ha ez igy lenne, az azt is jelentene, hogy a tisza 20 korul megragadna, egyszeruen elkepzelhetetlennek tartom az alapjan, amit latni lehet.Én június 9-re revidiálom a százalékos tippjeimet, és 55% körül várom a fideszt
persze ha nem lesz elcsalva.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2024. május 16., csütörtök 13:22
ha ez igy lenne, az azt is jelentene, hogy a tisza 20 korul megragadna, egyszeruen elkepzelhetetlennek tartom az alapjan, amit latni lehet.Én június 9-re revidiálom a százalékos tippjeimet, és 55% körül várom a fideszt
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. május 16., csütörtök 13:18
engem amugy az basz fel, és gyakran ugy vagyok vele, hogy mi a faszért fecserlem az idomet, meg idegeskedek ilyen menthetetlen szar dolgokon, miszerint hogy mi itt látjuk mi folyik, a napnal is vilagosabb, akinek az iq-ja nagyobb, mint a labmerete, az latja, erti az emberi viselkedeseket, a szanalmas trukkoket es a hatalomhoz valo ragaszkodas ennyire debil nevetseges modjait, de az basz fel a legjobban, hogy a megannyi milliok meg egyszeruen ostobak es egyugyuek, és nem áll össze náluk a kép.meg is indultak telexen meg 444en is. ebből is látszik, hogy ez most fájt nekik.
HozzászólásSzerző: kierkegaard » 2024. május 16., csütörtök 13:10
Amikor egy bizonyos séma alapján látsz kommenteket, akkor abban biztos lehetsz, hogy őket küldték. Kamu fb profilok illetve prolik akiket különböző fb csoportokból küldtek.Caraway írta: Na es most jon a legdurvabb, hogy szijjarto kirakta facera ugyanezt a videot, +15 mpnyi anyaggal, mivel szerinte “megvan vagva”. Konkretan ugyanaz a vidi amugy. Eeeees lass csodat, a kommentekben szetszopkodjak a fideszesek, hogy milyen jol megmondta a 444 es ballibsinek, es az egyetlen problemajuk, hogy hogyan kerulhetett hozza ez ilyen doksi.![]()
ALTERNATIV VALOSAG.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. május 16., csütörtök 13:06
miafac hát évek óta szidom mindet, roncstársadalom meg minden.gutihaz14 írta:na végre valami toled ishehetheoriginal írta:
ugyanez az érzés kerülget![]()
nekik kéne esdekelniük és az emberek kegyeit lesni és térden csúsznimászni szolgaként, amik igazából, erre fel ez a nagyemberkedés, istenszindróma, hogy leereszkednek és méltóztatnak 1-2 kérdésre vmi ködös debil választ adni, teljesen hülyének nézve mindenkit.
remélem még az én életemben eljön az idő, mikor ezek helyre lesznek téve.
ami biztos, hogy ezt a melót se tudnám végezni. mármint a riporterit![]()
nem engedné az idegrendszerem meg a gerincem.
mondjuk sztem egyik legkönnyebb meló, kis gógyival kibaszottul hülyét lehet/ne csinálni ország világ előtt ebből a sok balfasz retardált politikusból
btz 9sszes fidesz szavazó egy kibaszott söpredék és/vagy ostoba, tájékozatlan, talpnyaló, egy szemernyi szimpátia sincs bennem irántuk.
korábban még csak-csak, oké jobban élünk - most az mindegy hogy világgazdasági tendenciák vagy a kormány munkája miatt -, de mára annyi szenny, annyi szar és balfaszság nyilvános és nyilvánvaló, hogy nem tudom megérteni és védeni se azt, aki ezekre szavaz
irjunk ki szavazast, hogy eltuntetik-e a fekete volgával.Amugy minden tiszteletem a srace, mert ennel kevesebbert is vittek mar be embereket, tartottak hazkutatast es a tobbi...szoval vannak tökei.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. május 16., csütörtök 13:02
HozzászólásSzerző: csababarca » 2024. május 16., csütörtök 12:58
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2024. május 16., csütörtök 12:58
na végre valami toled ishehetheoriginal írta:ugyanez az érzés kerülgetmiro. írta: Nezem ezeket a riportokat,es a hidegraz komolyan.
Mindig az jut az eszembe,hogy nem tudnek nekik mikrofont tartani nyugodtan,amikor ok kerik ki maguknak,amikor direkt mellebeszelnek.
Amikor siman eltoljak a felelosseget masra,meg az “ez nem az en feladatom stb” dumak jonnek.
Varom amikor egy riporter telibeveri az egyiket eskuszom.![]()
nekik kéne esdekelniük és az emberek kegyeit lesni és térden csúsznimászni szolgaként, amik igazából, erre fel ez a nagyemberkedés, istenszindróma, hogy leereszkednek és méltóztatnak 1-2 kérdésre vmi ködös debil választ adni, teljesen hülyének nézve mindenkit.
remélem még az én életemben eljön az idő, mikor ezek helyre lesznek téve.
ami biztos, hogy ezt a melót se tudnám végezni. mármint a riporterit![]()
nem engedné az idegrendszerem meg a gerincem.
mondjuk sztem egyik legkönnyebb meló, kis gógyival kibaszottul hülyét lehet/ne csinálni ország világ előtt ebből a sok balfasz retardált politikusból
btz 9sszes fidesz szavazó egy kibaszott söpredék és/vagy ostoba, tájékozatlan, talpnyaló, egy szemernyi szimpátia sincs bennem irántuk.
korábban még csak-csak, oké jobban élünk - most az mindegy hogy világgazdasági tendenciák vagy a kormány munkája miatt -, de mára annyi szenny, annyi szar és balfaszság nyilvános és nyilvánvaló, hogy nem tudom megérteni és védeni se azt, aki ezekre szavaz
HozzászólásSzerző: Caraway » 2024. május 16., csütörtök 12:51
HozzászólásSzerző: kierkegaard » 2024. május 16., csütörtök 12:46
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. május 16., csütörtök 12:40
ugyanez az érzés kerülgetmiro. írta: Nezem ezeket a riportokat,es a hidegraz komolyan.
Mindig az jut az eszembe,hogy nem tudnek nekik mikrofont tartani nyugodtan,amikor ok kerik ki maguknak,amikor direkt mellebeszelnek.
Amikor siman eltoljak a felelosseget masra,meg az “ez nem az en feladatom stb” dumak jonnek.
Varom amikor egy riporter telibeveri az egyiket eskuszom.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2024. május 16., csütörtök 12:28
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. május 16., csütörtök 12:23
HozzászólásSzerző: miro. » 2024. május 16., csütörtök 12:09
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2024. május 16., csütörtök 11:57
milyen barati kapcsolat? az hogy dobrogi meg a sleppje ezt adja be attol meg a valosag hogy a koleszteringyar putyin csicskaja es putyin a gazdaBlancoMark írta: Megint kiderult, hogy az oroszok mennyire veszik komolyan a barati kapcsolatokat Magyarorszaggal.![]()
Mint amikor a leheto legkellemetlenebb osszeallitast sikerult feltolteni Orban moszkvai latogatasarol.
Ha nem magyar lennek meg rohognek is hogy a sok nyalizas ellenere mennyire a magyar kormanyba torlik a csizmajukat.
HozzászólásSzerző: Rozsabimbo2019 » 2024. május 16., csütörtök 11:49
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2024. május 16., csütörtök 11:39
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2024. május 16., csütörtök 11:06
HozzászólásSzerző: Caraway » 2024. május 16., csütörtök 10:55
HozzászólásSzerző: ferni » 2024. május 16., csütörtök 10:41
Azért ez elég melegRozsabimbo2019 írta: https://youtu.be/6QmrRO2b4q4?si=IOB9PSmkPpR6rcYD
Egy ilyen után még keleten is kalap , kabát.![]()
HozzászólásSzerző: Rozsabimbo2019 » 2024. május 16., csütörtök 10:23
Jelenlévő fórumozók: 13 regisztrált és 0 vendég
Real Madrid
Sevilla FC
Estadio Santiago Bernabéu
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem