Óóó, hagyjuk már ezt, hogy ha más csinálná, fel lenne háborodva az ország:D Hát hol van felháborodva az ország az orosz konkrétan bizonyított választási beavatkozásban, vagy amikor a kínai hatóságok vegzálják a magyarokat?kiserik írta: Csaba: egyrészt nem csak influenszerek járnak hozzá. Elég sok politikus is. Másrészt nekem az a fő bajom ezzel, hogy ha az USA nagykövete csinálja ezt, akkor az rendben van, ha más csinálná, akkor meg fel lenne háborodva a fél ország.
Egyébként az influenszerekben óriási potenciál van. Bebizonyosodott az influenszer tüntetésen és Magyar Péternél is.
És ha már itt tartunk, ne legyen már olyan elfogadott, ha egy idegen ország, és még csak nem is uniós, befolyásolni akarja a belügyeinket, esetleg a választásokat még ha az az ország az USA is.
Én meg pont azt látom, hogy ha konkrétan idejönne a CIA, és magyarokat kezdenének felkérdezni, meg számonkérni magyar állampolgárokat, akkor mi menne itt?
Mert ugye a kínaiak ezt csinálták itt, csak hogy tiszta sor legyen.
Mi bizonyosodott be az influenszer tüntetésen? Semmi, kiment 100ezer ember, tök mindegy mennyi, és ennyi.
Magyar Péternél se bizonyosodott be még semmi, majd június 9-én várjuk meg a számokat, lesz itt pofáraesés úgy érzem.
Utolsó mondatoddal egyet értek, abszolút. Csak legyünk felháborodva ha az oroszok teszik, ha a kínaiak vagy ha az USA. Ha mindig csak az egyiken háborodunk fel, a másik kettőnél félrenézünk, és "vendégjogra" hivatkozik a coca, ami nem létezik egyébként, akkor had éljek a gyanúperrel, hogy itt nem a szuverenitást féltjük, hanem az USA-val szemben védjük a szuverenitásunknak, a másik kettőnek kiszolgáltatjuk.