Köszi!Tjacks írta: Sok sikert Füst a mai naphoz!
Holnap - vagy amikor újra szalonképesnek érzed magad- írj egy rövidet
![]()
Most értem haza, mielőtt megyek aludni, összeszedem pár mondatban.
Végül is sikerült végigmenni a Kinizsin, sikerült a 23. óra előtt beérni a célba, amivel elégedett vagyok, bár a az elején még törekedtem a 20-as alatti szintre, félidőnél 57 km volt mögöttem, szóval bizakodó voltam, gondolván hogy a neheze letudva. De az utolsó 40 km-re máshogy gondolta a Gerecse, és leszakadt az ég, teljesen visszavetette a tempómat, így voltak pillanatok amikor a teljesítés is kérdésessé vált, mert minden időtartalékot elvesztettem a végtelen éjszakai dagonyában, szóval bele kellett futni a végén, amit gyűlölök.

Igazából ha az elejét nem tolom meg ész nélkül, akkor minden bizonnyal osztozok nagyon sokak sorsában, és simán fel kellett volna adjam. Nos kíváncsi leszek mennyien tettek így.
Állítólag a Kinizsi az egyszerűbb 100-asok közé tartozik, de engem ez most nagyon csúnyán megrakott, reggelre semennyi energiám nem maradt.
Egyébként vegyesek az érzéseim, a túratársak java példásan viselkedett, rengetegszer néztünk egymás után, hogy minden rendben van-e, és ez jó. Viszont őszintén szólva az eddigi tt tapasztalataim alapján a K100 szervezői nem nagyon lehetnek büszkék magukra. Máshol ingyen hoznak vizet, teát, fröccsöt, illetve mindenféle elemózsiát a 2-3 ezres nevezési díj ellenében, a Kinizsin pedig gond nélkül ott lehet hagyni a nevezési díjon felül 15-20k Ft-ot a nem túl etikus árszabás miatt. Na persze ez az ő dolguk, de nekem kb. mindenhol máshol szebbek voltak az emlékeim e téren.
Ettől függetlenül vissza fogok térni, talán már jövőre is, bár sajnálatos módon egybeesik az éjszakai mátraival, amit viszont pont a szervezők extra hozzáállása miatt nehéz elengedni. De majd alakul. Köszi még egyszer azt érdeklődést, és a korábbi segítséget!