OFF

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
Faust
El director de fotografía

Re: OFF

HozzászólásSzerző: Faust » 2024. május 22., szerda 22:35

Now thats a lot of miles per hour.

:lol: :lol: :lol:

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. május 22., szerda 22:32

Faust írta: :lol: :lol: :lol: :lol:

Bocs.

nekem is ez jutott eszembe:
https://www.youtube.com/watch?v=8F9jXYO ... el=StudioC
:mrgreen:
thereisonly1ronaldo

csababarca
Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.

HozzászólásSzerző: csababarca » 2024. május 22., szerda 22:25

realmadrid95 írta:

Mate, valoszinuleg o meg nem fogott ki gyarihibas uveget, halistennek. Nekem talan az elso 50 ben nem volt ilyen. Egyebkent az elso volt a legszerencsesebb, a dobozt felul felnyitottam, hatalmas nagy durranas, a kibelelt doboz felfogta a szilankokat. A mostani egy Wide markaju zuhanyfal volt, ami edzett uveg, kozel 400 ezer forintos darab.
Jobbulást!

Sokadlagos kérdés, de pl ilyen esetben a gyártó visszatérítő legalább az üveg árát? Vagy mi az ügymenet? Vállat vonnak és elhajtanak, garancia stb?
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."

Faust

HozzászólásSzerző: Faust » 2024. május 22., szerda 22:23

:lol: :lol: :lol: :lol:

Bocs.

realmadrid95
Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Güler, Asencio
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2024. május 22., szerda 22:19

nmate írta: Nekünk radawayt hivatalos szervizes srác pólóban meg szaggatott farmerben rakta össze. :mrgreen: Voltak kétségeim, de fasza lett szerencsére.
Nektek is koszonom Faust es Hehe! Most mar megmaradok, ha minden igaz. Annyi fajdalomcsillapitot kaptam, hogy az asszony odacsukta az ujjaimat a kocsiajtoval, meg sem ereztem. A mai nap egyelore ilyen… mar varom, hogy vege legyen. :lol:

Mate, valoszinuleg o meg nem fogott ki gyarihibas uveget, halistennek. Nekem talan az elso 50 ben nem volt ilyen. Egyebkent az elso volt a legszerencsesebb, a dobozt felul felnyitottam, hatalmas nagy durranas, a kibelelt doboz felfogta a szilankokat. A mostani egy Wide markaju zuhanyfal volt, ami edzett uveg, kozel 400 ezer forintos darab.

rikko
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo, Iniesta, Pirlo, Maldini, Beckham, Puyol, Viera, Henry
Kedvenc csapatod: Barca, Wisla Krakow

HozzászólásSzerző: rikko » 2024. május 22., szerda 22:06

Halfkey írta: Áhhh teljesen más a két dolog. Beltérben pofon egyszerű, működik minden méreg/csali, sőt ha vonulási utat ecettel
törölgeted sima az is. De kültéren végtelen az utánpótlás sajnos.
Csavar lazító spay elég szokott lenni. Kicsit befújsz az ásóval megbökött hangyabolyba és menekül az összes + vissza sem jönnek.
Nekem vörös hangyáim voltak , aztán már idegből elővettem a lódarazsak ellen bevált csavar lazító spayt.. azóta nem jöttek vissza :D

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2024. május 22., szerda 22:01

Nekünk radawayt hivatalos szervizes srác pólóban meg szaggatott farmerben rakta össze. :mrgreen: Voltak kétségeim, de fasza lett szerencsére.

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. május 22., szerda 21:59

realmadrid95 írta: Sziasztok!

Aki uveg zuhanykabint tervez a kozeljovoben, az csak ovatosan alljon neki beepiteni, beepitettni. Az elmult 10 evben legalabb 150 et raktam be, ebbol 5 eldurrant a kezemben ugy, hogy epp a csomagolasbol vettem ki.

Szamtalan marka volt mar a kezem kozott, egyik sem tudja garantalni, hogy nem tortent hiba a gyartason. Konkretan 2 oran at szedegettek ki a kezembol a szilankokat.
(munkavedelmi pulcsin keresztul allt belem), a vedoszemuvegembe is beleallt par kisebb darabka, raadasul rengeteg vert vesztettem, mire kiert a mento.

Szoval nem jatek, erre nagyon vigyazzatok, hogy kifejezetten szakemberrel vegezzetek, mert, meg ha be is robban a kezei alatt, akkor valoszinuleg van rajta is valamifele vedoruha, ami megvedi, bele sem gondolok inkabb, hogy mi lett volna velem a pulcsim nelkul.
bdsrstnt, gyogyulj meg gyorsan :workout: :rock:
thereisonly1ronaldo

Faust

HozzászólásSzerző: Faust » 2024. május 22., szerda 21:24

Nezd a jo oldalat, mig labadozol tobb idod lesz fogadni. :mrgreen: Jobbulast!

realmadrid95

HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2024. május 22., szerda 21:13

ferni írta:

Aki uveg zuhanykabint tervez a kozeljovoben, az csak ovatosan alljon neki beepiteni, beepitettni. Az elmult 10 evben legalabb 150 et raktam be, ebbol 5 eldurrant a kezemben ugy, hogy epp a csomagolasbol vettem ki.

Szamtalan marka volt mar a kezem kozott, egyik sem tudja garantalni, hogy nem tortent hiba a gyartason. Konkretan 2 oran at szedegettek ki a kezembol a szilankokat.
(munkavedelmi pulcsin keresztul allt belem), a vedoszemuvegembe is beleallt par kisebb darabka, raadasul rengeteg vert vesztettem, mire kiert a mento.

Szoval nem jatek, erre nagyon vigyazzatok, hogy kifejezetten szakemberrel vegezzetek, mert, meg ha be is robban a kezei alatt, akkor valoszinuleg van rajta is valamifele vedoruha, ami megvedi, bele sem gondolok inkabb, hogy mi lett volna velem a pulcsim nelkul.
Jobbulást.
Koszonom szepen! :agree:

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2024. május 22., szerda 20:46

Jobbulást.

rashidm
Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem

HozzászólásSzerző: rashidm » 2024. május 22., szerda 20:42

Ezért kell épített zuhanyzot csinalni. :mrgreen: :mrgreen:

hunmadridista
Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR

HozzászólásSzerző: hunmadridista » 2024. május 22., szerda 20:26

Sziasztok! Tudnátok légyszíves ajánlani olyan oldalt neten, ahol teljes meccseket tudok visszanézni? A hétvégi meccset nem fogom tudni élőben nézni és másnap szeretném majd visszabézni. Köszönöm előre is! :salute:

realmadrid95

HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2024. május 22., szerda 18:01

Sziasztok!

istimester
rex madridistae
Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
Kedvenc csapatod: DAC

HozzászólásSzerző: istimester » 2024. május 22., szerda 15:58

csababarca írta: Én nem is hőbörgök, csak valahol megértem azt, aki felháborodik azon, hogy egy sör 1500 forint plusz pohár, plusz szervízdíj.
Egy étteremben a szervízdíjon, ahol tényleg kiszolgálnak, nem egy műanyag tányérra odamer valamit a szakács, ott rendben van.
Vannak esetek, amikor még ezzel sincs semmi baj. Én akkor akadtam ki legutóbb, amikor a Fröcsteraszban betintázva nem adták vissza a retek poharaikra a betétdíjat. Kapsz egy zsetont bazdmeg. WC nincs. Az Etyeki Kúriában kifizettem 450 eurót, de elégedett jöttem el. Ott tényleg volt szerviz.

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. május 22., szerda 10:39

Marky írta: At kell szamolni euroba az arakat, aztan megnezni egy nyugat-europai nagyvaros vendeglatohelyeit es kiderul, hogy nem is draga, csak globalizacio.
ugyanezt irtam.
nem az arakkal van a baj.
20 eve vagyunk europai unio tagja.
sopredekszar nyomorultgeci kormanyok kovettek egymast, mert a sopredekroncsgeciszar tarsadalom hagyta, engedte, ezt akarta, ezt erdemelte.
akkor most nem akarok rinyalast meg sirast hallani, hogy 2000 egy sör.
thereisonly1ronaldo

Marky
Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
Kedvenc csapatod: csakamadrid.

HozzászólásSzerző: Marky » 2024. május 22., szerda 10:35

At kell szamolni euroba az arakat, aztan megnezni egy nyugat-europai nagyvaros vendeglatohelyeit es kiderul, hogy nem is draga, csak globalizacio.

Halfkey

HozzászólásSzerző: Halfkey » 2024. május 22., szerda 8:53

Egyébként egy érintőleges érdekesség ahhoz amit R ír: én amúgy olyan helyzetben dolgozom, hogy ami pénzt behozok a cégnek, a saját bérem és a transzparensen szétosztott céges költségek felett termelt bevétel felét megkapom bónusznak.

Na ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy a nettó fizetésem több mint 3xosát kell megtermelnem (nettó árbevételben) ahhoz hogy belépjek erre a területre. És ez szellemi tanácsadás, pár szoftverelőfizetésen, honlapon, stb. kívül semmi nagy költség, ezek csak a mindenféle járulékok, adók, stb. Még irodát sem bérlünk, mindenki otthonról. All to say, az alapanyag ára szinte biztos hogy egy apró töredéke a költségeknek bármilyen étteremben.

Sajnálni én sem sajnálom őket, jól boldogulnak minden bizonnyal, de ha olyan egyszerű pénz ez, akkor hajrá, nyitott a verseny a piacon :)

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. május 22., szerda 8:39

csababarca írta:
Realista24 írta:

Ez a 10% profit nehezen ertelmezheto egyebkent.
Mikor gondolod a 10% profitot? Ha kifizetett minden adot, alkalmazottat? Ha mar kifizette mindezeket, es forditott karbantartasra, felujitasra, fejlesztesre?

Egy szupermarket miert torekszik magas profitra, egy etterem/kocsma miert ne tehetne?

Az is erdekes, hogy sokan a sör/palinka, stb miatt haborognak, hogy milyen sokba kerul, aztan amikor a 40 Ft-os kaveert fizetnek 1400 Ft-ot, az fel sem jön sehol.

Tovabbra is ugy gondolom, hogy ha ugy döntesz ilyen helyre mesz enni, inni, vegtelen lehetoseged van informaciot szerezni, arakrol, minosegrol, kiszolgalasrol, stb. Es ha vegul ugy hataroz az ember, hogy ott fog fogyasztani, akkor ketszinu dolog utana ezert haborogni.

B verzio, ha barmi nem tetszik a feltetelek kozul, nem mesz oda.
Én nem is hőbörgök, csak valahol megértem azt, aki felháborodik azon, hogy egy sör 1500 forint plusz pohár, plusz szervízdíj.
Egy étteremben a szervízdíjon, ahol tényleg kiszolgálnak, nem egy műanyag tányérra odamer valamit a szakács, ott rendben van.

Persze ezt írtam én is. Az emberek döntenek, a hely meg ehhez alkalmazkodik. Egy szóval sem írtam olyanokat, amiket hozzám vágsz, hogy a boltok törekedhetnek profitra, a vendéglátóhelyek nem.
Viszont lehúzásnak gondolok sok mindent. De nem hőbörgök, mert el tudom dönteni, hogy ér-e annyit, amennyit, ilyenkor ha úgy van a B verzió lép életbe.

Csak leírtam a véleményemet, és a tapasztalataimat, ami itt helyben van.

Jah, még egy gondolat, hogy miről van lehetőség tájékozódni.
Balatonon Révfülöp.
Fagyizó/kávézó.
Kint az árlista, arról tudsz tájékozódni.
Kértem 2 gombóc fagyit 1200 forintért (2 éve), meg egy presszókávét 1000ért.
Kérdezi kiscsaj, hogy kihozza az asztalhoz? Mondom nem kell, csak adja ide.

Mondja 3500 forint. Nézem a blokkot, szervízdíj, mólódíj. Na most ez a mólótól kb 300 méterre volt, a vasúti sínpár mellett.
A mólóhoz tényleg közeleső pizzázó hely ugyanott, szervízdíj van, mólódíj nincs.
Szóval én ezeket gondolom pofátlanságnak, többet látod nem is mentem oda, mert egy műanyagpoharas presszókávé két gombóc fagyi kombóért fizettem amennyit fizettem, de 35%-a az összegnek egy humbug.
A höbörgest nehogy magadra vedd :kalapos: , az a kolleganak szolt, akinek faj az elet minden terulete.

A peldadhoz, amikor megkaptad a szamlat, mondhattad volna, hogy fck you, olyan Kabat Petisen. Mindig van valasztas.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

csababarca
Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.

HozzászólásSzerző: csababarca » 2024. május 22., szerda 8:36

Realista24 írta:

Ez a 10% profit nehezen ertelmezheto egyebkent.
Mikor gondolod a 10% profitot? Ha kifizetett minden adot, alkalmazottat? Ha mar kifizette mindezeket, es forditott karbantartasra, felujitasra, fejlesztesre?

Egy szupermarket miert torekszik magas profitra, egy etterem/kocsma miert ne tehetne?

Az is erdekes, hogy sokan a sör/palinka, stb miatt haborognak, hogy milyen sokba kerul, aztan amikor a 40 Ft-os kaveert fizetnek 1400 Ft-ot, az fel sem jön sehol.

Tovabbra is ugy gondolom, hogy ha ugy döntesz ilyen helyre mesz enni, inni, vegtelen lehetoseged van informaciot szerezni, arakrol, minosegrol, kiszolgalasrol, stb. Es ha vegul ugy hataroz az ember, hogy ott fog fogyasztani, akkor ketszinu dolog utana ezert haborogni.

B verzio, ha barmi nem tetszik a feltetelek kozul, nem mesz oda.
Én nem is hőbörgök, csak valahol megértem azt, aki felháborodik azon, hogy egy sör 1500 forint plusz pohár, plusz szervízdíj.

Persze ezt írtam én is. Az emberek döntenek, a hely meg ehhez alkalmazkodik. Egy szóval sem írtam olyanokat, amiket hozzám vágsz, hogy a boltok törekedhetnek profitra, a vendéglátóhelyek nem.
Viszont lehúzásnak gondolok sok mindent. De nem hőbörgök, mert el tudom dönteni, hogy ér-e annyit, amennyit, ilyenkor ha úgy van a B verzió lép életbe.

Csak leírtam a véleményemet, és a tapasztalataimat, ami itt helyben van.

Jah, még egy gondolat, hogy miről van lehetőség tájékozódni.
Balatonon Révfülöp.
Fagyizó/kávézó.
Kint az árlista, arról tudsz tájékozódni.
Kértem 2 gombóc fagyit 1200 forintért (2 éve), meg egy presszókávét 1000ért.
Kérdezi kiscsaj, hogy kihozza az asztalhoz? Mondom nem kell, csak adja ide.

Mondja 3500 forint. Nézem a blokkot, szervízdíj, mólódíj. Na most ez a mólótól kb 300 méterre volt, a vasúti sínpár mellett.
A mólóhoz tényleg közeleső pizzázó hely ugyanott, szervízdíj van, mólódíj nincs.
Szóval én ezeket gondolom pofátlanságnak, többet látod nem is mentem oda, mert egy műanyagpoharas presszókávé két gombóc fagyi kombóért fizettem amennyit fizettem, de 35%-a az összegnek egy humbug.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."

Vissza: