Arda Güler - 15
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Arda Güler - 24
Neki most tulajdonképpen mi a posztja? Mindenki Modric meg Ceballos perceit vizionálja neki de eddig rendre a jobb szélen volt ott meg lesz Rodrygo,Brahim és Endrick is oda lesz bedobálva.
Kapuhoz közelebb jön ki a tudása, én valahogy nem látom bele ezt a kkp szerepet ahova még Bellingham is vissza lesz rakva Mbappé miatt. Nyilvánvalóan tehetséges de kár lenne évi 500 percért a padon tartani. Lehet egy jó bundás év sokat érne.
Kapuhoz közelebb jön ki a tudása, én valahogy nem látom bele ezt a kkp szerepet ahova még Bellingham is vissza lesz rakva Mbappé miatt. Nyilvánvalóan tehetséges de kár lenne évi 500 percért a padon tartani. Lehet egy jó bundás év sokat érne.
ha bl-t nyerunk o hivatalosan bl gyoztes lesz amugy? 0 percet játszott. gondolom ermet azt kapna
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
Baszki, neked sok időd van.O volt az, aki miatt minden Fener meccset megneztem
Szerintem lesz jatekpercre, nyilván nem 3000, de azért lesz. Sokat számít majd a teljes előszezon, ceballos lép talán, Modricék kevesebbet fognak ennél is játszani, szerintem megkapja az idejét.
- Galacticos
Sajnos egy percet se fog kapni. Ha egunk jon brahim es joselu, ha vezetunk akkor csak brahim rodrygo helyere.olivér írta: Remélem játszhat a döntőben.
Ebbe a gyerekbe tenyleg van kakao, de a nyari erkezoket figyelembe veve ugyhogy valoszinuleg nem megy el elolrol senki, nem nagyon lesz jatekideje.
Remélem játszhat a döntőben.
- realmadrid95
- Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Asencio
https://www.facebook.com/share/r/C1vuH7 ... tid=UalRPS
17 evesen is nagyot ment mar, raadasul ez csak egy short video. Ettol joval tobb, szebb mozzanata volt. O volt az, aki miatt minden Fener meccset megneztem, elmeny nezni a jatekat. Kar, hogy egyre kevesebb ilyen focista van. Plben szinte csak futobolondok vannak, seria a ban meg a tamado is a 16 oson belul vedekezik, a la ligaban nezhetetlen a meccsek, mig a bundasban iden a Lever jateka kiemelkedett, de korabbi evekben nem igazan volt varazslatos a bajnoksag ilyen teren. Persze Musiala es Wirtz kivetelt kepez nalam.
Szerencsesek vagyunk, hogy a torok hozzank jott, remelem bevaltja a hozza fuzott remenyeimet!
17 evesen is nagyot ment mar, raadasul ez csak egy short video. Ettol joval tobb, szebb mozzanata volt. O volt az, aki miatt minden Fener meccset megneztem, elmeny nezni a jatekat. Kar, hogy egyre kevesebb ilyen focista van. Plben szinte csak futobolondok vannak, seria a ban meg a tamado is a 16 oson belul vedekezik, a la ligaban nezhetetlen a meccsek, mig a bundasban iden a Lever jateka kiemelkedett, de korabbi evekben nem igazan volt varazslatos a bajnoksag ilyen teren. Persze Musiala es Wirtz kivetelt kepez nalam.
Szerencsesek vagyunk, hogy a torok hozzank jott, remelem bevaltja a hozza fuzott remenyeimet!
- kecsu10
- Kedvenc játékosaid: Guti, Figo, Iker
Hatalmas potenciál van a gyerekben, fokozatosan kell felépíteni, de jövőre már több szerepet kell, hogy kapjon. Szerezzen rutint és önbizalmat, taktikai fegyelmet és figyelmet, és a jövő klasszisa lehet belőle. Van benne egy olyan természetesség, amit a mai fiatal focistáknál kevésbé látok, olyan könnyedség, finesz ami a legnagyobb játékosokat azzá teszi, amik. Nem tudom ki fedezte fel, de jó szeme van a labdarúgáshoz az biztos. Kincs ez a gyerek, szépen be kell építeni a csapatba.
Vinihez kepest lovotechnika, kapuerzek ég es fold.
Es most nem azt irom ki a jobb meg ki tett tobbet az asztalra
Es most nem azt irom ki a jobb meg ki tett tobbet az asztalra
-
kapor_89
- Kedvenc csapatod: Találd ki
A mezőnymunkája milyen? Van egy statisztika a cselekről passz pontosságról stb?
- realmadrid95
- Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Asencio
Ket eve jeleztem felejuk smsben…Pad'em írta: Mi gólbaszó kis janicsárt találtak Calafaték vazze
Xg-jét meglátják a PL huszárok bevizelnek.
- realbeckham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Ez tény. Viszont cubarsinal nem jobb védő.dzsi91 írta: Gyamal egész szezonját hazavagja 4-5 meccsen![]()
- Nika91127
- Kedvenc játékosaid: Guti, Marcelo,Valverde
De hát Csámál fiatalabb!!!4négy!!dzsi91 írta: Gyamal egész szezonját hazavagja 4-5 meccsen![]()
Meg hát messzeaklub. Meg alamizsna neveles.
- Pad'em
Mi gólbaszó kis janicsárt találtak Calafaték vazze 
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Gyamal egész szezonját hazavagja 4-5 meccsen
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
-
ELSiete
- Kedvenc játékosaid: Benzema
Kemény.
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
Remélhetőleg igen, de Asensionál is volt olyan pillanat ahol 80-100mt kaphattunk volna érte. Szerintem már az is siker lenne ha ennyit keresnénk rajta, de nyilván váljon be hosszú távon, az a legjobb.
Remélhetőleg jobb lesz.Halfkey írta:Nekem fiatal Asensio vibejaim vannak nála ilyen szempontból.CS0ki írta: Gyerek amúgy James-ra emlékeztet abból a szempontból, hogy vonza a gólt. Mezőnyben meglatjuk még, ott még többet kell mutatnia.
Nekem fiatal Asensio vibejaim vannak nála ilyen szempontból.CS0ki írta: Gyerek amúgy James-ra emlékeztet abból a szempontból, hogy vonza a gólt. Mezőnyben meglatjuk még, ott még többet kell mutatnia.
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
hamarabb nyert LaLigat mint szeretett barátunk, 
Antoine
#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Gyerek amúgy James-ra emlékeztet abból a szempontból, hogy vonza a gólt. Mezőnyben meglatjuk még, ott még többet kell mutatnia.