Arda Güler - 15

A Real Madrid aktuális játékosainak topikjai.
KAG
Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

Re: Arda Güler - 24

HozzászólásSzerző: KAG » 2024. június 5., szerda 17:57

Realista24 írta: A tavozo Greenwood helyere vinne a Getafe.
Meg a nagy büdös lofaszt.
Ha megy olyan helyre kell adni ahol bl de legalább el van fixen. Egy hatefe szinttől sokkal magasabb a gyerek már az idei évet is nézve.
ZIDANE

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. június 5., szerda 17:47

A tavozo Greenwood helyere vinne a Getafe.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Kaif

HozzászólásSzerző: Kaif » 2024. június 2., vasárnap 0:37

https://x.com/theMadridZone/status/1797 ... IBJbA&s=19

realmadrid95
Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Güler, Asencio

HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2024. május 24., péntek 9:26

O a Real tortenelmeben az a jatekos, aki a “leggyorsabban” elerte a 6 golt 1960 ota a bajnoksagban. Ehhez mindossze 330 perc kellett.

2. Valdano, 346 perc
3. Morientes, 460 perc
4. Chicharito, 491 perc
5. Portillo, 493 perc
6. Joselu, 507 perc
7. Cr, 511 perc
8. Martinez, 520 perc
9. Huntelaar, 572 perc
10. Bellingham, 602 perc

Azert durva, hogy kozel ~3.5 meccsnek megfelelo perc alatt 6 golt beramolt.

Jim
Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho

HozzászólásSzerző: Jim » 2024. május 20., hétfő 13:00

RaúlCF írta: Neki most tulajdonképpen mi a posztja? Mindenki Modric meg Ceballos perceit vizionálja neki de eddig rendre a jobb szélen volt ott meg lesz Rodrygo,Brahim és Endrick is oda lesz bedobálva.
Rodrygot el kell adni jó áron a nyáron, nem látom miért kéne hozzá ragaszkodni :hmmm:
Brahim hozza azt akit ő, néha még többet is
Güler meg simán jobb lesz a brazilnál…

ToniKroos

HozzászólásSzerző: ToniKroos » 2024. május 20., hétfő 11:58

RaúlCF írta: Egylábas játékos az biztos. Ödegaard is ilyen volt és azóta se változott, sokszor forgolódik meg tötymörög amíg a bal lábára kerül. Ezt biztos javítani kell nála ha itt kezdő szeretne lenni. Nem fér bele ezen a szinten. Nem kell perfekt gyengébbik lába de ha arra jön akkor vállalja el azzal is és ne kelljen visszafordulni miatta.
Ez hülyeség, mindenki az erősebbik lábára cselez, meg állítja a labdát, de ha figyelted volna azt a kevés játékpercét, akkor láttad volna, hogy simán elvállalja a lövést és a beadást is a jobb lábával.

reeed_ati
Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane

HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2024. május 20., hétfő 11:56

Engem elbizonytalanított a kis-csávó, mégpedig abban, hogy kell-e nekünk Wirtz?? :D
Jelenleg persze, a német a jobb játékos, de látom Ardában a potenciált, hogy felérjen Wirtz szintjére. Látszik, minden megmozdulásán, hogy van töke és tudja magáról, hogy meg tudja csinálni, a tegnapi második gólt is ilyen könnyeden, flegmán elrakni, csak a nagyoktól látsz ilyeneket..

Maradjon mindenképpen, első körben harcolja ki, hogy stabil 20-30 perces játékos legyen, aztán Modric,Kroos,Rodrygo távozásával, simán esélyes lehet a kezdőre, kb. bárhova lehet rakni, csatárok mögé, szélre, vagy akár Modric szerepkörbe.
Már most felszedett 7kiló izmot, még erősödik tovább, meg javul a védekezése és simán lehetne Modric utód.

Ezt a következő pár évet, nagyon ki kell élveznünk srácok :D , már a padon is olyan minőség lesz, hogy beszarás.. :ozil:

Dupla D
Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal

HozzászólásSzerző: Dupla D » 2024. május 20., hétfő 11:55

RaúlCF írta: Egylábas játékos az biztos. Ödegaard is ilyen volt és azóta se változott, sokszor forgolódik meg tötymörög amíg a bal lábára kerül. Ezt biztos javítani kell nála ha itt kezdő szeretne lenni. Nem fér bele ezen a szinten. Nem kell perfekt gyengébbik lába de ha arra jön akkor vállalja el azzal is és ne kelljen visszafordulni miatta.
Ehhez képest kiosztott egy komoly pontos keresztlabdát jobbal. Tudja használni a jobbost, bele fog jönni.

Szerintem a védekezésén kell javulnia, ha Modric posztját szánnánk neki. Viszont ilyen balossal nálam jobb oldali támadóközéppályás lenne, nem kkp.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Dupla D 2024. május 20., hétfő 11:59-kor.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.

RaúlCF
Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde

HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2024. május 20., hétfő 11:45

Egylábas játékos az biztos. Ödegaard is ilyen volt és azóta se változott, sokszor forgolódik meg tötymörög amíg a bal lábára kerül. Ezt biztos javítani kell nála ha itt kezdő szeretne lenni. Nem fér bele ezen a szinten. Nem kell perfekt gyengébbik lába de ha arra jön akkor vállalja el azzal is és ne kelljen visszafordulni miatta.

gutihaz14

HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2024. május 20., hétfő 11:34

ELSiete írta: Tegnap feltűnt, hogy Modric milyen sokszor kereste labdával, és a kicsi is kereste a mestert. Tegnap végre volt jobb szélünk is, Rodrygo alatt ezt sosem érzem. Lehet kedvelni a brazilt (van is miért), de csalódott lennék, ha neki pl fix kezdő helye lenne jövőre a Real Madridban, idén szerintem inkább gyenge volt, mintsem jó. Gülernek mindenképpen több jatekperc jár, ami viszont feltűnt, hogy a bal lába isteni, de a jobbot nem nagyon meri hasznalni még.
igen ziccerpasszt kapott egyszer ha jobbal el meri loni de inkabb visszahuzta, ez nekem is feltunt es nem annyira tetszett
valamelyik univerzumban: :box:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---

edzo: xabi apo

ELSiete
Kedvenc játékosaid: Benzema

HozzászólásSzerző: ELSiete » 2024. május 20., hétfő 11:30

Tegnap feltűnt, hogy Modric milyen sokszor kereste labdával, és a kicsi is kereste a mestert. Tegnap végre volt jobb szélünk is, Rodrygo alatt ezt sosem érzem. Lehet kedvelni a brazilt (van is miért), de csalódott lennék, ha neki pl fix kezdő helye lenne jövőre a Real Madridban, idén szerintem inkább gyenge volt, mintsem jó. Gülernek mindenképpen több jatekperc jár, ami viszont feltűnt, hogy a bal lába isteni, de a jobbot nem nagyon meri hasznalni még.
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."

Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”

realmadrid95
Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Güler, Asencio

HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2024. május 20., hétfő 11:11

CS0ki írta:
O volt az, aki miatt minden Fener meccset megneztem
Baszki, neked sok időd van. :)

Szerintem lesz jatekpercre, nyilván nem 3000, de azért lesz. Sokat számít majd a teljes előszezon, ceballos lép talán, Modricék kevesebbet fognak ennél is játszani, szerintem megkapja az idejét.
Nem sok idom van, csak tudatosan valogatom ki a meccseket, amikre idot szanok. :mrgreen:

Raul, Arda nagyon nagy joker, elol barhol kepes jatszani, de meg iranyitot is. Fenerben kezdetekben iranyito volt, 10 es poszton jatszva hihetetlen labdakat adott, nagyon jol mozgatta a csapatot. Valogatottban szelen jatszott, lott ket Asensioszeru bombat, most meg nalunk teljesen mas feladatkorben jatszik, itt meg roppant eredmenyes.

Minden poszt jol all neki, kerdes, hogy a keretben hogy alakulnak a serulesek es ott fog szerintem mindig elso sorban szerepet kapni. Hosszabb tavon en Modric posztjan tudom elkepzelni, leginkabb az elol levo sztarok miatt.

RaúlCF
Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde

HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2024. május 20., hétfő 11:07

Azért nehogy már eladjuk a világ egyik legjobb támadóját bármennyire is le van itt nézve, hogy igéreteknek adjunk perceket. Ne legyen már az a szekér a ló előtt. A felsorolt emberek közül még mindig Rodrygo a legjobb játékos aki sorra hozta magát a legfelső szinten.

Halfkey

HozzászólásSzerző: Halfkey » 2024. május 20., hétfő 10:56

Szerintem ezért kellene eladni Rodrygot, ha kapunk érte 100+os ajánlatot. Kell az játékidő Endricknek és Gülernek is, és Brahim lendülete is úgy érzem többet ad a csaptnak.

nzooli93

HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2024. május 20., hétfő 10:54

Kicsit aggódok ,hogy úgy jár majd mint Ödegaard. Mindenki látja ,hogy mennyire tehetséges, de a Bappé,Vini,Bellingham sor mögött nem sok percet fog kapni. Főleg,hogy Rodrygo is kiskedvenc, Endrick brazil révén hamarabb kapja meg perceket (jobb marketing,nagyobb hype), és akkor még Brahim is ott van. Egyszerűen nem fogja meg kapni azt a percet ,amit a játéktudása alapján meg kellene, aztán kérője meg tuti lesz ,aki fix kezdőt fog neki ajánlani.

RaúlCF

HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2024. május 20., hétfő 10:50

Neki most tulajdonképpen mi a posztja? Mindenki Modric meg Ceballos perceit vizionálja neki de eddig rendre a jobb szélen volt ott meg lesz Rodrygo,Brahim és Endrick is oda lesz bedobálva.
Kapuhoz közelebb jön ki a tudása, én valahogy nem látom bele ezt a kkp szerepet ahova még Bellingham is vissza lesz rakva Mbappé miatt. Nyilvánvalóan tehetséges de kár lenne évi 500 percért a padon tartani. Lehet egy jó bundás év sokat érne.

gutihaz14

HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2024. május 20., hétfő 10:31

ha bl-t nyerunk o hivatalosan bl gyoztes lesz amugy? 0 percet játszott. gondolom ermet azt kapna
valamelyik univerzumban: :box:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---

edzo: xabi apo

CS0ki

HozzászólásSzerző: CS0ki » 2024. május 20., hétfő 10:08

O volt az, aki miatt minden Fener meccset megneztem
Baszki, neked sok időd van. :)

Szerintem lesz jatekpercre, nyilván nem 3000, de azért lesz. Sokat számít majd a teljes előszezon, ceballos lép talán, Modricék kevesebbet fognak ennél is játszani, szerintem megkapja az idejét.

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2024. május 20., hétfő 9:58

olivér írta: Remélem játszhat a döntőben.
Sajnos egy percet se fog kapni. Ha egunk jon brahim es joselu, ha vezetunk akkor csak brahim rodrygo helyere.
Ebbe a gyerekbe tenyleg van kakao, de a nyari erkezoket figyelembe veve ugyhogy valoszinuleg nem megy el elolrol senki, nem nagyon lesz jatekideje.

olivér

HozzászólásSzerző: olivér » 2024. május 20., hétfő 9:30

Remélem játszhat a döntőben.

Vissza: