Megkönnyeztem ezt most én is.
HozzászólásSzerző: chronic » 2024. május 25., szombat 21:01
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2024. május 25., szombat 19:55
HozzászólásSzerző: Kercsó » 2024. május 25., szombat 19:50
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2024. május 25., szombat 19:48
Kint a mai kezdő, ugyanez!Pad'em írta:...
Courtois;
Carvajal, Nacho, Rüdiger, Mendy;
Valverde, Camavinga, Kroos;
Bellingham;
Rodrygo, Vinicius.
@marca
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2024. május 20., hétfő 15:12
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. május 20., hétfő 11:30
HozzászólásSzerző: miro. » 2024. május 20., hétfő 11:00
Mondjuk hehe ez amiket leirsz az egyik oldala a futballnak.hehetheoriginal írta:Aztan ha 17 evesen valaki mar a vilag egyik legjobbja pl, akkor mi van? Ott nem hagyunk idot, aki zseni, ott mar tinédzserként latod, hogy zseni, ki hogy er a labdahoz, hogy lat a palyan, mennyire fineszes pl, az eletkortol szinte fuggetlen.Halfkey írta: Ebben a témában pont igen, nem szopok fel vagy ások el egy 17 éves gyereket youtube videók alapján, hanem felfogom hogy fiatal és hagyok neki időt![]()
Majd hátha egyszer neked is menni fog ez. Tedd el fogadalomnak újévre![]()
De hagyjal nekik idot akkor, en jol elvagyok azzal a szinttel, hogy 18 eves neymar, ronaldo, ceronaldo, pato vagy akar messi.
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2024. május 20., hétfő 10:45
Az a baj hogy mindig ezzel a pár játékossal jössz, akiből a világon egy időben nem lehet 11-et kirakni. Nyilván szuper ha van ilyen.hehetheoriginal írta:Aztan ha 17 evesen valaki mar a vilag egyik legjobbja pl, akkor mi van? Ott nem hagyunk idot, aki zseni, ott mar tinédzserként latod, hogy zseni, ki hogy er a labdahoz, hogy lat a palyan, mennyire fineszes pl, az eletkortol szinte fuggetlen.Halfkey írta: Ebben a témában pont igen, nem szopok fel vagy ások el egy 17 éves gyereket youtube videók alapján, hanem felfogom hogy fiatal és hagyok neki időt![]()
De hagyjal nekik idot akkor, en jol elvagyok azzal a szinttel, hogy 18 eves neymar, ronaldo, ceronaldo, pato vagy akar messi.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. május 19., vasárnap 18:30
Aztan ha 17 evesen valaki mar a vilag egyik legjobbja pl, akkor mi van? Ott nem hagyunk idot, aki zseni, ott mar tinédzserként latod, hogy zseni, ki hogy er a labdahoz, hogy lat a palyan, mennyire fineszes pl, az eletkortol szinte fuggetlen.Halfkey írta: Ebben a témában pont igen, nem szopok fel vagy ások el egy 17 éves gyereket youtube videók alapján, hanem felfogom hogy fiatal és hagyok neki időt![]()
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2024. május 19., vasárnap 17:24
Cama helyett Valverde kezd, a többi stimmelt.KAG írta:Mondjuk ha tibore a döntő akkor nem kéne Luninra “pazarolni” a perceket miután alig van meccs a belga lábában(kezében).Pad'em írta: Expected XI v Villarreal @diarioas:
Lunin; Vazquez, Militao, Rüdiger, Fran Garcia; Güler, Ceballos, Camavinga, Modric; Brahim, Joselu.
Hihetetlen bajnoki menet volt. Jó lenne megtartani ezt az egy vereséget már.
HozzászólásSzerző: KAG » 2024. május 19., vasárnap 17:22
Mondjuk ha tibore a döntő akkor nem kéne Luninra “pazarolni” a perceket miután alig van meccs a belga lábában(kezében).Pad'em írta: Expected XI v Villarreal @diarioas:
Lunin; Vazquez, Militao, Rüdiger, Fran Garcia; Güler, Ceballos, Camavinga, Modric; Brahim, Joselu.
Hihetetlen bajnoki menet volt. Jó lenne megtartani ezt az egy vereséget már.
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2024. május 19., vasárnap 16:48
HozzászólásSzerző: Tjacks » 2024. május 19., vasárnap 16:47
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2024. május 19., vasárnap 14:53
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. május 19., vasárnap 14:13
Te is akkor pont ugyanugy gondolkodsz mindenrol, mint akkor, amikor kipottyantal a vilagraHalfkey írta:Pedig én mintha azt is itt olvastam volna először hogy Endre bust, és megint a Barca hozza a jobb tehetséget Viktor Rokival.hehetheoriginal írta:
Itt olvastatok eloszor, mind kozul az endre lesz a legbaszobb.
Tedd el szilveszterre.
HozzászólásSzerző: ferni » 2024. május 19., vasárnap 13:49
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2024. május 19., vasárnap 13:41
Pedig én mintha azt is itt olvastam volna először hogy Endre bust, és megint a Barca hozza a jobb tehetséget Viktor Rokival.hehetheoriginal írta:Itt olvastatok eloszor, mind kozul az endre lesz a legbaszobb.chronic írta:
És melléjük jön még Bappé, hát beteg lesz.
Tedd el szilveszterre.
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2024. május 19., vasárnap 10:09
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2024. május 18., szombat 23:12
en is ezt ertem, a gyereknek auraja van 17 evesenhehetheoriginal írta:Itt olvastatok eloszor, mind kozul az endre lesz a legbaszobb.chronic írta:
Tedd el szilveszterre.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. május 18., szombat 22:21
Itt olvastatok eloszor, mind kozul az endre lesz a legbaszobb.chronic írta:füst írta: Vinicius & Bellingham 23/24
Jelenlévő fórumozók: 74 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem