Miert a vedekezes nem a futballalexoxladjackoxi írta:Nem hiszem, hogy megnyerik, szóval nem adnám oda az egész éves konstans jó teljesítményt és bajnoki ezüstöt egy BL-ezüstért, amit pár kibekkelt meccsel értek el, miközben a szezon javarészében dögunalom volt nézni őket.Realista24 írta:
Pedig biztos, hogy lepisalnad a bokadat, ha az Arsenal elvergodott volna a BL dontobe, mondjuk barmikor az elmult bo 10 evben, ahogy azt teszi mar masodjara a Dortmund.![]()
resze? Egyebkent nem mondasz igazat. Tovabbjutottak a halalcsoportbol elso helyen (termeszetesen az elit ligabol jovo Newcastle itt is utolso lett), aztan kumma nagy tamadofocival forditas az Atletico ellen (nagyon nagy dolog Simeone ellen), es vegul hihetetlen eles foci otthon a PSG ellen, aztan celiranyos foci idegenben es BL-donto.
A PSV elleni meccsuket nem lattam, a tobbit nagyon elveztem. Ellenben az Arsenallal aminek asszem kapuralovese nem volt a Porto ellen idegenben, otthon meg sikerult nagy nehezen bekaparni egy golt, de az sem volt egy kiemelkedo meccs egyaltalan. Bayernrol mar beszeltem korabban. Nagyon tulfujod az Arsenalt, holott peldaul a Real ellen szinte semennyi eselyt nem adnek nekik. Sokkal jobban tartok a Dortmund okos focijatol mint amennyire tartanek Arteta sablon pozicios jatekatol.