A posztban most az adminok nyilván a triplázó keret legendáinak búcsúvideóit listázták, nem mentek vissza Zidaneig. Hehe mindig megfogja a lényegét a dolgoknak
CR volt a legnagyobb sokk, nem gondoltam hiába pletykálták hogy több pénzt akar blabla, el nem tudtam képzelni, hogy egy BL tripla után lelép. Bale, Isco, Marci őket relatíve könnyű volt elengedni mert a primetól távol voltak már.
Kroosal viszont maga a Real Madrid távozik, annyira megtestesíti mindenben a klubot. Intelligencia, szerénység, alázat, vérprofi és zseni egyben.
Benzema meg ahogy R is mondta az aranylabdával kimaxolta, csúcsra felvitt minket, gyönyörű történet volt. Kicsit a búcsú el lett baszarintva meg kapkodva, az nem tetszett, sokkal nagyobb köritést érdemelt volna (állítólag nagyon bánja az arab kalandot, azt firkálták a héten)
Nálam CR, Kroos, Benz aztán majd jövőre Modric visszavonulása után nem tudom hogy rajzolódna át a dobogó a legenda elengedés nehézségének versenyében
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"