Megértem, mindig is mondta hogy addig fog focizni amig top szinten meghatározó, és ez egy remek szezon lehet neki a maxon abba hagyni. Gondolom ő nem akart padrol beszálló lenni. Viszont nagyon neztem volna egy szezont,ahol Vini mellett Bappet is kitudja ugratni
Toni Kroos
- nzooli93
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Toni Kroos - 8
Huu ez nagyon a semmibol jott.
Megértem, mindig is mondta hogy addig fog focizni amig top szinten meghatározó, és ez egy remek szezon lehet neki a maxon abba hagyni. Gondolom ő nem akart padrol beszálló lenni. Viszont nagyon neztem volna egy szezont,ahol Vini mellett Bappet is kitudja ugratni
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Néha volt itt kritizálva a mezőnymunkája miatt, de az a biztonság amit labda tartásában, passz pontosságban adott szinte pótolhatatlan.
Egy új éra kezdodik nélküle, nem tudom ki fogja pótolni, Bellingham lenne az? Vagy esetleg jövőre Wirtz?
Remélem BL győzelemmel távozol Toni, köszi mindent!!
Egy új éra kezdodik nélküle, nem tudom ki fogja pótolni, Bellingham lenne az? Vagy esetleg jövőre Wirtz?
Remélem BL győzelemmel távozol Toni, köszi mindent!!
Egyszer tovább kell lépnünk, de egyszerűen annyira jó volt idén a német, hogy arra szavak nincsenek.
Élete egyik legjobb szezonja volt.
Szavak nincsenek rá egyszerűen.
Élete egyik legjobb szezonja volt.
Szavak nincsenek rá egyszerűen.
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
még mindig sokkban. ez most annyira fáj mint zizou visszavonulása.
Cristiano Ronaldo
❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
-
csakalaci
- Kedvenc játékosaid: Iker, Zidane, Marcelo, Kroos
olvastam itt ott hogy teknoc érkezésével a mi kis aranyangolunk lep egyet hatra. igy ez mar tény. mondjuk egy belli-valverde-xy hármasból ki fog labdákat osztogatni? ki fog tempót meghatározni?
kroost pótolni nehezebb lesz mint modricot. (es ezt remelem most bejintelem es modric olyat rak le utolsó évében ,hogy aranybaontjuk (ujra)
kroost pótolni nehezebb lesz mint modricot. (es ezt remelem most bejintelem es modric olyat rak le utolsó évében ,hogy aranybaontjuk (ujra)
We're Real Madrid - and being successful is part of our DNA. -Toni Kroos
- ___Samy___
Amugy idenyre osztjak most mar a lasztit, nem? Mert akkor siman lehetne eselye ezzel a ket trofeaval.LaMartin írta: Esetleges BL és EB győzelemmel megnyerheti az aranylabdàt visszavonultként?:D
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
fúj.Es innentol hajra nemetek.![]()
azért beelldöntőt várd még meg tesómsz
thereisonly1ronaldo
- Galacticos
Oriasi urt fog hagyni, sokkal inkabb benne ereztem a plusz egy evet mint modricban. De a legszebb az lett volna ha egyszer egyutt koszonnek le..
Azert ugy lep le hogy boven van benne kraft de egy vilagversenyt meg bevallal.. ez elegge zidanera hajaz.
Igy kell ezt, nem elmenni szaudarabiaba bohockodni.
Koszi toni, koszi bayern az ajit.
Es innentol hajra nemetek.
Azert ugy lep le hogy boven van benne kraft de egy vilagversenyt meg bevallal.. ez elegge zidanera hajaz.
Igy kell ezt, nem elmenni szaudarabiaba bohockodni.
Koszi toni, koszi bayern az ajit.
Es innentol hajra nemetek.
- hehetheoriginal
jó lesz az. en nem erzem a vilag veget emiatt, benzema sokkal nagyobb szakadekot nyitott, aztan megis valahogy atvette a csapat a szerepét.
nyilván stabil, megbizható, abszolút labdabiztos és nyugodt, ezt nehez potolni, de pl beli kepes ra, ő egész idei évben pozin kivul játszott, mindig is idegennek ereztem iden, amit vele jatszatni akartak, kp-n, hátrébb van a helye. amig fiatal, addig lesz erő is érkezni a kapu elé 2. 3. hullamban, több esélye lesz gólt lőni.
egy wirtz, alonso csomag amugy 1-2 év mulva kinéz amugy, szépen minden a helyére kerül.
de én ezeket leszarom amúgy, kp, védelem, kapusposzt... big joke.
még mindig ronaldovideóra verem az őrnagyot mai napig, szóval ha csak egy romario 2.0-t kapunk és az emlekeztetni fog a ro-ro duóra kicsit, már nyugodtabb vagyok a pato korszakom után.
btw ahogy nézem rola a nyilatkozatokat, a kisugarzasarol beszelnek, hogy generacionkent van 1-1 ilyen gyerek braziliabol, aki a kivalasztott.... varjuk, lassuk, nezzuk.
nyilván stabil, megbizható, abszolút labdabiztos és nyugodt, ezt nehez potolni, de pl beli kepes ra, ő egész idei évben pozin kivul játszott, mindig is idegennek ereztem iden, amit vele jatszatni akartak, kp-n, hátrébb van a helye. amig fiatal, addig lesz erő is érkezni a kapu elé 2. 3. hullamban, több esélye lesz gólt lőni.
egy wirtz, alonso csomag amugy 1-2 év mulva kinéz amugy, szépen minden a helyére kerül.
de én ezeket leszarom amúgy, kp, védelem, kapusposzt... big joke.
még mindig ronaldovideóra verem az őrnagyot mai napig, szóval ha csak egy romario 2.0-t kapunk és az emlekeztetni fog a ro-ro duóra kicsit, már nyugodtabb vagyok a pato korszakom után.
btw ahogy nézem rola a nyilatkozatokat, a kisugarzasarol beszelnek, hogy generacionkent van 1-1 ilyen gyerek braziliabol, aki a kivalasztott.... varjuk, lassuk, nezzuk.
thereisonly1ronaldo
Epp ezen agyaltam, hogy vegre jon(?) a kis k betu, erre nem lesz ki passzoljon neki.hehetheoriginal írta: azért a toni balondor meleg lenne, miután a xavi-iniesta faszt kapott a szájukba, mi meg kiaranylabdázzuk a kp-nkat, a legrosszabb igazolás lukival meg a leselejtezett/létszámonfelüli tonival![]()
![]()
![]()
![]()
asszem akkor belinek meg is van a feladata és a pozi ősztől, jóvanezígy.![]()
Toni bazmeg. Ne mar.
- hehetheoriginal
azért a toni balondor meleg lenne, miután a xavi-iniesta faszt kapott a szájukba, mi meg kiaranylabdázzuk a kp-nkat, a legrosszabb igazolás lukival meg a leselejtezett/létszámonfelüli tonival
asszem akkor belinek meg is van a feladata és a pozi ősztől, jóvanezígy.
asszem akkor belinek meg is van a feladata és a pozi ősztől, jóvanezígy.
thereisonly1ronaldo
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Kroos
Nem jó, nagyon nem jó.
Természetesen megértem, az ő döntése és már az is fantasztikus, hogy idén még így oda teszi magát, pedig mindent megnyert már.
Mindenesetre lett volna még egy év szerintem a Modric-Kroos párosban ha felváltva játszanak.
De nyilván Toni érzi mit bír a teste és, hogy meddig akarja még terhelni magát.
Nehéz lesz pótolni.
Természetesen megértem, az ő döntése és már az is fantasztikus, hogy idén még így oda teszi magát, pedig mindent megnyert már.
Mindenesetre lett volna még egy év szerintem a Modric-Kroos párosban ha felváltva játszanak.
De nyilván Toni érzi mit bír a teste és, hogy meddig akarja még terhelni magát.
Nehéz lesz pótolni.
“Mi jobban szerettük a labdát, mint a pénzt.” - Puskás Ferenc
-
ELSiete
- Kedvenc játékosaid: Benzema
Szomorú nap ez a mai.
Tényleg szomorú.
Tényleg szomorú.
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
anno 18'-ban, a svédek elleni VB meccsen nagyon tudtam örülni a német gólnak.
úgy fest, nem az volt az utolsó alkalom, amikor a fritzeknek fogok szorítani
Kroos for Ballon d'Or!
úgy fest, nem az volt az utolsó alkalom, amikor a fritzeknek fogok szorítani
Kroos for Ballon d'Or!
#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Első névvel ellátott mezem lesz, amit este otthon megrendelek.hehetheoriginal írta: csak annyit szeretnék írni, hogy KÖSZÖNJÜK SZÉPEN BAYERN MÜNCHEN!!!!!!!!!!![]()
remeg a kezem, az ujjam klikkelődik egy toni mez irányába![]()
Mindig a legjobb kpsnak tartottam. Köszönök mindent
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
- ateeemadrid
Bazmeg, pedig full a csúcson van a faszi. Mondjuk ez volt a vágya. Remélem a BL döntőt így nem akarjuk elbaszni, plusz így a németeknek lehet szurkolni. Aztán Toni balondor.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Ennyit a jóslatomról, hogy +1 év.
Kibaszottul sajnálom, de nagyon tisztelem hogy ezt meglépi, az egyik legnehezebb dolog a csúcson abbahagyni..hehének se ment.
Innentől viszont kötelező a bl győzelem, illetve a Modric +1 év.
Kibaszottul sajnálom, de nagyon tisztelem hogy ezt meglépi, az egyik legnehezebb dolog a csúcson abbahagyni..hehének se ment.
Innentől viszont kötelező a bl győzelem, illetve a Modric +1 év.
Nem illik.
- Pad'em
Halfkey írta: Toninak minden jót, sok sikert, Remy-mentes életet.
Szegény Kroosnak tönkreteszed a búcsúját???Remy írta: Elakar bucsuzni tolem, ha mar megyek a Betis ellen.
Nachora voltam felkeszulve, esetleg Modric, de ez igy kemeny lesz a Betis ellen.
Danke Toni!![]()
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
-
el magico
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Ramos, Marcelo
Köszönünk mindent, Toni mester
Nagyon nagyon fog hiányozni ez a nagyszerű személy.
Nagyon nagyon fog hiányozni ez a nagyszerű személy.
Az fasza...
Bár én már kicsit számítottam rá, viszont így Kroos távozásával és Modric felezésével hatalmas bértömeg szabadult fel. Érdekes nyár elé nézünk.
Bár én már kicsit számítottam rá, viszont így Kroos távozásával és Modric felezésével hatalmas bértömeg szabadult fel. Érdekes nyár elé nézünk.