Hát oké de beckham meg cé is nálunk kötött ki. Vagy a kici kinai is ölökle választ klubot mint mi ?nzooli93 írta: Gondolom globálisan meg Beckham meg Cr hatása lehet. Ázsiaban sokat jartak felkészülés alatt Fergievel.

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2024. május 23., csütörtök 21:58
Hát oké de beckham meg cé is nálunk kötött ki. Vagy a kici kinai is ölökle választ klubot mint mi ?nzooli93 írta: Gondolom globálisan meg Beckham meg Cr hatása lehet. Ázsiaban sokat jartak felkészülés alatt Fergievel.
HozzászólásSzerző: Remy » 2024. május 23., csütörtök 21:53
HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2024. május 23., csütörtök 21:46
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2024. május 23., csütörtök 21:42
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2024. május 23., csütörtök 21:39
HozzászólásSzerző: ferni » 2024. május 16., csütörtök 11:32
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2024. május 16., csütörtök 11:24
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2024. május 16., csütörtök 11:02
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2024. május 16., csütörtök 11:01
Realista24 írta: Felreertes ne essek, en tokletesen elegedett vagyok azzal, ami latok.
Szamomra Carlo es ZZ a csucs a Real padjara, sose kene mas. Xabira persze kivancsi vagyok.
A Pep stilust abszolut rühellem, a Barcaban is rühelltem, a Bayernnel is, es most is. 1+ milliardbol epitkezve, nagy nehezen odaert a csucsra, mert az elmult x ev leggyengebb Realjaval talaltak magukat szembe.
Ugyanakkor aki tagadja, hogy lefociztak minket, es tereli a temat az eredmenyesseg fele, az neha kihuzhatna a fejet a foldbol, es felfoghatna, hogy ket teljesen kulon temarol van szo.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. május 16., csütörtök 10:53
nekem nem. nekem az keves.Remy írta: Szerintem az emberek ertik, egyszeruen csak kevesbe tulajdonitanak nagy jelentoseget annak, amirol beszeltetek.
Vegeredmenyben mindig a vegeredmeny fog szamitani. Mint minden profi sportban. Rovidtavon szep dolog, ha tarsul melle ez meg az, de hosszutavon az szamit, hogy nyertel e vagy sem.
HozzászólásSzerző: Remy » 2024. május 16., csütörtök 10:41
HozzászólásSzerző: kecsu10 » 2024. május 16., csütörtök 10:39
A Leverkusen nem mutathatta még ezt be a legerősebb porondon, azért azt is vegyük figyelembe. Ősszel meg lehet majd mutatni, vagy inkább egy év múlva, feltéve ha eljutnak a bl 8 közé mondjuk. Persze, játékban ledomináltak minket, mert erősebb csapatuk van. Akikkel mi labdát tudtunk volna tartani már 40 közeli emberek, akik 50 percet bírnak ezen a szinten jó esetben. Ha pedig az ellenfél erősebb, és nemcsak a kezdőjében, mert egy meccsre a cserék is hatással vannak bizony, és csereként is Vini módon cselezni képes emberek jönnek be a padról, ott nincs más lehetőség, mint megszervezni a védekezést. Azt pedig megtette Carlo. Ez a Madrid közel sincs a legerősebb Real Madridokhoz játékerőt tekintve. Persze a mai mezőnyben ez erős, de, és ez nagyon fontos, még most ebben a mezőnyben sem a legerősebb csapat a miénk. Carlo pedig abból főz amije van. Xavi pedig azt erőlteti ami nem megy. Vagy Tenhag is például. Carlo játékosként játszott a nagy Milanban, látta milyen az amikor képességek terén mindenki fölött állnak. Edzőként is volt ilyen csapata. A mai nem az, mégis győztesek vagyunk. Nekem ez a lényeg.hehetheoriginal írta: ez mind szep es jo, de a leverkusen meg tudja csinalni? mi meg nem?
edzoi felfogas kerdese, de ugyanannyira jatekosminoseg is, lasd pl barca, ahol xavi csak ezt tudja es tanitja, csak a jatekosok nem kepesek vegrehajtani, mert szar a minoseg.
nalunk pl valverde abszolut nem jo erre, o masban eros.
mint mondtam, meg tudjuk, modric, krosz, akik kepesek labdat tartani, mert latnak, esszel jatszanak, emellett hibatlanok technikailag is, ok mar oregek.
camavinga nem eleg stabil egyelore labdaval sajnos.
tucsimucsi ilyen szurke munkas, es foleg lassu a labdaval, nem igazan lattam meg egyerintovel azonnal passzolni szuk szar helyzetbol, letamadasbol jo helyre.
mas meg nincs kp-ra, es ott dol el kb minden.
ezt mar evek ota nem sikerul sokaknak megertenieUgyanakkor aki tagadja, hogy lefociztak minket, es tereli a temat az eredmenyesseg fele, az neha kihuzhatna a fejet a foldbol, es felfoghatna, hogy ket teljesen kulon temarol van szo.![]()
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. május 16., csütörtök 10:31
ezt mar evek ota nem sikerul sokaknak megertenieUgyanakkor aki tagadja, hogy lefociztak minket, es tereli a temat az eredmenyesseg fele, az neha kihuzhatna a fejet a foldbol, es felfoghatna, hogy ket teljesen kulon temarol van szo.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. május 16., csütörtök 10:29
HozzászólásSzerző: kecsu10 » 2024. május 16., csütörtök 10:21
Abszolút megértelek és értelek is titeket. De, azt is látni kell, hogy Carlo a kerethez formálja a játékot, míg Pep fordítva. (Anyagilag már nem úgy vagyunk, mint 20 évvel ezelőtt, az akkori Zidane ára ma egy Maguire vagy Sancho....). A fiatal középpályásaink fő profilja nem a labdajáratás. Persze, megcsinálják ők, de az erősségeiket húzod ki az egyenletből ezáltal. Fizikálisan erősek, technikásak és gyorsak. A támadóink sem Van Basten kaliberű emberek, ezt sajnos be kell látni. Persze, fel vannak sztárolva, mert a mai insta modell korban egyből jönnek a best ever jelzők, de aki nem 5 éve nézi a futballt látja, hogy bár ügyesek, de nincs meg bennük az a finesz, ami volt egy Van Basten-Ronaldo féle támadóban. Szóval mit tehet Carlo? Úgy építi fel a játékot, hogy az erősségeiket hozza ki. Tuchel, laptop menedzser pislogott, amikor Carlo addig forgatta a felállást, hogy 1v1-ben maradt a kis Vini Kimmich elllen. Fogalma nem volt miről van szó. Azért nem nyertünk hamarabb, mert sajnos Carlo is hibázott. Megcsinálta a vonal mellett a lehetőségeket, de nem hozta Józsit hamarabb, nem volt kinek betenni a labdákat. Illetve hibázott abban is, hogy Kroost nem vette le hamarabb. Percekkel a Bayern gólja előtt már hulla volt, át is játszották a középpályán, onnan indították a szélsőt. Persze a marketing azt sugallja, hogy csak az a dominancia, hogy possession meg gegenpressing, a valóság más egy kicsit azért. Carlo meccsei a csapat képességei szerint vannak felépítve, és a legtöbbször bejön. Ezt egy mai fiatalabb edző nem látja be, mert más szemüvegen keresztül nézi, és ezt nem értik meg Peet féle Twitter szakértők sem. Erre utalt Carlo is a minap.Realista24 írta:Az egesz beszelgetes masrol szolt, nem az eredmenyessegrol.kiserik írta: Baccátokmeg, rosszabb esetben 2 évente BL-t nyerünk és a szurkolói vélemény az, hogy szar a játékunk mert aki nem nyer, azé milyen jó? A Citynek van 1 BL győzelme, de az ő játékukat kellene majmolni, mert az a menő? Komolyan mondom, hogy itt tényleg bajok vannak.
Pár éve röhögtünk a Barcán, hogy mindegy az eredmény, mert a labdatartás a lényeg, most meg ezt akarjuk? A City 4ből 1 meccsen dominált le minket. Abból tanulva idén 20 percig se forgott veszélybe a továbbjutásunk ellenük. Nekem ez a dominancia, nem az, hogy átadjuk nekik a területet és hátrányban helyzet nélkül gurigáznak naphosszat.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. május 16., csütörtök 10:08
Az egesz beszelgetes masrol szolt, nem az eredmenyessegrol.kiserik írta: Baccátokmeg, rosszabb esetben 2 évente BL-t nyerünk és a szurkolói vélemény az, hogy szar a játékunk mert aki nem nyer, azé milyen jó? A Citynek van 1 BL győzelme, de az ő játékukat kellene majmolni, mert az a menő? Komolyan mondom, hogy itt tényleg bajok vannak.
Pár éve röhögtünk a Barcán, hogy mindegy az eredmény, mert a labdatartás a lényeg, most meg ezt akarjuk? A City 4ből 1 meccsen dominált le minket. Abból tanulva idén 20 percig se forgott veszélybe a továbbjutásunk ellenük. Nekem ez a dominancia, nem az, hogy átadjuk nekik a területet és hátrányban helyzet nélkül gurigáznak naphosszat.
HozzászólásSzerző: kiserik » 2024. május 16., csütörtök 10:06
HozzászólásSzerző: kecsu10 » 2024. május 16., csütörtök 9:28
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. május 16., csütörtök 9:27
ezert vannak gyors, robbanekony, baszo vedoink. sok éven át igy játszottunk, hátul pepe, ramos tudtak futni a támadokkal, fel volt tolva az egesz csapat. aztan lecsöppent pár mikiegér kupa mégis..ahol ha hibazol, akkor a “nem” focizo csapat elfut es elrakja azt az 1-2 golt,
HozzászólásSzerző: Remy » 2024. május 16., csütörtök 9:23
Jelenlévő fórumozók: 10 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem