fullátlag.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. május 23., csütörtök 10:17
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2024. május 23., csütörtök 10:13
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2024. május 23., csütörtök 10:09
HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2024. május 23., csütörtök 9:59
Rekordpontszámmal és rohadt jó focival. A mostani 3 feljutó kerete durván lefelé lógott ki a PL-ből, esélyük nem volt kb. még a pontlevonásokkal sem bennmaradni. A Bayernnél szerintem simán tudná nyomni azt a domináns játékot, amit a Champoban is. Szinte biztosra veszem, hogy beválna nekik. Még a végén jól jönnek ki abból, hogy ennyien kioffolták őket.Remy írta:Angol 2ben rekordponszammal lett bajnok. Ennyi van a neve mellett.wZoLee7 írta:
Én úgy emlékszem ahol eddig próbálkozott edzőködéssel ott vagy menesztették vagy kiesett a csapatával. Nem értem ezt a választást, ennél az is jobb ha valakit előkerítenek az utánpótlásukból aki ismeri a klubot és német, egy átmeneti évnek jó lesz, de ez, ez egy vicc![]()
Mondjuk ennel meg Gerrard veretlen skot bajnoki cime is jobban mutat.
HozzászólásSzerző: Remy » 2024. május 23., csütörtök 8:23
Angol 2ben rekordponszammal lett bajnok. Ennyi van a neve mellett.wZoLee7 írta:Én úgy emlékszem ahol eddig próbálkozott edzőködéssel ott vagy menesztették vagy kiesett a csapatával. Nem értem ezt a választást, ennél az is jobb ha valakit előkerítenek az utánpótlásukból aki ismeri a klubot és német, egy átmeneti évnek jó lesz, de ez, ez egy viccDonát írta:
Ő tényleg jó? Vagy semmi más nem indokolja, minthogy mindenki lerázta őket?![]()
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2024. május 23., csütörtök 8:18
Én úgy emlékszem ahol eddig próbálkozott edzőködéssel ott vagy menesztették vagy kiesett a csapatával. Nem értem ezt a választást, ennél az is jobb ha valakit előkerítenek az utánpótlásukból aki ismeri a klubot és német, egy átmeneti évnek jó lesz, de ez, ez egy viccDonát írta:Ő tényleg jó? Vagy semmi más nem indokolja, minthogy mindenki lerázta őket?Realista24 írta: Kompany lesz a BM edzője most már tényleg úgy fest.
Már csak a kompenzációs dij van hatra, amit a bajorok fizetnek.
HozzászólásSzerző: cart » 2024. május 23., csütörtök 7:54
HozzászólásSzerző: Donát » 2024. május 23., csütörtök 7:53
Ő tényleg jó? Vagy semmi más nem indokolja, minthogy mindenki lerázta őket?Realista24 írta: Kompany lesz a BM edzője most már tényleg úgy fest.
Már csak a kompenzációs dij van hatra, amit a bajorok fizetnek.
HozzászólásSzerző: Remy » 2024. május 23., csütörtök 7:33
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. május 23., csütörtök 5:29
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. május 22., szerda 13:39
Kerdezd errol Arsenal fan baratunkatPad'em írta: Bayern komolyan egy kieső angol csapat edzőjét tudja csak megcsípni? Komoly gondok vannak ott.
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2024. május 22., szerda 13:39
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. május 21., kedd 19:18
jó lesz az, én már kb 15 éve vegetálok ebben a tekintetbenfüst írta: Ez szép volt.
Hát öregeim, nekem egyetlen kapcsom maradt az élfutballal, Modric személyében. Pláne a mai Kroos búcsú után.
HozzászólásSzerző: füst » 2024. május 21., kedd 19:11
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. május 21., kedd 12:09
Mondjuk 1 perc googleval megvan a valasz, hogy igen.gutihaz14 írta:az odaig oke de a bl donto es el donto kozott masfel het szokott lenni?nzooli93 írta:
Ahogy nézem minden korábban van,mint tavaly. Gyanítom eb miatt hamarabb be kell fejezni a klubfoci idényt
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2024. május 21., kedd 12:02
az odaig oke de a bl donto es el donto kozott masfel het szokott lenni?nzooli93 írta:Ahogy nézem minden korábban van,mint tavaly. Gyanítom eb miatt hamarabb be kell fejezni a klubfoci idénytgutihaz14 írta:
miert van ilyen koran az el donto?
HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2024. május 21., kedd 11:50
Ahogy nézem minden korábban van,mint tavaly. Gyanítom eb miatt hamarabb be kell fejezni a klubfoci idénytgutihaz14 írta:miert van ilyen koran az el donto?Remy írta: Most nezem. Szerdan EL donto, szombaton kupadonto. Azert ez nem lesz gyenge a Levernek.![]()
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2024. május 21., kedd 11:44
miert van ilyen koran az el donto?Remy írta: Most nezem. Szerdan EL donto, szombaton kupadonto. Azert ez nem lesz gyenge a Levernek.![]()
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2024. május 21., kedd 10:55
Komoly edzőpáros.gutihaz14 írta: reggel felmerult a pletyka (romano is lehozta) hogy kompany lenne az uj BM edzo, erre valasz:
| Uli Hoeneß, a Bayern tiszteletbeli elnöke Vincent Kompany lehetséges érkezéséről a bajorok kispadjára: “Maguk újságírók minden nap egy új nevet húznak ki a kalapból. Nem, köszönjük, boldogak vagyunk De Ligttel és Dier-rel.”
![]()
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2024. május 21., kedd 10:43
Jelenlévő fórumozók: 12 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem