de lásd milyen magas szintű az érzelmi intelligenciám és az empátiám, értékelendő, hogy munka/elfoglaltság közben is igyekszel a népnek infot szolgáltatni.
egy kettessel

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. május 22., szerda 15:19
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. május 22., szerda 15:08
HozzászólásSzerző: Remy » 2024. május 22., szerda 15:07
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. május 22., szerda 15:05
*Everybody wants to play for Real Madrid.ELSiete írta: Jamal Musiala wants to play for Real Madrid.
— @Carpio_Marca
Indulhat a Musiala vonat is lassan, ha már Mbappe kiköt végre.![]()
HozzászólásSzerző: ELSiete » 2024. május 22., szerda 15:05
HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2024. május 22., szerda 14:43
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. május 22., szerda 12:42
Jogos. MybadPad'em írta:Nem jól nézed, az Arsenal sokkal jobb szezont hozott a PL-ben mint a Dortmund a PL-ben. Ez tényRealista24 írta: Nem latom a kulonbseget a statisztikakat alapul veve sem, hogy mitol lett volna jobb az Arsenal focija, mint a Dortmunde pl. a Bajnokok Ligajaban.![]()
HozzászólásSzerző: ferni » 2024. május 22., szerda 12:31
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. május 22., szerda 12:29
az nem anyagilag jólállásra, hanem balfaszságra utalEgyebkent az is jelzi, hogy mennyire jol allnak anyagilag, hogy a Liverpool 120 millios ajanlatat is visszadobta a Real Rodrygoval kapcsolatban,
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2024. május 22., szerda 12:29
Nem jól nézed, az Arsenal sokkal jobb szezont hozott a PL-ben mint a Dortmund a PL-ben. Ez tényRealista24 írta: Nem latom a kulonbseget a statisztikakat alapul veve sem, hogy mitol lett volna jobb az Arsenal focija, mint a Dortmunde pl. a Bajnokok Ligajaban.
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2024. május 22., szerda 12:21
alexoxladjackoxi írta:És Mbappé aláírási pénze nem emészt fel túl sokat? Mert az utóbbi években én azt látom, hogy egy-egy nagy durrantása van Pereznek, azon kívül a szabadúszókra mentetek rá inkább , még akkoris, ha volt bevételetek eladásból. Annyira nem érzékeltem külső szemmel, hogy tele lennétek.Realista24 írta:
Tele vagyunk penzzel, azt veszunk meg, akit akarunk joforman.
Masreszt gondolom egy evre hazon belul megoldjuk, aztan ha ugy van, akkor Xabi hozza magaval Wirtzet, ha marad.
Egyébként Wirtz eléggé mást játszik, mint Kroos.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. május 22., szerda 12:19
Lesajnalt Dormtund vs szuper Arsenal a BL-ben.alexoxladjackoxi írta:
Dehogynem része a futballnak a védekezés, csak nem szeretem, és nem tudok vele azonosulni. Egy-egy meccsre oké, de láttam őket a Bundesligában is, ahol nagyon passzív tanácstalan labdajáratás jellemző rájuk, mert ugye ott szarabb csapatok ellen focizni, dominálni kellene, csak nem nagyon tudnak. Egyébként hánytam a Porto elleni meccseinktől is, és Artetának változtatnia kell majd azon, hogy hogy áll hozzá ezekhez a nemzetközi meccsekhez.
HozzászólásSzerző: cart » 2024. május 22., szerda 12:19
Mondjuk a franciáknak nélküle is simán kell nyerniük. Van annyi u23-as játékosuk hogy még az EB-n is esélyesek lennének velük.ELSiete írta: BREAKING: Kylian Mbappé will NOT play the Olympics with France.
He will join Real Madrid's pre-season squad in August. @AranchaMOBILE
HozzászólásSzerző: Donát » 2024. május 22., szerda 12:16
Nem, nem kényszerülünk rá, hogy bárkit eladjunk, ahogy eddig sem. Viszont ha valaki távozni akar, akár több pénz, akár játéklehetőség, bármi miatt, azt gond nélkül elengedjük, ahogy eddig is, lásd CR, Benzema, Casemiro, Varane, Odegaard, Özil, Di María, Higuaín, akárkialexoxladjackoxi írta: Egyébként Rodrygo volt a téma...
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2024. május 22., szerda 12:15
Csak az érdekelne akkor, hogy mi alapján kéne konzekvenciákat levonni melyik a jobb csapat, ha nem az alapján a torna alapján amelyikben mindegyik top csapat indul? Hogy állítassz akkor fel sorrendet? Nálam minden év legjobb csapata az aktuális BL győztes. A másodikon, harmadikon már lehet vitatkozni, mert más ágak, stb.alexoxladjackoxi írta: Még egy, aztán szerintem ne beszéljük körbe, mert úgysem értünk egyet, az egész napot meg ne kúrjuk el egy parttalan vitára. Amikor a Realt kiverte a Lyon, mert kihagytátok a helyzeteiket, akkor abban a szezonban a Lyon az egy erősebb csapat volt, mint a Real Madrid? Szerintem ebből elemezni, konzekvenciákat levonni full komolytalan, de mindenki a maga értékrendje szerint értékeli a dolgokat. És ha az Olympiacos megnyeri a Konferencia Ligát, ameddig az Arsenal nem nyert idén semmit, az azt vonja maga után, hogy ők jobb csapat, mert ők nyertek, és természetesen minden szurkoló inkább szivesebben nézte idén őket, mint az Arsenalt. Aligha hiszem, és részemről ez a zárszó.
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2024. május 22., szerda 12:14
alexoxladjackoxi írta:Dehogynem része a futballnak a védekezés, csak nem szeretem, és nem tudok vele azonosulni. Egy-egy meccsre oké, de láttam őket a Bundesligában is, ahol nagyon passzív tanácstalan labdajáratás jellemző rájuk, mert ugye ott szarabb csapatok ellen focizni, dominálni kellene, csak nem nagyon tudnak. Egyébként hánytam a Porto elleni meccseinktől is, és Artetának változtatnia kell majd azon, hogy hogy áll hozzá ezekhez a nemzetközi meccsekhez.BlancoMark írta:
Miert a vedekezes nem a futball
resze? Egyebkent nem mondasz igazat. Tovabbjutottak a halalcsoportbol elso helyen (termeszetesen az elit ligabol jovo Newcastle itt is utolso lett), aztan kumma nagy tamadofocival forditas az Atletico ellen (nagyon nagy dolog Simeone ellen), es vegul hihetetlen eles foci otthon a PSG ellen, aztan celiranyos foci idegenben es BL-donto.
A PSV elleni meccsuket nem lattam, a tobbit nagyon elveztem. Ellenben az Arsenallal aminek asszem kapuralovese nem volt a Porto ellen idegenben, otthon meg sikerult nagy nehezen bekaparni egy golt, de az sem volt egy kiemelkedo meccs egyaltalan. Bayernrol mar beszeltem korabban. Nagyon tulfujod az Arsenalt, holott peldaul a Real ellen szinte semennyi eselyt nem adnek nekik. Sokkal jobban tartok a Dortmund okos focijatol mint amennyire tartanek Arteta sablon pozicios jatekatol.
Hülyeség számon kérni szerintem, hogy kinek milyen preferenciái vannak, és mivel elégedett.Igen, bizonyos szempontból a PL-t nehezebb megnyerni, mert 38 meccsen kell jó teljesítményt nyújtanod, vagy legalábbis 32-33-on biztosan, ahhoz, hogy megnyerd, a BL-ben meg akár 3-4 erős félidő is elég ahhoz, hogy magasba emeld a trófeád. De más szempontból meg azt nehezebb megnyerni, mert egy hiba, és mehetsz haza. Az a baj, hogy nem nagyon fogadjátok be az érveket, pedig mindent lehet árnyalni, és mindent érdemes több oldalról megvizsgálni.
Egyébként Rodrygo volt a téma...
HozzászólásSzerző: ELSiete » 2024. május 22., szerda 12:11
HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2024. május 22., szerda 12:07
Dehogynem része a futballnak a védekezés, csak nem szeretem, és nem tudok vele azonosulni. Egy-egy meccsre oké, de láttam őket a Bundesligában is, ahol nagyon passzív tanácstalan labdajáratás jellemző rájuk, mert ugye ott szarabb csapatok ellen focizni, dominálni kellene, csak nem nagyon tudnak. Egyébként hánytam a Porto elleni meccseinktől is, és Artetának változtatnia kell majd azon, hogy hogy áll hozzá ezekhez a nemzetközi meccsekhez.BlancoMark írta:Miert a vedekezes nem a futballalexoxladjackoxi írta:
Nem hiszem, hogy megnyerik, szóval nem adnám oda az egész éves konstans jó teljesítményt és bajnoki ezüstöt egy BL-ezüstért, amit pár kibekkelt meccsel értek el, miközben a szezon javarészében dögunalom volt nézni őket.
resze? Egyebkent nem mondasz igazat. Tovabbjutottak a halalcsoportbol elso helyen (termeszetesen az elit ligabol jovo Newcastle itt is utolso lett), aztan kumma nagy tamadofocival forditas az Atletico ellen (nagyon nagy dolog Simeone ellen), es vegul hihetetlen eles foci otthon a PSG ellen, aztan celiranyos foci idegenben es BL-donto.
A PSV elleni meccsuket nem lattam, a tobbit nagyon elveztem. Ellenben az Arsenallal aminek asszem kapuralovese nem volt a Porto ellen idegenben, otthon meg sikerult nagy nehezen bekaparni egy golt, de az sem volt egy kiemelkedo meccs egyaltalan. Bayernrol mar beszeltem korabban. Nagyon tulfujod az Arsenalt, holott peldaul a Real ellen szinte semennyi eselyt nem adnek nekik. Sokkal jobban tartok a Dortmund okos focijatol mint amennyire tartanek Arteta sablon pozicios jatekatol.
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2024. május 22., szerda 12:06
jogosikelemen5 írta:Ezt könnyű cáfolni.RaúlCF írta: Belterjes lufi a pl és még el is hiszik, hogy nagyobb dolog a pl-t megnyerni mint a bl-t és egyenesen lenézik az el-t.
A City az elmúlt 10 évben sokkal több bajnoki címet nyert, mint bajnokok ligáját!![]()
HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2024. május 22., szerda 11:57
Ezt könnyű cáfolni.RaúlCF írta: Belterjes lufi a pl és még el is hiszik, hogy nagyobb dolog a pl-t megnyerni mint a bl-t és egyenesen lenézik az el-t.
Jelenlévő fórumozók: 19 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem