Na...Nacho végre a saját posztján?Realista24 írta:Holnap ez lesz a védelem:
Diego López, Albiol, Varane, Nacho és Coentrao.

HozzászólásSzerző: Nzedge » 2013. május 7., kedd 15:39
Na...Nacho végre a saját posztján?Realista24 írta:Holnap ez lesz a védelem:
Diego López, Albiol, Varane, Nacho és Coentrao.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. május 7., kedd 15:38
HozzászólásSzerző: Nzedge » 2013. május 7., kedd 15:37
+1Casillas és Pepe azért szívhatják most a fogukat, mert Mourino Pepe-s és López vs Casillasos nyilatkozata teljesen igaz.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. május 7., kedd 15:29
Az a ku**va nagy igazság, hogy nagyon sok mindenben igaza van/volt a portugalnak.....csak a média más sulykol belénk.hozzáteszem igazat mondott, de azért ezt így lenyilatkozni világnak..erős.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. május 7., kedd 15:28
Azért ezt az "érdemet" ne vegyük el tőle. Már a City ellen is bedobta, aztán igaz, hogy kicsit kényszerből, de berakta és bejött. Aztán bent is hagyta. Casillas és Pepe azért szívhatják most a fogukat, mert Mourino Pepe-s és López vs Casillasos nyilatkozata teljesen igaz.Nzedge írta:Nem hiszem,hogy ehhez olyan nagy bátorság kellett volna.Az első szezon,majd a mostani idény elején amikor megkapta a lehetőséget rendre bizonyított. Utána már sok mindenki berakta volna tartósan a kezdőbe.Sőt lehet előbb is.Mourinho: "Pepe nyilatkozata? Nagyon könnyű elemezni azt, amit mondott. Pepének egyetlen problémája van, a neve: Raphael Varane. Egy 31 éves játékos elveszítette a helyét egy 19 éves miatt. Ez az élet rendje. De kinek lett volna bátorsága beállítani Varane-t? Hát nekem volt."
HozzászólásSzerző: Nzedge » 2013. május 7., kedd 15:19
Nem hiszem,hogy ehhez olyan nagy bátorság kellett volna.Az első szezon,majd a mostani idény elején amikor megkapta a lehetőséget rendre bizonyított. Utána már sok mindenki berakta volna tartósan a kezdőbe.Sőt lehet előbb is.Mourinho: "Pepe nyilatkozata? Nagyon könnyű elemezni azt, amit mondott. Pepének egyetlen problémája van, a neve: Raphael Varane. Egy 31 éves játékos elveszítette a helyét egy 19 éves miatt. Ez az élet rendje. De kinek lett volna bátorsága beállítani Varane-t? Hát nekem volt."
HozzászólásSzerző: accel » 2013. május 7., kedd 15:17
ha marad mou, akkor jön carvajal, bale meg max egy csatár (agüero) szerintem. a kp-ra meg esetleg egy kiegészítő ember, nem hiszem, hogy nagyobb váltatásokat eszközölne.Kerlon írta:Lehet marad és elviszi a gyenge évet a gyenge keret. Kipucoljuk a selejtet+pár nevesebb embert, aztán újratervezés.
HozzászólásSzerző: Toti » 2013. május 7., kedd 15:17
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. május 7., kedd 15:13
2 csatáros játékban ez bőven elég. A Juvenak tökéletes lesz. :ĐRealista24 írta:Én 25-ért is eladnám Higut. BL-ben ennyire impotens csatára nem tudom mikor volt utoljára a csapatnak.
Persze álmodozhatunk 35 milliókról, de csoda lenne, ha annyiért elmenne, főleg, hogy egyre jobban kihal a szerepköre. Egy támadótól már többet várnak attól, hogy megkapom a labdát, valahogy átveszem, lehajtom a fejem, aztán belerúgok egyet, majd lesz valami.
HozzászólásSzerző: kupak17 » 2013. május 7., kedd 15:11
az igen jól megmondta az öregMourinho: "Pepe nyilatkozata? Nagyon könnyű elemezni azt, amit mondott. Pepének egyetlen problémája van, a neve: Raphael Varane. Egy 31 éves játékos elveszítette a helyét egy 19 éves miatt. Ez az élet rendje. De kinek lett volna bátorsága beállítani Varane-t? Hát nekem volt."
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. május 7., kedd 15:10
HozzászólásSzerző: Nzedge » 2013. május 7., kedd 15:07
Szerintem tuti nem marad.Attii írta:Spanyol lapértesülések szerint José Mourinho kijelenti, hogy jövőre is Ő lesz a Real Madrid menedzsere.
Simán 30 felett kell kapni érte.Szerintem Higuaínért a 25 millió édes kevés
HozzászólásSzerző: accel » 2013. május 7., kedd 15:07
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. május 7., kedd 15:06
Akkor Ancelottiért miért vagy oda? Fapofával végig néz mindent. Akit te leírtál az többnyire a fiatal lelkes edzők... Én is őket favorizálnám. Amúgy Mourinho is él a játékkal, ha van kedve hozzá... Szerintem lenne innét még visszaút, de ahhoz mindenkinek változtatnia kéne egy keveset. Bár ebben én sem hiszek, hogy bekövetkezne.hehe írta:
továbbra is azt mondom, hogy ide nem egy statisztika- és taktikahajhász, számítógéppel és könyvekből focizó edző kell, hanem egy olyan, akiért a tűzbe mennek a játékosok, és örömmel, felszabadultan, boldogok a pályán, mert ilyen a focifelfogása. wenger, klopp például ilyen.
HozzászólásSzerző: szilamer » 2013. május 7., kedd 15:03
Nekem már nagyon elegem lett belőle, bármennyire is örültem mikor jött...Attii írta:Spanyol lapértesülések szerint José Mourinho kijelenti, hogy jövőre is Ő lesz a Real Madrid menedzsere.
HozzászólásSzerző: Realjoe » 2013. május 7., kedd 15:02
Ez lenne aztán az igazi meglepetésAttii írta:Spanyol lapértesülések szerint José Mourinho kijelenti, hogy jövőre is Ő lesz a Real Madrid menedzsere.
HozzászólásSzerző: Attii » 2013. május 7., kedd 14:54
HozzászólásSzerző: csibi » 2013. május 7., kedd 14:51
HozzászólásSzerző: hehe » 2013. május 7., kedd 14:48
igen, egy csendben ülő emberbe csak úgy ok nélkül bele szoktak taposni többször is, igaz?Nekem csak az nem tetszik, hogy néhányan szapulják, mintha úton-útfélen belekötne az edzôbe, holott csendben türi a padot. Igazi sportemberként viselkedik.
HozzászólásSzerző: Gerr90 » 2013. május 7., kedd 14:43
Természetesen nem, Granero is nagy madridistaként jött vissza, én mégis fogtam a fejem, amikor játszott.Realista24 írta:És ez garantálja a helyét a kezdőben? Mert sokaknál ezért kell eltakarodnia Mounak, mert Lópezt meri játszatni.Casillas pedig egy igazi ikon. Szerény, rendes, jóravaló ember
Jelenlévő fórumozók: 19 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem