miro. írta:
Nezem ezeket a riportokat,es a hidegraz komolyan.
Mindig az jut az eszembe,hogy nem tudnek nekik mikrofont tartani nyugodtan,amikor ok kerik ki maguknak,amikor direkt mellebeszelnek.
Amikor siman eltoljak a felelosseget masra,meg az “ez nem az en feladatom stb” dumak jonnek.
Varom amikor egy riporter telibeveri az egyiket eskuszom.
ugyanez az érzés kerülget
nekik kéne esdekelniük és az emberek kegyeit lesni és térden csúsznimászni szolgaként, amik igazából, erre fel ez a nagyemberkedés, istenszindróma, hogy leereszkednek és méltóztatnak 1-2 kérdésre vmi ködös debil választ adni, teljesen hülyének nézve mindenkit.
remélem még az én életemben eljön az idő, mikor ezek helyre lesznek téve.
ami biztos, hogy ezt a melót se tudnám végezni. mármint a riporterit
nem engedné az idegrendszerem meg a gerincem.
mondjuk sztem egyik legkönnyebb meló, kis gógyival kibaszottul hülyét lehet/ne csinálni ország világ előtt ebből a sok balfasz retardált politikusból
btz 9sszes fidesz szavazó egy kibaszott söpredék és/vagy ostoba, tájékozatlan, talpnyaló, egy szemernyi szimpátia sincs bennem irántuk.
korábban még csak-csak, oké jobban élünk - most az mindegy hogy világgazdasági tendenciák vagy a kormány munkája miatt -, de mára annyi szenny, annyi szar és balfaszság nyilvános és nyilvánvaló, hogy nem tudom megérteni és védeni se azt, aki ezekre szavaz