OFF

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
chosenone46
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: OFF

HozzászólásSzerző: chosenone46 » 2024. május 19., vasárnap 18:42

h.csabi írta:
gutihaz14 írta: az egésszel arra akartam utalni amit írtam is, hogy nem a fogyasztók miatt van ez
Persze hogy nem, csak megosztottam veled, hogy mi a logika a szervízdíj mögött. :) Az meg hogy kifizeted-e, és lehúzásnak tartod-e, az a személyes értékíteleted. Mondom ezt úgy, hogy semmi közöm a vendéglátáshoz.
persze, személyes értékítélet és mindent meg lehet magyarázni, de érzésre de egyre jobban el van szállva minden vendéglátó az árakkal. ha csak a parkot nézzük, örülhetünk ha van 10k alatt belépő és akkor még nem ittál semmit + pohár + szervízdíj. random noname kocsmában 1500 alatt nincs sör és akkor ez még csak a dreher. egy pékségben reggeli simán eléri egy ebéd árát, pedig csak egy szendvicset kértél meg kávét. értem én, hogy drágul a beszerzés és munkaerő is, de itt a nyár, simán összejön 1-2 sörözés a héten, az kész anyagi csőd :mrgreen:

tudom, firstworldproblem
"...csak a kedvesség, az öröm,
a pardon, meg a köszönöm,
a gyöngédség, a figyelem,
csak az az igaz idelenn..."

h.csabi

HozzászólásSzerző: h.csabi » 2024. május 19., vasárnap 18:13

gutihaz14 írta: az egésszel arra akartam utalni amit írtam is, hogy nem a fogyasztók miatt van ez
Persze hogy nem, csak megosztottam veled, hogy mi a logika a szervízdíj mögött. :) Az meg hogy kifizeted-e, és lehúzásnak tartod-e, az a személyes értékíteleted. Mondom ezt úgy, hogy semmi közöm a vendéglátáshoz.

gutihaz14

HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2024. május 19., vasárnap 16:44

hát most konkrétan ha jól emlékszem 1700 a sör a parkban + pohár és de annyival lenne olcsóbb 10-ből 9 helyen abban biztos vagyok, ez csak egy újabb lehúzás, elmondhatják hogy ugyanannyi a sör mint tavaly csak épp szervizdíjat is bevezettek.
parkban tavaly 1500 volt a sör + pohár, idén 1700 + pohár és szervizdíj, mondjuk az a parkban pont elenyésző, de más helyeken nem

az egésszel arra akartam utalni amit írtam is, hogy nem a fogyasztók miatt van ez
valamelyik univerzumban: :box:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---

edzo: xabi apo

Halfkey

HozzászólásSzerző: Halfkey » 2024. május 19., vasárnap 16:16

És az mivel lenne jobb ha 1800 a sör? Nem értelek, nyilván nem az van hogy ha nem lenne szervizdíj akkor annyival olcsóbb lenne a termék...

gutihaz14

HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2024. május 19., vasárnap 16:11

h.csabi írta: Kisebb a szervízdíjon az adó, vagyis a végén még jobban is jársz, mintha teljesen az árba lenne beépitve. :)
nehogymar benyeljuk hogy a fogyasztokert van :lol:
akkor miert nem egybol 300 ft a korso sor es 1500 a szervizdij?
nyilvan barokkos tulzas, de ez a szervizdij is csak egy ujabb (kb 10 eve letezo ha nem tobb) lehuzas

h.csabi

HozzászólásSzerző: h.csabi » 2024. május 19., vasárnap 16:03

Kisebb a szervízdíjon az adó, vagyis a végén még jobban is jársz, mintha teljesen az árba lenne beépitve. :)

gutihaz14

HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2024. május 19., vasárnap 12:33

nzooli93 írta: A feltüntetett áron felüli szervíz díj hivatalosan mire van? Nem vagyok képben ezzel.

Tegnap voltam Szegeden egy kerti streetfoodos kajaldaban. Finom volt minden kaja,meg ital,ezzel nincs is gond. De minden egyes körnél külön fizetni kellett,es csak pulti kiszolgálás volt. Szoval oda sétáltam, kértem,fizettem+6%,elvittem magamnak asztalhoz,es ugyanígy mindig ha újabb dolgot kértünk. Minden körnél+6% szervíz díj, és magamnak hordtam a piát. Ez nem pofátlanság? :lol: :lol:
Tavaly olaszban voltam, és hát ott ugye csak szervizdíj van, borravaló rosszul is esik nekik, hát teljesen máshogy működtek ott ezek a dolgok azért
iden mar a parkban is van szervizdij pedig csak kiteszik a pultra neked

nzooli93

HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2024. május 19., vasárnap 12:22

A feltüntetett áron felüli szervíz díj hivatalosan mire van? Nem vagyok képben ezzel.

Tegnap voltam Szegeden egy kerti streetfoodos kajaldaban. Finom volt minden kaja,meg ital,ezzel nincs is gond. De minden egyes körnél külön fizetni kellett,es csak pulti kiszolgálás volt. Szoval oda sétáltam, kértem,fizettem+6%,elvittem magamnak asztalhoz,es ugyanígy mindig ha újabb dolgot kértünk. Minden körnél+6% szervíz díj, és magamnak hordtam a piát. Ez nem pofátlanság? :lol: :lol:
Tavaly olaszban voltam, és hát ott ugye csak szervizdíj van, borravaló rosszul is esik nekik, hát teljesen máshogy működtek ott ezek a dolgok azért

Halfkey

HozzászólásSzerző: Halfkey » 2024. május 18., szombat 10:19

Lehet rosszul látod a nevét, crazyfasT nem crazyfasZ :)

Felesleges neked a pálya közepén sétálgatáshoz ilyen cipő.

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. május 17., péntek 11:42

ujabb nagyszeru kerdes:
hasznal vki adidas x speedportal vagy crazyfast csukákat focira? (rengeteg kulonbozo verzio van)
ahogy nezem ezek ilyen gumicuccok, akinek van, irjon mar rola par mondatot, mennyire kenyelmes, kemeny, muanyagerzetu.
kepek meg videok alapjan nagyon gagyi kinai muanyagnak tunik az egesz
thereisonly1ronaldo

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2024. május 14., kedd 15:58

nmate írta:
Realista24 írta:

Tudod te (vagy ha nem, akkor google a baratod), de gondolom mar be van keszitve valami kotekedo hsz, hogy miert egy szar. :mrgreen:
Beadtam neki pár nívós hehe kommentet meg stílusjegyet és generáltattam az alapján egy választ, nézzük:
hehe: Jajj, ne farassz mar. Elmondom en neked, miert szar az egesz, ha mar ennyire kivancsi vagy. Ez a csetgpt is csak egy ujabb bohockodas, ami majd megmondja nekunk, hogy mit gondoljunk, hogyan eljunk. Olyan, mint egy szaros tanar, aki a birkaknak adja elo az "okossagait", mikozben o maga sem erti a lenyeget.

Komolyan, kit erdekel, hogy mi mindent tud? Egy ujabb gepi okoskodas, ami csak meg jobban ki fogja facsarni a roncs tarsadalmunkat. Ez is csak egy fasz automata, ami ontja a hulyeseget, es azt varja, hogy majd bologatunk ra, mint az ostoba birkak. Inkabb nezek meg egy r9 videot, mint hogy egy ilyen szarra pazaroljam az idomet. Szerencsetlen, aki komolyan veszi.
:mrgreen:
Ha nem lettek volna nagy betuk, meg kajak el is hiszem :lol: :lol: :lol:
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

zsuninnyo

HozzászólásSzerző: zsuninnyo » 2024. május 14., kedd 15:10

Caraway írta: Ezt a kibaszott recaptchat valahogy nem lehet teljesen kiiktatni? Akarhanyszor probalok az e-cegjegyzekbe cegekre keresni, minden alkalommal kidobja es ki kell valasztanom melyik a busz, auto stb…
Mert robot vagy. Sajnalom, hogy innen kellet megtudnod.

Süti

HozzászólásSzerző: Süti » 2024. május 14., kedd 14:55

nmate írta:
Realista24 írta:

Tudod te (vagy ha nem, akkor google a baratod), de gondolom mar be van keszitve valami kotekedo hsz, hogy miert egy szar. :mrgreen:
Beadtam neki pár nívós hehe kommentet meg stílusjegyet és generáltattam az alapján egy választ, nézzük:
hehe: Jajj, ne farassz mar. Elmondom en neked, miert szar az egesz, ha mar ennyire kivancsi vagy. Ez a csetgpt is csak egy ujabb bohockodas, ami majd megmondja nekunk, hogy mit gondoljunk, hogyan eljunk. Olyan, mint egy szaros tanar, aki a birkaknak adja elo az "okossagait", mikozben o maga sem erti a lenyeget.

Komolyan, kit erdekel, hogy mi mindent tud? Egy ujabb gepi okoskodas, ami csak meg jobban ki fogja facsarni a roncs tarsadalmunkat. Ez is csak egy fasz automata, ami ontja a hulyeseget, es azt varja, hogy majd bologatunk ra, mint az ostoba birkak. Inkabb nezek meg egy r9 videot, mint hogy egy ilyen szarra pazaroljam az idomet. Szerencsetlen, aki komolyan veszi.
Na jó. :lol:
Legends Never Die.

...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic... :sziv:

Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. május 14., kedd 13:19

Felolem johet az AI, legalabb csinalnak mindent a gepek, nekunk meg marad ez :kalapos:
thereisonly1ronaldo

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. május 14., kedd 13:00

tehát soha.
thereisonly1ronaldo

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. május 14., kedd 12:59

hehetheoriginal írta: jól beszél a tesómsz :mrgreen:

wait.
akkor.....
pótolható vagyok? :lol:
kurvaanyád csetgeci :kalapos:

igazából kinézem, hogy itt van már jópár bot a fórumon, hadd ne soroljam a neveket :kalapos:
Amikor valami ertelmeset irsz, nekem is eljon ez a gondolat. :kalapos:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Caraway
Kedvenc csapatod: Manchester United

HozzászólásSzerző: Caraway » 2024. május 14., kedd 12:56

Ezt a kibaszott recaptchat valahogy nem lehet teljesen kiiktatni? Akarhanyszor probalok az e-cegjegyzekbe cegekre keresni, minden alkalommal kidobja es ki kell valasztanom melyik a busz, auto stb…

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. május 14., kedd 12:15

jól beszél a tesómsz :mrgreen:

wait.
akkor.....
pótolható vagyok? :lol:
kurvaanyád csetgeci :kalapos:

igazából kinézem, hogy itt van már jópár bot a fórumon, hadd ne soroljam a neveket :kalapos:
thereisonly1ronaldo

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. május 14., kedd 12:05

nmate írta:
Realista24 írta:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2024. május 14., kedd 12:04

Realista24 írta:
hehetheoriginal írta: Es mit tud?

Vissza: