Toroczkai videói rendszerint levannak egyszerűsítve és clickbaitesek, ennek az az oka, hogy a legtöbb választópolgár egyszerű és csak az ilyen üzeneteket képes feldolgozni. De ha ezt elengeded, és megvizsgálod a kérdést, szerintem még te is beláthatod, hogy Pressmen egy idegen ország, idegen érdekeit képviseli, és ez nem túl pozitív.Caraway írta: Azt szeretem a Mi Hazankban, hogy szerintuk aki Pressmannel jar vacsorazni, az egybol valami hatterhatalmi ugynok es globalista lesz. Es mivel Nagy Ervin is ott jart, es MP-vel mutatkozik, igy le vannak buktatva!!(multkori Toroczkai video)
E logika menten, a hetvegen szazezres nagysagu uj globalista tanoncok lesznek Magyarorszagon. Mivel Azahriah is vacsorazott Pressmannel, hetvegen beveti minden titokban megszerzett agymoso fegyveret, amit a 3 napos Puskas koncertsorozaton fog bevetni, es globalistava valtozat mindenkit. Koztuk engem is, mivel ott leszek a helyszinen. Rip.![]()
Nyilvánvalóan ezt nem úgy kell elképzelni, hogy ezeket a személyek már a CIA-nak dolgoznak, viszont Pressmen sem a két szép szemükért vacsorázgat velük, hanem ez egy befolyásszerzési kísérlet. Van erre egy angol kifejezés, a soft power. Ebben az amerikaiak élen járnak, keress rá nyugodtan. És ugyanígy az orosz vagy kínai nagykövettel sem kéne vacsorázni.