Értékeld a legutóbbi meccset

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2024. május 20., hétfő 9:11

kecsu10 írta:
zsírosdeszka írta:
A szezon legnehezebb meccse a City ellen volt. :roll:
Ismerve a fiaink hozzáállását sajnos sok esetben, én tartok a Dortmundtól. Amennyiben olyan mentalitással és fegyelmezettséggel játszunk majd mint a City ellen nem lesz gond. A Dortmund rakkolós, sokat és gyorsan futó csapat, akiknek ez élete lehetősége. Harapni fognak. Nagyon nehéz meccsre számítok, Carlo remélem jól készíti fel a csapatot minden szempontból, különösen is mentálisan, mert az kulcsfontosságú most.
Micsoda? Ha ismernéd ezt a csapatot kicsit sem izgulnál. Merre voltál az elmúlt években amikor a bl-ben vagy a bl döntőkben toltuk?

kecsu10
Kedvenc játékosaid: Guti, Figo, Iker
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: kecsu10 » 2024. május 20., hétfő 7:38

zsírosdeszka írta:
kecsu10 írta:

Tuti biztos. Épp most olvasom Sacchi könyvét, aki ugyanezt csinálta a nagy Milannal, a laikusok nem látták, hogy mennyire lehajtotta a játékosokat, hogy formát időzítsen, hogy akkor teljesítsenek a legjobban, amikor a leginkább kell. Carlo pedig teljes mértékben Sacchi tanítványa, tehát nagy megfejtések nincsenek. Dolgozik a stáb keményen a döntőre, de kell is, nagy meccs lesz. A szezon legnehezebb meccse jön.
Ismerve a fiaink hozzáállását sajnos sok esetben, én tartok a Dortmundtól. Amennyiben olyan mentalitással és fegyelmezettséggel játszunk majd mint a City ellen nem lesz gond. A Dortmund rakkolós, sokat és gyorsan futó csapat, akiknek ez élete lehetősége. Harapni fognak. Nagyon nehéz meccsre számítok, Carlo remélem jól készíti fel a csapatot minden szempontból, különösen is mentálisan, mert az kulcsfontosságú most.

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2024. május 20., hétfő 7:10

Hozzám eljutott már rég, azoknak küldtem akik fosnak hogy nem tudják mit csinálnak a csapattal

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. május 20., hétfő 6:56

ferni írta: Pintus eredményeit a Holdról is látni... :kalapos:

Pintust elhívta a NASA Houstonba, hogy adjon nekik tippeket, hogy lehet még jobban felkészíteni az űrhajósokat.... :lol: :lol: :lol:

Tudja a dolgát az olasz, attól nem kell fosni.

Ha azt mondja, hogy a BL döntőre hozza formába a srácokat, akkor arra fogja formába hozni őket... :mrgreen:
Közel egy éves hír csak eljutott hozzad is :kalapos:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2024. május 20., hétfő 0:41

Pintus eredményeit a Holdról is látni... :kalapos:

Pintust elhívta a NASA Houstonba, hogy adjon nekik tippeket, hogy lehet még jobban felkészíteni az űrhajósokat.... :lol: :lol: :lol:

Tudja a dolgát az olasz, attól nem kell fosni.

Ha azt mondja, hogy a BL döntőre hozza formába a srácokat, akkor arra fogja formába hozni őket... :mrgreen:

miro.
Kedvenc játékosaid: Modric, Sergio Ramos, R9
Kedvenc csapatod: Real Madrid, RB Salzburg

HozzászólásSzerző: miro. » 2024. május 20., hétfő 0:26

kecsu10 írta:

Sacchi at edzéseit is leírja, legalábbis részben. Sokszor volt olyan, hogy napközben iszonyú edzéseket csinált, aztán este nem jöttek az eredmények. Mert a későbbi meccsekre voltak előkészítve. Ugyanez mentálisan is.
Nem tudom,hogy anno ez hogy mukodott.
De ilyen mar a mai futballban nincs.
Eltudod kepzelni mennyire serules veszelyes az,ha kinyirod a jatekosokat fizikalisan egy edzesen,majd aznap meccset jatszanak?
Gyakorlatilag fix izomserules.
Nem hogy meccset,lovo edzest nem csinalhatnak egy fizikailag megterhelo edzes utan.
Real Madrid

Roger Federer :goat:

Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023

kecsu10

HozzászólásSzerző: kecsu10 » 2024. május 19., vasárnap 23:35

Norbi90 írta:
raul 4 ever írta: Nem hiszek a formaidőzítésben, edzésen sose csináltunk olyat, hogy akkor most formába jövünk. Viszont amiben hiszek, hogy megpróbálják a döntőre felépíteni Milit, és -nagyon helyesen- óvni Carvát meg Camát (a perpill egyetlen egészséges jh-t és vkp-t) és Bellit.

Betis ellen Nacho-Mili lesz szerintem, hogy az öreg ne hűljön ki, Rüdi játszott eleget, ő nem fog kiesni a ritmusból. Szerintem jó ez. 3szor p**sánrúgták a védelmet egy labdával, lett belőle 3 gól, pech. Ez van..

Mondom, sztem az utolsó pár meccs, csak "be van áldozva" első sorban Militao, és esetleg Körte felépítésére. Abszolút nem hülyeség..
Tenyleg ezt a formaidozites temat ensem ertettem soha, fitness meg oke hogy akkorra jon ki a fizikalis dolgok, de a teknikai resz meg hogy jol jatszunk azt hogy? Egeszen odaig visszavannak fogva vagy megmondjak hogy ne jatszatok jol stb? Vagy tenyleg mi lehet ez a formaidozites tema.
Sacchi at edzéseit is leírja, legalábbis részben. Sokszor volt olyan, hogy napközben iszonyú edzéseket csinált, aztán este nem jöttek az eredmények. Mert a későbbi meccsekre voltak előkészítve. Ugyanez mentálisan is.

Norbi90
Kedvenc játékosaid: SR4
Kedvenc csapatod: RMA

HozzászólásSzerző: Norbi90 » 2024. május 19., vasárnap 23:24

raul 4 ever írta: Nem hiszek a formaidőzítésben, edzésen sose csináltunk olyat, hogy akkor most formába jövünk. Viszont amiben hiszek, hogy megpróbálják a döntőre felépíteni Milit, és -nagyon helyesen- óvni Carvát meg Camát (a perpill egyetlen egészséges jh-t és vkp-t) és Bellit.

Betis ellen Nacho-Mili lesz szerintem, hogy az öreg ne hűljön ki, Rüdi játszott eleget, ő nem fog kiesni a ritmusból. Szerintem jó ez. 3szor p**sánrúgták a védelmet egy labdával, lett belőle 3 gól, pech. Ez van..

Mondom, sztem az utolsó pár meccs, csak "be van áldozva" első sorban Militao, és esetleg Körte felépítésére. Abszolút nem hülyeség..
Tenyleg ezt a formaidozites temat ensem ertettem soha, fitness meg oke hogy akkorra jon ki a fizikalis dolgok, de a teknikai resz meg hogy jol jatszunk azt hogy? Egeszen odaig visszavannak fogva vagy megmondjak hogy ne jatszatok jol stb? Vagy tenyleg mi lehet ez a formaidozites tema.

raul 4 ever
Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz

HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2024. május 19., vasárnap 22:24

Nem hiszek a formaidőzítésben, edzésen sose csináltunk olyat, hogy akkor most formába jövünk. Viszont amiben hiszek, hogy megpróbálják a döntőre felépíteni Milit, és -nagyon helyesen- óvni Carvát meg Camát (a perpill egyetlen egészséges jh-t és vkp-t) és Bellit.

2021 04 20 - Ceferintakaroggy

2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid

zsírosdeszka
Kedvenc játékosaid: Raúl Gonzalez, Fernando Hierro, Roberto Carlos, Zinédine Zidane, Claude Makélélé
Kedvenc csapatod: Real Madrid CF

HozzászólásSzerző: zsírosdeszka » 2024. május 19., vasárnap 22:24

kecsu10 írta:
R. Carlos írta: Szerintem valami olyasmi felkészülés lehet most a csapatnál tippre mint a 22-es BL döntő előtt. Szedik rendbe a srácokat, hogy csúcsformában legyenek a fontos meccsre. Ezért most vannak rövidzárlatok. Van még majdnem két hetük és még egy meccsük. Reménykedek, hogy akkor jön a legjobb performansz tőlük, amikor kell.
Tuti biztos. Épp most olvasom Sacchi könyvét, aki ugyanezt csinálta a nagy Milannal, a laikusok nem látták, hogy mennyire lehajtotta a játékosokat, hogy formát időzítsen, hogy akkor teljesítsenek a legjobban, amikor a leginkább kell. Carlo pedig teljes mértékben Sacchi tanítványa, tehát nagy megfejtések nincsenek. Dolgozik a stáb keményen a döntőre, de kell is, nagy meccs lesz. A szezon legnehezebb meccse jön.

Berti

HozzászólásSzerző: Berti » 2024. május 19., vasárnap 22:11

Körte és Nacho lesz döntőben, már elég egyértelmű. Innentől minden bajnoki meccs egy edzésnek felel meg.
Güler nagy játékos lesz ez biztos, nagyon remélem hogy itt és nem a helyzet miatt máshol mint Odegaard.

Szép a Dortmund menetelése de én mindig nem tartom Real Madrid elleni BL döntő szintnek, így akár egy Nachot is elbír a kezdő.

kecsu10

HozzászólásSzerző: kecsu10 » 2024. május 19., vasárnap 22:03

R. Carlos írta: Szerintem valami olyasmi felkészülés lehet most a csapatnál tippre mint a 22-es BL döntő előtt. Szedik rendbe a srácokat, hogy csúcsformában legyenek a fontos meccsre. Ezért most vannak rövidzárlatok. Van még majdnem két hetük és még egy meccsük. Reménykedek, hogy akkor jön a legjobb performansz tőlük, amikor kell.

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2024. május 19., vasárnap 21:33

Nem kaptunk ki az a lényeg, meg kiderült hogy Nacho kelljen kezdjen.

R. Carlos
Kedvenc játékosaid: Daniel Carvajal, Xabi Alonso, Roberto Carlos

HozzászólásSzerző: R. Carlos » 2024. május 19., vasárnap 21:31

Szerintem valami olyasmi felkészülés lehet most a csapatnál tippre mint a 22-es BL döntő előtt. Szedik rendbe a srácokat, hogy csúcsformában legyenek a fontos meccsre. Ezért most vannak rövidzárlatok. Van még majdnem két hetük és még egy meccsük. Reménykedek, hogy akkor jön a legjobb performansz tőlük, amikor kell.
"When everyone thinks we are dead and buried we go and win the Champions League. This is what Real Madrid is all about." - Alvaro Arbeloa

olivér

HozzászólásSzerző: olivér » 2024. május 19., vasárnap 21:23

Szokásos dráma. A Villareal ma hajtott a konferencia ligáért, de következő meccs már biztosan lötyögősebb lesz.

Faust
El director de fotografía

HozzászólásSzerző: Faust » 2024. május 19., vasárnap 21:20

Stabil uton jarunk egy darab dontetlen miatt? :kalapos:

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. május 19., vasárnap 21:16

Nem tetszik, hogy itt pihentetunk meg teljesen kiesunk a formabol emiatt a mikiegerkupa dontojere.
Nagyon nem kene elbaszni, de eddig stabil uton jarunk, hogy elveszitsuk az elso beelldontonket. tovabbra sem szeretetszolgalat, hogy minden jottment itt ajandekperceket kapjon. A szezon legfontosabb egy db meccse van hatra.
thereisonly1ronaldo

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2024. május 19., vasárnap 21:03

vagjatok eret egy atmozgato edzes utan bazmeg

beszaras
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

hunmadridista
Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR

HozzászólásSzerző: hunmadridista » 2024. május 19., vasárnap 21:02

Értem, hogy tét nélküli meccs volt számunkra, de ez a második félidő valami botrányos volt. Szerintem a szezon leggyengébb félideje.

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2024. május 15., szerda 10:58

Vini: 2904 mins, 23 goals & 11 assists
Bellingham: 3469 mins, 23 goals & 12 assists

Not many teams get to enjoy two Ballon d’Or candidates playing for them at once. But that is the case for Real Madrid with Jude Bellingham and Vinicius Junior. Both could finish first and second in the race this year — @MarioCortegana

És ehhez jön még Mbappé. Az morci lesz jövőre.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

Vissza: