csababarca írta:
realmadrid95 írta:
Mate, valoszinuleg o meg nem fogott ki gyarihibas uveget, halistennek. Nekem talan az elso 50 ben nem volt ilyen. Egyebkent az elso volt a legszerencsesebb, a dobozt felul felnyitottam, hatalmas nagy durranas, a kibelelt doboz felfogta a szilankokat. A mostani egy Wide markaju zuhanyfal volt, ami edzett uveg, kozel 400 ezer forintos darab.
Jobbulást!
Sokadlagos kérdés, de pl ilyen esetben a gyártó visszatérítő legalább az üveg árát? Vagy mi az ügymenet? Vállat vonnak és elhajtanak, garancia stb?
Neked is koszi!
Ahany ceg, annyi ugymenet. Van, aki kirendel egy embert a ceguktol, hogy vizsgalja meg szemelyesen a dolgot. Igazabol ezt konnyen kideritik, mivel, ha berobban, akkor sok kicsi kockara esik szet, mig, ha az en hibambol tortenik, akkor pokhalosodik az uveg. Volt, ahol harcolnom kellett a ceggel, mert 650 ezres uveget rendelt a megrendelo, mig peldaul a mai egeszen korrekt volt.
Azzal kezdte, hogy megkerdezte, hogy tortent e szemelyi serules, ha igen, mindenkepp toltsem ki az altala emailben elkuldott papirt, mert mindenkepp karpotlast szeretne fizetni a ceg. Persze nem milliokrol van szo, abban allapodtunk meg, hogy 30%ot elenged az uvegbol, kiszallitjak es be is szerelik helyettem a megrendelomnek.
Teljesen korrektul allt hozza, kerdeztem tole, hogy lefotozzam e szilankot, mondta, hogy nem, hisz nekem es ezerszer bocsanatot kert.
Tehat cegtol fugg, de a vegeredmeny ugyan az, garancia. Van, aki azert aljas modon probalja beled beszelni, hogy miattad tortent, meg van, aki korrektul all hozza.