Kommentáld a híreket

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
cart

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: cart » 2024. május 23., csütörtök 10:42

Rafa Marin meg egy spanyol kozepcsapatban is a gyengebb jatekosok koze tartozik, milyen alapon jatszana a Realban?

Pad'em
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2024. május 23., csütörtök 10:38

Realista24 írta:
mexes írta:

Yoro jövőre már arab börtön lakó lesz.
Szerintem meg Yoro jonni fog. :)
Ha Nacho lépne én is azt mondom elhozzuk végül. Ha marad akkor nem jön védő, Marin se. Rüdi, Mili, Nacho, Alaba + Tchoua mellé nem is kell igazából.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. május 23., csütörtök 10:33

mexes írta:
el magico írta: Védelembe én hoznám a Miguel Guti + Rafa Marin párost, ha jól emlékszem összvissz 18 millióból megoldható.

Ha nem válnak be, jövőre Yoro és Davies is lejáró szerződésű.

Személy szerint JHV-et is hoznék, de a hírek alapján a klub nem nagyon erőlteti a dolgot :/
Szerintem meg Yoro jonni fog. :)
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

mexes
Kedvenc játékosaid: Xabi Alonso, Modric, Kroos
Kedvenc csapatod: RM

HozzászólásSzerző: mexes » 2024. május 23., csütörtök 10:30

el magico írta: Védelembe én hoznám a Miguel Guti + Rafa Marin párost, ha jól emlékszem összvissz 18 millióból megoldható.

Személy szerint JHV-et is hoznék, de a hírek alapján a klub nem nagyon erőlteti a dolgot :/

el magico
Kedvenc játékosaid: Cristiano, Ramos, Marcelo

HozzászólásSzerző: el magico » 2024. május 23., csütörtök 10:18

Védelembe én hoznám a Miguel Guti + Rafa Marin párost, ha jól emlékszem összvissz 18 millióból megoldható.

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2024. május 23., csütörtök 10:15

wZoLee7 írta: Szerintem akkor neked az idő megszépítette az emlékeket, mert a Rüdiger-Militao páros szerintem soha nem működött igazán jól.
Ezer éve ezt mondom de mindig le vagyok hurrogva. Egy belsővédő párosnál az 1+1 nem mindig 2, lehet 3 is meg 1.5 is.. Habitusra, játékstílusra is passzolni kell, kiegészíteni egymást stb.. Ettől még jobb ötlet nincs jelenleg, meg kell nézni őket jövőre megint jelen állás szerint, Nacho meg Alaba nem reális opció a kezdőre.
Nem illik.

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2024. május 23., csütörtök 10:01

_Bushido_ írta:
hehetheoriginal írta: nacsosz edes istenem bazmeg, mar azt hittem tenyleg megszabadulunk tole meg az ellenfelnek adott golpasszaitol :fpalm: :coffee:
Yoro túl drága, holott csak 1 év van hátra neki a szerzodesebol. 40 még oké lett volna a klubnak, de a 60 irreális. Közben lehet a psg viszi is.
Igy az elmult evek alapjan nem gondolom, hogy az ara lenne a problema. Ha kinezunk valakit es o is ide akar jonni, azt egyszeruen leigazoljuk.

Elobb tudom elkepzelni, hogy Yoro nem biztos a kezdo poziciojaban (Alaba seruleset nezve, Rudiger es Militao mogott meg harmadik szamukent is rengeteget jatszhatna) es kozben a PSG-tol is kapatott egy magasabb ajanlatot.

Csatar posztra se igazoltuk le Kane-t, mert lemaradtunk Mbapperol. Most se fogunk sietve keresni egy vedot, csak azert, hogy igazoljunk valakit, ha lemaradunk Yoro-rol. Inkabb marad Nacho egy extra evet, addig kitalaljuk kit hozzunk el. (34 evesen 4 gyerekkel valoszinuleg o is hajlana a maradasra)

CS0ki

HozzászólásSzerző: CS0ki » 2024. május 23., csütörtök 9:21

Realista24 írta: Bytheway a FIFA implementalni akarja Wenger les szabalyat, ami olyan valtozast von maga utan, hogy csak az fog szamitani lesnek, ha a tamado minden testresze elorebb van a vedonel.
Óriási ötlet lenne, mindenki a mostani szabályok szerinti lesre állítást gyakorolta egész életében.
Ezt leszamitva amúgy jó ötlet! :) több gólt jelentene.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. május 23., csütörtök 9:18

Bytheway a FIFA implementalni akarja Wenger les szabalyat, ami olyan valtozast von maga utan, hogy csak az fog szamitani lesnek, ha a tamado minden testresze elorebb van a vedonel.
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. május 23., csütörtök 9:15

Pad'em írta:
Berti írta: De már nem hivatalos volt, hogy megy? Mindenki egyetértett, hogy épp itt az ideje, mert botrányos szezonja volt. 3 meccs miatt nem kellene ezt elfelejteni.
Nem volt hivatalos, csak a portálok hozták le kb fixen.

Romano másodjára ég be, áprilisban Kroos hosszabbítását hozta exkluzívként, pár hete Nachóról irogatja, hogy távozik.
Azt is irta, hogy Carlo a brazilok edzoje lesz, meg valamit teljes mellszelesseggel cafolt, mas csapatot illetoen, hogy az biztos nem fog megtortenni, soha nem is volt szo rola.
Nyilvan vegul ugy lett.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. május 23., csütörtök 9:14

Pad'em írta:
Berti írta: De már nem hivatalos volt, hogy megy? Mindenki egyetértett, hogy épp itt az ideje, mert botrányos szezonja volt. 3 meccs miatt nem kellene ezt elfelejteni.

Romano másodjára ég be, áprilisban Kroos hosszabbítását hozta exkluzívként, pár hete Nachóról irogatja, hogy távozik.
az fasza, akkor papi is bukó :mrgreen:
thereisonly1ronaldo

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2024. május 23., csütörtök 9:12

"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2024. május 23., csütörtök 8:55

Berti írta: Rudiger egymagában nem megoldás, de hogy Nacho legyen a párja az instant tökönszúrás.
Militao sérülése előtt beton volt, a nyáron helyrepofozza magát és remélhetőleg a szezont már ugyan úgy kezdi mint azelőtt.
Alaba mikor jó, akkor jobb mint Nacho és mikor gyenge, akkor sem annyira gyenge mint a gyenge Nacho.
Szerintem akkor neked az idő megszépítette az emlékeket, mert a Rüdiger-Militao páros szerintem soha nem működött igazán jól. Alaba meg amikor gyenge volt akkor olyan szinten volt borzalmas mint Nacho amikor rossz. Semmivel sem volt jobb. Hétvégén minden kiderül, ha Nacho elköszön akkor megnyugodhattok ti, én meg majd akkor kezdek el aggódni amikor Militao és Alaba sérülései és formája mellé egy Marin lesz még bevethető a védelemben.

Berti

HozzászólásSzerző: Berti » 2024. május 23., csütörtök 8:47

De már nem hivatalos volt, hogy megy? Mindenki egyetértett, hogy épp itt az ideje, mert botrányos szezonja volt. 3 meccs miatt nem kellene ezt elfelejteni.

Rudiger egymagában nem megoldás, de hogy Nacho legyen a párja az instant tökönszúrás.
Militao sérülése előtt beton volt, a nyáron helyrepofozza magát és remélhetőleg a szezont már ugyan úgy kezdi mint azelőtt.
Alaba mikor jó, akkor jobb mint Nacho és mikor gyenge, akkor sem annyira gyenge mint a gyenge Nacho. Ő harmadik számú opciónak rendben lehet, viszont ilyen fizetésért elég luxus. És akkor marad az a 4 számú opció, ami legjobb esetben évi 10 meccset jelent. Ide ne a klub kapitánya legyen az alternatíva, már Marcelo alatt is undorító volt. Vagy jöjjön valami fiatal tehetség erre a szerepre vagy Tchuameni legyen az opció, mivel a középpálya telitetebb lesz mint idén, hiába megy Kroos.

Blanco88
Kedvenc játékosaid: Raul, Hierro, Ramos, Valverde
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Dynamo Dresden

HozzászólásSzerző: Blanco88 » 2024. május 23., csütörtök 8:45

RealVazquez írta:
ferni írta:
De nem is kell hozni senkit, Camavinga is itt van, Bellingham is megpróbálhatja, Modric is kap perceket meg Gülert is írják oda, de az kicsit idegen poszt neki. Bőven van minőség, azt 1 év után le lehet szűrni a tanulságokat ki kell meg ki nem vagy kit kéne hozni.

Jön Bappé minden borulni fog, Carlo ki fogja sakkozni hogy fog ez működni, idén is valami csoda folytán megoldotta, nem is értem hogy.
Courtois
Carvajal-Rüdiger-Militao-Mendy
————Fede —— Tchou
——————Bellingham
Rodrygo———-Mbappe———Vini
Ez lesz jovore, mindenki mas a padrol probalkozhat.
Ez jól is néz ki. Csak Rodrygo helyett Brahim. Mendy helyett meg bárki (kivéve Fran Garcia😅)
"Egész Spanyolország felett felhőtlen az ég"

_Bushido_
Kedvenc játékosaid: CR,Lebron
Kedvenc csapatod: Real Madrid, LA Lakers
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2024. május 23., csütörtök 8:36

hehetheoriginal írta: nacsosz edes istenem bazmeg, mar azt hittem tenyleg megszabadulunk tole meg az ellenfelnek adott golpasszaitol :fpalm: :coffee:
Yoro túl drága, holott csak 1 év van hátra neki a szerzodesebol. 40 még oké lett volna a klubnak, de a 60 irreális. Közben lehet a psg viszi is.
mivel Alaba őszre is kuka az újabb műtét miatt, Militao szörnyű formában van, 1 szem rüdigerrel nem lehet nekimenni a szezonnak.

füst
Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric

HozzászólásSzerző: füst » 2024. május 23., csütörtök 8:34

Akkor még talán Kroosnak is lehet visszaút. :D
Ki tudja, hátha a 6. után jön meg igazán az étvágy. :D

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. május 23., csütörtök 8:28

nacsosz edes istenem bazmeg, mar azt hittem tenyleg megszabadulunk tole meg az ellenfelnek adott golpasszaitol :fpalm: :coffee:
thereisonly1ronaldo

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2024. május 23., csütörtök 8:25

Forma ide vagy oda, szerintem a klub sem bízik Alababan már. Igazolni nem akarnak valszeg, szóval neki menni egy szezonnak a jelenlegi sorral, Nacho nélkül és esetleg Marinnal elég nagy butaság lenne. Továbbá az sem lepne meg ha Nacho is inkább innen vonulna vissza. Nem fényes a helyzet védelmi fronton, de ezt sem tartom feltétlenül egy rossz döntésnek. Carlo utolsó évére egyben tartjuk a bandát amennyire lehet, Modric, Nacho, LV, Mendy és majd a következő nyáron meglátjuk ki és mennyire szeretné átalakítani.

BlancoMark

HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2024. május 22., szerda 23:51

Pad'em írta: Breaking: Nacho will stay at Real Madrid for one more year. An agreement has been reached.

— @RadioMARCA

Megbízhatóak a firkászok megint csak :lol:
Nagyon fog kelleni a jelenlegi allas szerint. A szezon vegere szerintem megint jo kis format mutatott.

Vissza: