miafac hát évek óta szidom mindet, roncstársadalom meg minden.gutihaz14 írta:na végre valami toled ishehetheoriginal írta:
ugyanez az érzés kerülget![]()
nekik kéne esdekelniük és az emberek kegyeit lesni és térden csúsznimászni szolgaként, amik igazából, erre fel ez a nagyemberkedés, istenszindróma, hogy leereszkednek és méltóztatnak 1-2 kérdésre vmi ködös debil választ adni, teljesen hülyének nézve mindenkit.
remélem még az én életemben eljön az idő, mikor ezek helyre lesznek téve.
ami biztos, hogy ezt a melót se tudnám végezni. mármint a riporterit![]()
nem engedné az idegrendszerem meg a gerincem.
mondjuk sztem egyik legkönnyebb meló, kis gógyival kibaszottul hülyét lehet/ne csinálni ország világ előtt ebből a sok balfasz retardált politikusból
btz 9sszes fidesz szavazó egy kibaszott söpredék és/vagy ostoba, tájékozatlan, talpnyaló, egy szemernyi szimpátia sincs bennem irántuk.
korábban még csak-csak, oké jobban élünk - most az mindegy hogy világgazdasági tendenciák vagy a kormány munkája miatt -, de mára annyi szenny, annyi szar és balfaszság nyilvános és nyilvánvaló, hogy nem tudom megérteni és védeni se azt, aki ezekre szavaz
legyen az bal, jobb, akarhol.
de a templomtorony szepen fel lett ujitva.
geci.
mondjuk én mindenkit gyűlölök, legaljább állatfaj az ember.
és geci ostoba.
tisztelet a kivételnek, de ők sajnos nagyon kevesen vannak.
irjunk ki szavazast, hogy eltuntetik-e a fekete volgával.Amugy minden tiszteletem a srace, mert ennel kevesebbert is vittek mar be embereket, tartottak hazkutatast es a tobbi...szoval vannak tökei.