Taktikai háború (Legyél Xabi)
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Taktikai háború (Legyél Ancelotti)
Amugy botrany nagy szerencsenk van, hogy Tibo visszatert, mert Lunin ma sem edzett, tovabbra is beteg.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Galacticos
En ugyanigy voltam befosva, aggodva hogy akkor mi lesz, nagy szamok torvenye alapjan is elobb utobb lesz egy buko es foleg most nem mi vagyunk az underdogok..
De latva a tegnapot, ez a csapat tokeletesse fogja tenni kroos bucsujat es megszerzi a modric, kroos, carvajal, macho kvartett a 6.bl cimuket ezzel mrgelozve az egesz barcelona tortenelmet.
De latva a tegnapot, ez a csapat tokeletesse fogja tenni kroos bucsujat es megszerzi a modric, kroos, carvajal, macho kvartett a 6.bl cimuket ezzel mrgelozve az egesz barcelona tortenelmet.
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos

Èn is pont ezek miatt tartok tole. Egyedul csucsu mitt nem aggodok. Latod a Leverkusen sorozata is rosszkornszakadt meg. Ne most kockaztassunk.dzsi91 írta: Én rég tartottam ennyire döntőtől. Nem a dortmund miatt, a körülmények. Kb mar a sajtó elkönyvelte a 15iket akkor ez a kapus mizériánk is elég veszélyes játék, nem lesz Csucsu se akivel sose kapunk ki.
Beszarva azért memvagyok de szàmolok minden eshetőséggel.
Amúgy egy fasz vagyok de egy sima bl döntőt lehet nem is élveznék annyira, teljesen ráfüggtem ezekre a remontadakra úgyhogy felidőben vezet a dortmund aztán meccs végén fordítunk![]()
Viszont remelem a rutinos csapat tagjai visszarangatjak a sracokat a foldre es nem lesz flegmazas. Ha ugyanugy komolyan vesszuk oket mint barmilyen BL donto ellenfelet nem kene hogy gond legyen.
Nehez lesz igyis.
Cristiano Ronaldo
❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48

Danke Toni
Zinedine Zidane

- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Én rég tartottam ennyire döntőtől. Nem a dortmund miatt, a körülmények. Kb mar a sajtó elkönyvelte a 15iket akkor ez a kapus mizériánk is elég veszélyes játék, nem lesz Csucsu se akivel sose kapunk ki.
Amúgy egy fasz vagyok de egy sima bl döntőt lehet nem is élveznék annyira, teljesen ráfüggtem ezekre a remontadakra úgyhogy felidőben vezet a dortmund aztán meccs végén fordítunk
Amúgy egy fasz vagyok de egy sima bl döntőt lehet nem is élveznék annyira, teljesen ráfüggtem ezekre a remontadakra úgyhogy felidőben vezet a dortmund aztán meccs végén fordítunk

"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Egy döntőben nem fognak nekünk rohanni és megkockáztatni, hogy az elején benyeljenek 1-2 gólt. Kontrákkal meg majd Sanchot keresik akitől nem egyszerű elvenni a labdát, de reméljük Mendy a beton énjével ébred és akkor nem lesz gond.ferni írta: Dortmund beáll kontrázni, nekünk meg dominàlni kell a játékot, idén nem a legnagyobb erősségünk ez...![]()
Max a Dortmund nekünk ronthat egy 20-30 percig, mint meglepi, de tovább azt nem bírhatják.
Dortmund beáll kontrázni, nekünk meg dominàlni kell a játékot, idén nem a legnagyobb erősségünk ez...
Max a Dortmund nekünk ronthat egy 20-30 percig, mint meglepi, de tovább azt nem bírhatják.

Sziasztok
Uj vagyok a forumon, bar regota olvasgatom, most regeltem. Sokszor a forum adja meg a szurkoloi elmenyt, sirok a marhasagokatol meccs kozben. Koszi ezt eddig is.
Tudna valaki irni arrol, hogy mi varhato a Dortmund ellen
(Ha rossz helyre kuldom a kerdest, sry )
1- milyen jatekkal jon a dortmund - amit eddig mutattak azon tudnak/akarnak valtoztatni egy meccsert? ( meglephetnek e minket, ha igen, mivel )
2- kik ott a kiemelkedo jatekosok vs. Akik nalunk oket vedekezik/tamadjak ( parharcok )
3- hol tudnak nekunk ezek fenyeben kellemetlen lenni, mi lehet a gyengepontunk/vesztunk
4- mi fogunk barmit valtoztatni v csak annyi h Tchou helyett Cama lesz?
5- Joselu kezdetese eselytelen, ezt ertem. Csatarral nem lenne jobb nekivagni, birkozni? Lasd Bayern ellen .. bar ez koltoi kerdes a szezont latva.
Koszi!
Uj vagyok a forumon, bar regota olvasgatom, most regeltem. Sokszor a forum adja meg a szurkoloi elmenyt, sirok a marhasagokatol meccs kozben. Koszi ezt eddig is.
Tudna valaki irni arrol, hogy mi varhato a Dortmund ellen
(Ha rossz helyre kuldom a kerdest, sry )
1- milyen jatekkal jon a dortmund - amit eddig mutattak azon tudnak/akarnak valtoztatni egy meccsert? ( meglephetnek e minket, ha igen, mivel )
2- kik ott a kiemelkedo jatekosok vs. Akik nalunk oket vedekezik/tamadjak ( parharcok )
3- hol tudnak nekunk ezek fenyeben kellemetlen lenni, mi lehet a gyengepontunk/vesztunk
4- mi fogunk barmit valtoztatni v csak annyi h Tchou helyett Cama lesz?
5- Joselu kezdetese eselytelen, ezt ertem. Csatarral nem lenne jobb nekivagni, birkozni? Lasd Bayern ellen .. bar ez koltoi kerdes a szezont latva.
Koszi!
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Rengeteg opciónk van, de olyan nem lesz, hogy mindenki a legjobb posztján játszon és elégedett legyen. Könnyen kerülhetünk olyan szituációba, hogy a Brahim, Joselu, Güler sor elé még Rodrygo is a padra kerül. A KP belső részén meg ahol Tchou, Cama, Fede játszik hirtelen mindenki kezdő lesz. Szerintem ide egyedül Modric cserének kevés. Opció lehet, hogy Jude lép vissza majd itt ott, de mondhat Carlo amit akar, az Ő egy sorral visszább húzáse lenne a tökéletes opció a jelenlegi keretet nézve +MBappe. Én maradnék a 433-nál ahol a kp-t a Belli/Modric-Tchou/Cama-Fede/Cama alkotnák. Camavinga bárhová beugorhat, bárhol lehet kezdő. Elöl meg Vinit vissza a vonalhoz, középre az érkező francia a jobb oldalon meg Brahim/Güler/Rodrygo, utóbbi a másik oldalon lenne az első opció Vini után vagy pihentetésére. Többször is bizonyította már Vini, hogy nem büdös neki a munka ha védekezni kell, ahogy Brahimnak sem. Ha nem jön a védelem szélére egy támadásban erősebb játékos Mendy helyett akkor ez szerintem egész jó lenne. A 4231 túlságosan kontrázós felállás, de a ligaban a meccsek nagy részén mi akarjuk feltörni a védelmeket.
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Milyen érdekes hogy tegnap is csatár nélkül fullimpotencia uralkodott, mint ahogy egész szezonban.
De hátha jövőre
De hátha jövőre

thereisonly1ronaldo
Sok opció van, de én hoznám pl Frimpongot fixen és megpróbálkoznák ilyen hibrid jobboldallal, amit már próbálkoztunk, hogy Valverde húzodik ki meg a jobbhátvéd.
Nincs egyszerűen jobbszélsőnk, de egy Valverde-Frimpong duó bőven bejátszaná.
Baloldalon is lehet hasonló egy Davies-Camavinga duóval, most rengeteg opció lesz a csapatban, kíváncsi leszek mit varázsolnak belőle
Vini-Bappé
Jude
Cama, Tchou, Fede
Davies, Eder, Rüdi, Frimpong
Courtois
Védekezni buzis úgyis, majd Courtois megoldja....
Nincs egyszerűen jobbszélsőnk, de egy Valverde-Frimpong duó bőven bejátszaná.
Baloldalon is lehet hasonló egy Davies-Camavinga duóval, most rengeteg opció lesz a csapatban, kíváncsi leszek mit varázsolnak belőle
Vini-Bappé
Jude
Cama, Tchou, Fede
Davies, Eder, Rüdi, Frimpong
Courtois
Védekezni buzis úgyis, majd Courtois megoldja....

-
- Kedvenc csapatod: Los Blancos
Váltunk 4-2-3-1-re?Pad'em írta: Ancelotti: "Bellingham replacing Kroos? I don't think so. With Bellingham, the closer he gets to the box, the better for us. There is no player with the characteristics of Kroos on the market, but we have to replace him in a different way. We have a lot of quality and we have to adapt next season's game to the characteristics."
- Pad'em
Ancelotti: "Bellingham replacing Kroos? I don't think so. With Bellingham, the closer he gets to the box, the better for us. There is no player with the characteristics of Kroos on the market, but we have to replace him in a different way. We have a lot of quality and we have to adapt next season's game to the characteristics."
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- realmadrid95
- Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Güler, Asencio
Vini mar 2 golpasszt is kiosztott.
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Agyondícsérte, kb. minden statisztikát felsorolt, még a passzai számát is pontosan, százalékokat, a haja is mindig tökéletes volt, soha nem görbült meg egy hajszál sem a feje tetején, annyira precíz volt mindig, stb...tényleg szép volt, köszönjük!

Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!

2015. november 25.

chronic írta: Nyaljam meg a füled Norbi ez most szép monológ volt Kroos-ról.![]()
Megkönnyeztem ezt most én is.

- chronic
- Kedvenc játékosaid: R9, Modric
- Kedvenc csapatod: fehér balett
Nagyon extrát nem, de azért agyondícsérte,nem csak elintézte két mondattal, ez tőle már nagy szó.lestat írta:Mit mondott?

- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Nacho becsúszása nagyon sérülésveszélyes volt.
Csóré Béla megúszta az ellenfélnél, úgy néz ki.

Csóré Béla megúszta az ellenfélnél, úgy néz ki.

Ex-szerkesztő.
2015. november 25.

2015. november 25.

- ElRamos
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Raúl, RC, CR, Benzema, Zamorano
- Kedvenc csapatod: RM
Sziasztok!
Egy linket tud adni valaki a meccshez? Köszi!
Egy linket tud adni valaki a meccshez? Köszi!
Első szabály: amikor az úton feltartóztatsz egy kocsit, kendőt kötsz a pofád elé, hogy ne ismerjenek fel. Világos?
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
Mit mondott?chronic írta: Nyaljam meg a füled Norbi ez most szép monológ volt Kroos-ról.![]()
Csak mert en angolul nezem.
Cristiano Ronaldo
❼
Danke Toni
Zinedine Zidane

Danke Toni
Zinedine Zidane

- chronic
- Kedvenc játékosaid: R9, Modric
- Kedvenc csapatod: fehér balett
Nyaljam meg a füled Norbi ez most szép monológ volt Kroos-ról.