HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. május 22., szerda 22:32
nekem is ez jutott eszembe:Faust írta:![]()
![]()
![]()
![]()
Bocs.
![]()
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: csababarca » 2024. május 22., szerda 22:25
Jobbulást!realmadrid95 írta:
Mate, valoszinuleg o meg nem fogott ki gyarihibas uveget, halistennek. Nekem talan az elso 50 ben nem volt ilyen. Egyebkent az elso volt a legszerencsesebb, a dobozt felul felnyitottam, hatalmas nagy durranas, a kibelelt doboz felfogta a szilankokat. A mostani egy Wide markaju zuhanyfal volt, ami edzett uveg, kozel 400 ezer forintos darab.
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2024. május 22., szerda 22:19
Nektek is koszonom Faust es Hehe! Most mar megmaradok, ha minden igaz. Annyi fajdalomcsillapitot kaptam, hogy az asszony odacsukta az ujjaimat a kocsiajtoval, meg sem ereztem. A mai nap egyelore ilyen… mar varom, hogy vege legyen.nmate írta: Nekünk radawayt hivatalos szervizes srác pólóban meg szaggatott farmerben rakta össze.Voltak kétségeim, de fasza lett szerencsére.
HozzászólásSzerző: rikko » 2024. május 22., szerda 22:06
Csavar lazító spay elég szokott lenni. Kicsit befújsz az ásóval megbökött hangyabolyba és menekül az összes + vissza sem jönnek.Halfkey írta: Áhhh teljesen más a két dolog. Beltérben pofon egyszerű, működik minden méreg/csali, sőt ha vonulási utat ecettel
törölgeted sima az is. De kültéren végtelen az utánpótlás sajnos.
HozzászólásSzerző: nmate » 2024. május 22., szerda 22:01
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. május 22., szerda 21:59
bdsrstnt, gyogyulj meg gyorsanrealmadrid95 írta: Sziasztok!
Aki uveg zuhanykabint tervez a kozeljovoben, az csak ovatosan alljon neki beepiteni, beepitettni. Az elmult 10 evben legalabb 150 et raktam be, ebbol 5 eldurrant a kezemben ugy, hogy epp a csomagolasbol vettem ki.
Szamtalan marka volt mar a kezem kozott, egyik sem tudja garantalni, hogy nem tortent hiba a gyartason. Konkretan 2 oran at szedegettek ki a kezembol a szilankokat.
(munkavedelmi pulcsin keresztul allt belem), a vedoszemuvegembe is beleallt par kisebb darabka, raadasul rengeteg vert vesztettem, mire kiert a mento.
Szoval nem jatek, erre nagyon vigyazzatok, hogy kifejezetten szakemberrel vegezzetek, mert, meg ha be is robban a kezei alatt, akkor valoszinuleg van rajta is valamifele vedoruha, ami megvedi, bele sem gondolok inkabb, hogy mi lett volna velem a pulcsim nelkul.
HozzászólásSzerző: Faust » 2024. május 22., szerda 21:24
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2024. május 22., szerda 21:13
Koszonom szepen!ferni írta:Jobbulást.realmadrid95 írta: Sziasztok!
Aki uveg zuhanykabint tervez a kozeljovoben, az csak ovatosan alljon neki beepiteni, beepitettni. Az elmult 10 evben legalabb 150 et raktam be, ebbol 5 eldurrant a kezemben ugy, hogy epp a csomagolasbol vettem ki.
Szamtalan marka volt mar a kezem kozott, egyik sem tudja garantalni, hogy nem tortent hiba a gyartason. Konkretan 2 oran at szedegettek ki a kezembol a szilankokat.
(munkavedelmi pulcsin keresztul allt belem), a vedoszemuvegembe is beleallt par kisebb darabka, raadasul rengeteg vert vesztettem, mire kiert a mento.
Szoval nem jatek, erre nagyon vigyazzatok, hogy kifejezetten szakemberrel vegezzetek, mert, meg ha be is robban a kezei alatt, akkor valoszinuleg van rajta is valamifele vedoruha, ami megvedi, bele sem gondolok inkabb, hogy mi lett volna velem a pulcsim nelkul.
HozzászólásSzerző: ferni » 2024. május 22., szerda 20:46
Jobbulást.realmadrid95 írta: Sziasztok!
HozzászólásSzerző: rashidm » 2024. május 22., szerda 20:42
Ezért kell épített zuhanyzot csinalni.realmadrid95 írta: Sziasztok!
HozzászólásSzerző: hunmadridista » 2024. május 22., szerda 20:26
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2024. május 22., szerda 18:01
HozzászólásSzerző: istimester » 2024. május 22., szerda 15:58
Vannak esetek, amikor még ezzel sincs semmi baj. Én akkor akadtam ki legutóbb, amikor a Fröcsteraszban betintázva nem adták vissza a retek poharaikra a betétdíjat. Kapsz egy zsetont bazdmeg. WC nincs. Az Etyeki Kúriában kifizettem 450 eurót, de elégedett jöttem el. Ott tényleg volt szerviz.csababarca írta: Én nem is hőbörgök, csak valahol megértem azt, aki felháborodik azon, hogy egy sör 1500 forint plusz pohár, plusz szervízdíj.
Egy étteremben a szervízdíjon, ahol tényleg kiszolgálnak, nem egy műanyag tányérra odamer valamit a szakács, ott rendben van.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. május 22., szerda 10:39
ugyanezt irtam.Marky írta: At kell szamolni euroba az arakat, aztan megnezni egy nyugat-europai nagyvaros vendeglatohelyeit es kiderul, hogy nem is draga, csak globalizacio.
HozzászólásSzerző: Marky » 2024. május 22., szerda 10:35
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2024. május 22., szerda 8:53
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. május 22., szerda 8:39
A höbörgest nehogy magadra veddcsababarca írta:Én nem is hőbörgök, csak valahol megértem azt, aki felháborodik azon, hogy egy sör 1500 forint plusz pohár, plusz szervízdíj.Realista24 írta:
Ez a 10% profit nehezen ertelmezheto egyebkent.
Mikor gondolod a 10% profitot? Ha kifizetett minden adot, alkalmazottat? Ha mar kifizette mindezeket, es forditott karbantartasra, felujitasra, fejlesztesre?
Egy szupermarket miert torekszik magas profitra, egy etterem/kocsma miert ne tehetne?
Az is erdekes, hogy sokan a sör/palinka, stb miatt haborognak, hogy milyen sokba kerul, aztan amikor a 40 Ft-os kaveert fizetnek 1400 Ft-ot, az fel sem jön sehol.
Tovabbra is ugy gondolom, hogy ha ugy döntesz ilyen helyre mesz enni, inni, vegtelen lehetoseged van informaciot szerezni, arakrol, minosegrol, kiszolgalasrol, stb. Es ha vegul ugy hataroz az ember, hogy ott fog fogyasztani, akkor ketszinu dolog utana ezert haborogni.
B verzio, ha barmi nem tetszik a feltetelek kozul, nem mesz oda.
Egy étteremben a szervízdíjon, ahol tényleg kiszolgálnak, nem egy műanyag tányérra odamer valamit a szakács, ott rendben van.
Persze ezt írtam én is. Az emberek döntenek, a hely meg ehhez alkalmazkodik. Egy szóval sem írtam olyanokat, amiket hozzám vágsz, hogy a boltok törekedhetnek profitra, a vendéglátóhelyek nem.
Viszont lehúzásnak gondolok sok mindent. De nem hőbörgök, mert el tudom dönteni, hogy ér-e annyit, amennyit, ilyenkor ha úgy van a B verzió lép életbe.
Csak leírtam a véleményemet, és a tapasztalataimat, ami itt helyben van.
Jah, még egy gondolat, hogy miről van lehetőség tájékozódni.
Balatonon Révfülöp.
Fagyizó/kávézó.
Kint az árlista, arról tudsz tájékozódni.
Kértem 2 gombóc fagyit 1200 forintért (2 éve), meg egy presszókávét 1000ért.
Kérdezi kiscsaj, hogy kihozza az asztalhoz? Mondom nem kell, csak adja ide.
Mondja 3500 forint. Nézem a blokkot, szervízdíj, mólódíj. Na most ez a mólótól kb 300 méterre volt, a vasúti sínpár mellett.
A mólóhoz tényleg közeleső pizzázó hely ugyanott, szervízdíj van, mólódíj nincs.
Szóval én ezeket gondolom pofátlanságnak, többet látod nem is mentem oda, mert egy műanyagpoharas presszókávé két gombóc fagyi kombóért fizettem amennyit fizettem, de 35%-a az összegnek egy humbug.
HozzászólásSzerző: csababarca » 2024. május 22., szerda 8:36
Én nem is hőbörgök, csak valahol megértem azt, aki felháborodik azon, hogy egy sör 1500 forint plusz pohár, plusz szervízdíj.Realista24 írta:
Ez a 10% profit nehezen ertelmezheto egyebkent.
Mikor gondolod a 10% profitot? Ha kifizetett minden adot, alkalmazottat? Ha mar kifizette mindezeket, es forditott karbantartasra, felujitasra, fejlesztesre?
Egy szupermarket miert torekszik magas profitra, egy etterem/kocsma miert ne tehetne?
Az is erdekes, hogy sokan a sör/palinka, stb miatt haborognak, hogy milyen sokba kerul, aztan amikor a 40 Ft-os kaveert fizetnek 1400 Ft-ot, az fel sem jön sehol.
Tovabbra is ugy gondolom, hogy ha ugy döntesz ilyen helyre mesz enni, inni, vegtelen lehetoseged van informaciot szerezni, arakrol, minosegrol, kiszolgalasrol, stb. Es ha vegul ugy hataroz az ember, hogy ott fog fogyasztani, akkor ketszinu dolog utana ezert haborogni.
B verzio, ha barmi nem tetszik a feltetelek kozul, nem mesz oda.
Jelenlévő fórumozók: 11 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem