkor mi lesz, nagy szamok torvenye alapjan is elobb utobb lesz egy buko es foleg most nem mi vagyunk az underdogok..

De latva a tegnapot, ez a csapat tokeletesse fogja tenni kroos bucsujat es megszerzi a modric, kroos, carvajal, macho kvartett a 6.bl cimuket ezzel mrgelozve az egesz barcelona tortenelmet.
Kroosnak ez az 5.lesz itt.(Nyilván a Bayernbe is volt 1 neki.)
Én is tartok ettől a Dortmundtol kicsit sötét ló effekt, olyan mint a 2002 Leverkusen elleni döntő, ott kivédett mindent is Casillas pedig ha 30 percet védett sokat mondok.Bellinghamnek kellene egy olyan gólt lőni mint ZZ akkor neg leszünk. :D

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2024. május 28., kedd 22:37

Döntő után kiderül igaza lesz-e Carlonak.

whitemadrid

HozzászólásSzerző: whitemadrid » 2024. május 28., kedd 22:31

Realista24 írta: Amugy botrany nagy szerencsenk van, hogy Tibo visszatert, mert Lunin ma sem edzett, tovabbra is beteg.
Vagy csak mutatja a fákkot, hogy egész évben hozza a szintet es nem kapta meg a döntőt.
Kíváncsi leszek marad e.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. május 28., kedd 16:24

Amugy botrany nagy szerencsenk van, hogy Tibo visszatert, mert Lunin ma sem edzett, tovabbra is beteg.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2024. május 26., vasárnap 15:46

En ugyanigy voltam befosva, aggodva hogy akkor mi lesz, nagy szamok torvenye alapjan is elobb utobb lesz egy buko es foleg most nem mi vagyunk az underdogok..

De latva a tegnapot, ez a csapat tokeletesse fogja tenni kroos bucsujat es megszerzi a modric, kroos, carvajal, macho kvartett a 6.bl cimuket ezzel mrgelozve az egesz barcelona tortenelmet.

lestat
Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos

HozzászólásSzerző: lestat » 2024. május 26., vasárnap 15:32

:smile:
dzsi91 írta: Én rég tartottam ennyire döntőtől. Nem a dortmund miatt, a körülmények. Kb mar a sajtó elkönyvelte a 15iket akkor ez a kapus mizériánk is elég veszélyes játék, nem lesz Csucsu se akivel sose kapunk ki.

Beszarva azért memvagyok de szàmolok minden eshetőséggel.

Amúgy egy fasz vagyok de egy sima bl döntőt lehet nem is élveznék annyira, teljesen ráfüggtem ezekre a remontadakra úgyhogy felidőben vezet a dortmund aztán meccs végén fordítunk :D
Èn is pont ezek miatt tartok tole. Egyedul csucsu mitt nem aggodok. Latod a Leverkusen sorozata is rosszkornszakadt meg. Ne most kockaztassunk.

Viszont remelem a rutinos csapat tagjai visszarangatjak a sracokat a foldre es nem lesz flegmazas. Ha ugyanugy komolyan vesszuk oket mint barmilyen BL donto ellenfelet nem kene hogy gond legyen.

Nehez lesz igyis.
Cristiano Ronaldo :goat:
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni 🎱
Zinedine Zidane

92:48 :sziv:

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2024. május 26., vasárnap 15:30

Én rég tartottam ennyire döntőtől. Nem a dortmund miatt, a körülmények. Kb mar a sajtó elkönyvelte a 15iket akkor ez a kapus mizériánk is elég veszélyes játék, nem lesz Csucsu se akivel sose kapunk ki.

Beszarva azért memvagyok de szàmolok minden eshetőséggel.

Amúgy egy fasz vagyok de egy sima bl döntőt lehet nem is élveznék annyira, teljesen ráfüggtem ezekre a remontadakra úgyhogy felidőben vezet a dortmund aztán meccs végén fordítunk :D
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

wZoLee7

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2024. május 26., vasárnap 14:52

ferni írta: Dortmund beáll kontrázni, nekünk meg dominàlni kell a játékot, idén nem a legnagyobb erősségünk ez... :mrgreen:

Max a Dortmund nekünk ronthat egy 20-30 percig, mint meglepi, de tovább azt nem bírhatják.
Egy döntőben nem fognak nekünk rohanni és megkockáztatni, hogy az elején benyeljenek 1-2 gólt. Kontrákkal meg majd Sanchot keresik akitől nem egyszerű elvenni a labdát, de reméljük Mendy a beton énjével ébred és akkor nem lesz gond.

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2024. május 26., vasárnap 14:01

Dortmund beáll kontrázni, nekünk meg dominàlni kell a játékot, idén nem a legnagyobb erősségünk ez... :mrgreen:

Max a Dortmund nekünk ronthat egy 20-30 percig, mint meglepi, de tovább azt nem bírhatják.

Ezekiel

HozzászólásSzerző: Ezekiel » 2024. május 26., vasárnap 13:12

Sziasztok

Uj vagyok a forumon, bar regota olvasgatom, most regeltem. Sokszor a forum adja meg a szurkoloi elmenyt, sirok a marhasagokatol meccs kozben. Koszi ezt eddig is.

Tudna valaki irni arrol, hogy mi varhato a Dortmund ellen
(Ha rossz helyre kuldom a kerdest, sry )

1- milyen jatekkal jon a dortmund - amit eddig mutattak azon tudnak/akarnak valtoztatni egy meccsert? ( meglephetnek e minket, ha igen, mivel )
2- kik ott a kiemelkedo jatekosok vs. Akik nalunk oket vedekezik/tamadjak ( parharcok )
3- hol tudnak nekunk ezek fenyeben kellemetlen lenni, mi lehet a gyengepontunk/vesztunk
4- mi fogunk barmit valtoztatni v csak annyi h Tchou helyett Cama lesz?
5- Joselu kezdetese eselytelen, ezt ertem. Csatarral nem lenne jobb nekivagni, birkozni? Lasd Bayern ellen .. bar ez koltoi kerdes a szezont latva.

Koszi!

wZoLee7

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2024. május 26., vasárnap 11:36

Rengeteg opciónk van, de olyan nem lesz, hogy mindenki a legjobb posztján játszon és elégedett legyen. Könnyen kerülhetünk olyan szituációba, hogy a Brahim, Joselu, Güler sor elé még Rodrygo is a padra kerül. A KP belső részén meg ahol Tchou, Cama, Fede játszik hirtelen mindenki kezdő lesz. Szerintem ide egyedül Modric cserének kevés. Opció lehet, hogy Jude lép vissza majd itt ott, de mondhat Carlo amit akar, az Ő egy sorral visszább húzáse lenne a tökéletes opció a jelenlegi keretet nézve +MBappe. Én maradnék a 433-nál ahol a kp-t a Belli/Modric-Tchou/Cama-Fede/Cama alkotnák. Camavinga bárhová beugorhat, bárhol lehet kezdő. Elöl meg Vinit vissza a vonalhoz, középre az érkező francia a jobb oldalon meg Brahim/Güler/Rodrygo, utóbbi a másik oldalon lenne az első opció Vini után vagy pihentetésére. Többször is bizonyította már Vini, hogy nem büdös neki a munka ha védekezni kell, ahogy Brahimnak sem. Ha nem jön a védelem szélére egy támadásban erősebb játékos Mendy helyett akkor ez szerintem egész jó lenne. A 4231 túlságosan kontrázós felállás, de a ligaban a meccsek nagy részén mi akarjuk feltörni a védelmeket.

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. május 26., vasárnap 11:35

Milyen érdekes hogy tegnap is csatár nélkül fullimpotencia uralkodott, mint ahogy egész szezonban.
De hátha jövőre :lol:
thereisonly1ronaldo

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2024. május 26., vasárnap 10:56

Sok opció van, de én hoznám pl Frimpongot fixen és megpróbálkoznák ilyen hibrid jobboldallal, amit már próbálkoztunk, hogy Valverde húzodik ki meg a jobbhátvéd.

Nincs egyszerűen jobbszélsőnk, de egy Valverde-Frimpong duó bőven bejátszaná.

Baloldalon is lehet hasonló egy Davies-Camavinga duóval, most rengeteg opció lesz a csapatban, kíváncsi leszek mit varázsolnak belőle

Vini-Bappé
Jude
Cama, Tchou, Fede
Davies, Eder, Rüdi, Frimpong
Courtois

Védekezni buzis úgyis, majd Courtois megoldja.... :mrgreen:

Donát
Kedvenc csapatod: Los Blancos

HozzászólásSzerző: Donát » 2024. május 26., vasárnap 10:49

Pad'em írta: Ancelotti: "Bellingham replacing Kroos? I don't think so. With Bellingham, the closer he gets to the box, the better for us. There is no player with the characteristics of Kroos on the market, but we have to replace him in a different way. We have a lot of quality and we have to adapt next season's game to the characteristics."
Váltunk 4-2-3-1-re?

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2024. május 26., vasárnap 10:22

Ancelotti: "Bellingham replacing Kroos? I don't think so. With Bellingham, the closer he gets to the box, the better for us. There is no player with the characteristics of Kroos on the market, but we have to replace him in a different way. We have a lot of quality and we have to adapt next season's game to the characteristics."
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

Vissza: