PSG ellen miért állt be? Ott sem volt elvileg egészséges, mégis beállt, hogy továbbjussatok. Bayern ellen feladtátok, és ez gáz, akárhogy is nézzük.
Jah lehet így is nézni, főleg madridi szemüveggel. A PSG meccset összehasonlítani a Bayern ellenivel?
A franciák ellen akkor állt be, mikor gólt kaptunk. Addig továbbjutásra álltunk és utána is csak 1 gól kellett az elődöntőhöz. Focizott kb 10 percet, Pedro megrúgta és utána állt az ellenfél térfelén egy métert sem futva, de labdával is csak rövid sprinteket vállat be. De ez a PSG volt, nem a Bayern.
Európa jelenlegi legjobbja ellen 5 gól kellett volna. A sérült Messi-t a második félidőben szoktuk behozni, a München akkor már 2-0-ra vezetett és nekünk olyan kilátástalan játékunk volt, hogy szerintem minden Barca drukkert a sírás kerülgetett.
Mégegyszer megkérdezem? Miért hoztuk volna be a nem 100%-os sztárunkat? Mikor amúgy se ért volna semmit. A Bayern 16-osáig is alig jutottunk el, ergo Messi még labdát is nehezen kapott volna, mert Martinez-éket átlépni se tudtuk.
Akkor miért kockáztattunk volna a semmiért? A Bayern egy erőtől, önbizalomtól duzzadó henger volt, mi meg egy szétesett, kiégett, szedett-vedett csapat voltunk. Esélyünk se volt, ha akarnak 5-6 gólt rúgnak a Camp Nou-ban.
Szóval továbbra se értem miért böki vkinek a szemét, hogy Messi-t nem kockáztattuk.
Messi jóindulattal érdemelt 2 aranylabdát, de kapott 4et. Mire? kérdem én, mire? Arra, hogy a Barca jól volt összerakva, és ő volt a gólcsap? Ahogy írtad ti a BM ellen csapatként buktatok meg, pont abban a mutatóban, amiben a Barca az utóbbi időben a legjobb volt (megjegyzem ilyen sikerek mellett könnyű egységesnek lenni). Pont ezért nem kizárólag Messinek köszönhető az utóbbi idők eredményei.
Kapott 4 aranylabdát, de ezt most úgy tálaltad (és általában a madridosok ezt teszik), mintha erről a Barcelona és szurkolóik tehetnének. Tessék Platini úrnál kopogtatni, ehhez a csapatnak és nekünk semmi közünk. Vagy mit kéne tenni, nagy meghajolások és köszönések közepette Messi adja vissza a díjait, mert ez vkiknek nem tetszik? Értem én, hogy a Barca filozófiával gondod van, de ebbe felesleges volt belekeverni az aranylabdát és Messi-t. Tudom, ott rúgtok bele ahol tudtok, mert Cé "útjában" van, de ez akkor sem kóser így.
A csapathoz annyit, aki ért a focihoz (és sokan vannak itt olyanok) azok tudják, Messi a jéghegy csúcsa csak. Egy eszméletlen jó játékos, egy zseni, de egyedül ő sem képes csodákra (ahogy senki sem). A Barca mint csapat működött az elmúlt években, minden kis darabka a helyén volt, mint most a Bayern-nél.
Szóval nem csak neki köszönhető az az eredménysor ami, de ezt nem is tudom ki állította. Jöttök sokszor az nso-val meg mindenféle médiával, de ezt is úgy állítjátok be, mintha a mi hibánk vagy a Barcelona hibája lenne ez az egész. A szerkesztőséghez semmi közünk, azt írnak amit akarnak és nem hiszem, hogy ezért a szurkolókon kéne elverni a port.
meg amúgy is nem lenyilatkozta talán tito hogy nem volt messi sérült?
Ha egészséges, akkor gondolom kezdett volna 4 nappal később a Betis ellen, de nem így volt. Szerintem ez meg is válaszolja, hogy sérült vagy nem sérült.