Realista24 írta:De nem is feltetlenul kell...nezd meg a ManU-t, Chelseat vagy akar titeket. Mit ertetek el az elkoltott szazmilliokkal? Elobbi ketto meg BL-be se jutott.alexoxladjackoxi írta:
Mondjuk Spanyolországban rajtatok kívül még a 20 milliós játékosokért sem tudnak versenyezni.
Mi felnőttünk a City mellé a 8. helyről, szerinted az semmi? Ennyire ne csak a felszínt kapargassuk már azért. A United meg a Chelsea jelenleg full kapufa, az tény, de mondjuk a Villa jövőre megy a BL-be, és igen nyáron 60 milliós Diabykat igazolgattak, akire a Barcának meg az Atleticonak együtt se lenne pênze. A mire megy vele egy csapat az elég relatív, szerintem a West Ham szurkolók sem sírnak, hogy Paqueták, Bowenek, Kudusok rohangásznak náluk a pályán. Az szerintem nagy fegyvertény, hogy a kicsik is erősek Angliában gazdaságilag, nyilván van pár klub, akinek nem áll jól a pénz a kezében. De most nagyon félrevittük a beszélgetést, ami itt már OFF.
Csoki, Havertz november végén lőtte a második bajnoki gólját, és a végére eljutott 13-ig 7 assist mellé. Amióta fel lett téve csatárba , durván jó számokat hoz, ha ezt tudná hozni egy egész szezonon keresztül, , és az elejétől centert játszana, kinézhet neki egy 20 gólos szezon. Hoznék csatárt, de nem feltétlenül a német elé. Martinelli a szélre pedig kissé visszaesett, miközben Trossard meg nem kezdőszint. Balra én elhoznám Rodrygot, ha van rá lehetőség.