h3x0r írta:
Ősszel messze nem volt ilyen formában, mint most, én akkor azt mondtam, hogy szezon végén búcsúzzunk el.
De közben meg ebben a mostani szerepkörben, amit tavaszra talált neki Carlo, nagyon jól működik. Szinte már vágnám rá, hogy egyértelműen maradnia kell.
De közben meg eszembe jut, hogy nekivág egy válogatott tornának, ahol az edző nem fog azzal foglalkozni, hogy most 60 percet kapsz, akkor a következő meccsen csak csereként 30-at, hanem teljesen ki fogja facsarni. Félek, hogy következő szezonban 39 évesen már messze nem ezt a Modricot fogjuk látni.
Én hosszabbítanék vele egy jóval alacsonyabb fizetéssel, aminek egy részét a pályára lépésekhez kötném.
Ősszel én is ekéztem, bár akkor még Carlo is ragaszkodott hozzá. Mostanra ez a beugrós szerep tökéletes neki, vagy amikor a legb.aszobb meccsen az utolsó 25 percre be kell valakit hozni labdát járatni és tartani, illetve fejben egy akkora pluszt letenni a pályára, mint előtte senki 65 perc alatt.
Én amúgy a helyében lemondtam volna a valogatottsagot és elkepzelhetőnek tartom, hogy ezt klubon belül is sugallták neki, hogy ne akarjon egyszerre több lovat megülni. Én amúgy Kroos visszatérését sem értem ebből a szempontból, valószínű a kövi szezon neki is kuka így.
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”