BlancoMark írta: Szerintem is lesz pofára esés júni 9-én, de nem MP eredményét illetően. Szerintem ő azt fogja hozni nagyjából, mint amit jósolnak neki.
A pofára esést inkább a Fidesz eredménye fogja jelenteni. Ne feledjük, hogy milyen elképesztő hálózattal rendelkeznek, plusz a nyilvántartásaik (Kubatov lista) is rohadt sokat nyomnak latba. Több ezer (vagy tízezer?) emberrel megy majd a kopogtatás (pontosan tudják hogy ki a Fideszes és hol lakik), a buszoztatás, osztogatás. Ezekből a TISZA semmit nem tud felmutatni. Valószínűsíthető, hogy pár százalékkal rávernek még a legoptimistább (Fideszes szempontból) közvéleménykutatásokra is. Ezt a folyamatot láthatjuk lassan 20 éve.
De reméljük ez nem vezet letargiába, hanem inkább mindenki a tendenciákat értékeli majd pozitívan.
Erre gondoltam én is.
Mostmár ahogy haladunk inkább azt gondolom, hogy 45-50%-a lesz a fidesznek simán, és akkor a Tisza féla 30%-ot meg a DK 20-at el is lehet felejteni:D
Nem tudom mi a legoptimistább közvéleménykutatás a fideszre nézve, de én is a nyakamat teszem rá, hogy több lesz nekik.
Egyszerűen úgy beszaratták a híveiket az atomháborúval, hogy rohanni fognak szavazni. Apáti mostanában rakott ki egy videót, hogy mi történne, ha Budapestet atomtalálat érné

Vágom.Balazs írta:
Nyilvánvaló, hogy nem véletlenül influenszerekkel épít kapcsolatot. De mondom mégegyszer, hogy ezt nem úgy kell értelmezni, hogy ők akkor beépített ügynökök. Kis barátkozás, kicsit terelgetik a közvéleményt, soft power.
De nálunk ez abszolút nem működik. Ha működne, már rég nem fidesz kormány lenne egyébként.
Persze hozhat szavazatokat, lehet nem is keveset, de azt a 2-2,5 milliós monolit tömböt nem tudják influenszer kampánnyal eltüntetni. Lehetetlen.
Főleg azért nem mert a megafon, és a saját fideszes influenszerek ezt tudják ellensúlyozni.