Politika
- miro.
- Kedvenc játékosaid: Modric, Sergio Ramos, R9
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, RB Salzburg
Re: Politika
Nezem ezeket a riportokat,es a hidegraz komolyan.
Mindig az jut az eszembe,hogy nem tudnek nekik mikrofont tartani nyugodtan,amikor ok kerik ki maguknak,amikor direkt mellebeszelnek.
Amikor siman eltoljak a felelosseget masra,meg az “ez nem az en feladatom stb” dumak jonnek.
Varom amikor egy riporter telibeveri az egyiket eskuszom.
Mindig az jut az eszembe,hogy nem tudnek nekik mikrofont tartani nyugodtan,amikor ok kerik ki maguknak,amikor direkt mellebeszelnek.
Amikor siman eltoljak a felelosseget masra,meg az “ez nem az en feladatom stb” dumak jonnek.
Varom amikor egy riporter telibeveri az egyiket eskuszom.
Real Madrid
Roger Federer
Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023
Roger Federer

Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023
milyen barati kapcsolat? az hogy dobrogi meg a sleppje ezt adja be attol meg a valosag hogy a koleszteringyar putyin csicskaja es putyin a gazdaBlancoMark írta: Megint kiderult, hogy az oroszok mennyire veszik komolyan a barati kapcsolatokat Magyarorszaggal.![]()
Mint amikor a leheto legkellemetlenebb osszeallitast sikerult feltolteni Orban moszkvai latogatasarol.
Ha nem magyar lennek meg rohognek is hogy a sok nyalizas ellenere mennyire a magyar kormanyba torlik a csizmajukat.
a kakadu meg mit fenyegetozik hogy ovatosan, hazudott mint szoktak es megint lebuktak
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo

----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
-
Torockai Lacika hol vagy? Hát most kéne orjongeni, a nagy nemzeti radikálisoknak!!!
- BlancoMark
Megint kiderult, hogy az oroszok mennyire veszik komolyan a barati kapcsolatokat Magyarorszaggal.
Mint amikor a leheto legkellemetlenebb osszeallitast sikerult feltolteni Orban moszkvai latogatasarol.
Ha nem magyar lennek meg rohognek is hogy a sok nyalizas ellenere mennyire a magyar kormanyba torlik a csizmajukat.

- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
tegye el a papirt.
kesz.
nincs itt semmi latnivalo.
kesz.
nincs itt semmi latnivalo.

- Caraway
- Kedvenc csapatod: Manchester United
Ez utan konkretan megint tomeges lemondasoknak kene tortennie. Szijjarto oszinte beszart arca mikor meglatja a dokumentumokat…”ez honnan van?”
Az oroszok mar a spajzban vannak.
Az oroszok mar a spajzban vannak.
Azért ez elég melegRozsabimbo2019 írta: https://youtu.be/6QmrRO2b4q4?si=IOB9PSmkPpR6rcYD
Egy ilyen után még keleten is kalap , kabát.![]()

De hát nálunk bármit meg lehet úszni ugye... Nyugodtan hazudhat mindenki is. Beismerte, hogy hazudtak...

444 riportere tökös volt, nem csodálom, hogy beremegett a keze

-
-
terápiás képzésbe végzettség nélkül nem járhat. Ahhoz orvosit vagy pszichológiát kell tanulni.nzooli93 írta:
Én minden nap hallgatom spotyn őket. Rengeteget olvas,meg sok buddhista helyre elmegy,imadja ezeket a spirituális dolgokat. Viszont rádióban/tv ben nyilván ezeket háttérbe tolja,mert a szórakoztatás a cél.
Erdemes megnézni a vele készült beszélgetéseket youtuben. Van Csernussal is. Az is parádé.teljesen mas ember mint ami latszik tvben, rádióban. Ilyen terápiás képzésre is jár, szóval eleg komolyan benne van. De ez itt mar off
Tényleg nagyon művelt és intelligens. Én is elég mélyen benne vagyok a spirituális közösségben. Ő a megtestesítője annak, amit spirituális egonak szoktak nevezni. Azaz van felébredés de nincs fejlődés. Ez akkor jön ki igazán mikor meglátod a különbséget a rádiós és a beszélgetős énje között.
A rádióban egy ordas büdös paraszt tud lenni mással akiket shamingel. Ez a személyisége része. Nem a műsoré.
Vannak hasznos mondásai de közte sok a szabó péteres kamu pozitiv pszichológia, meg a spiritualitásnak az elvakult része. Hála égnek azért itthon is vannak tanítók akik nem mindent vesznek át, hanem megkérdőjeleznek keletről (IS).
- 'shutterisland
valoban az mp-s nem felkerdezes volt, de a hard talk cim alapjan akar azt is varhattak volna az emberek.
illetve itt is, ha pontozasos meccs lett volna, en balazst hoztam volna ki gyoztesnek, meg akkor is, ha en pl a balazsekat sosem hallgatom es a spiritualis vilag sem all hozzam kozel.
na valoban ez picit off, de puzser szamomra picit fogatlan oroszlannak tunik, majd kivancsi leszek, hogy karacsonyt meg tudja e ugy igazan fogni.
illetve itt is, ha pontozasos meccs lett volna, en balazst hoztam volna ki gyoztesnek, meg akkor is, ha en pl a balazsekat sosem hallgatom es a spiritualis vilag sem all hozzam kozel.
na valoban ez picit off, de puzser szamomra picit fogatlan oroszlannak tunik, majd kivancsi leszek, hogy karacsonyt meg tudja e ugy igazan fogni.
Aki szelet vet, vihart arat. Majd megtanuljak ujbol.rikko írta:Valamilyen szinten egyet is értek veled. De ha ő a torzult politikájával emberek életét veszélyezteti, akkor van ez, hogy elérjük a falat és onnan nincs hová menekülni. Onnan csak az előre van , az pedig soha nem jó , ha az ember kényszerből cselekszik.Yazid írta: Én megértem ezt a gyűlöletet, de azért ne lövöldözzünk már emberekre![]()
Ha esetleg még lenne kérdés, hogy miért és mivel tette partra emberek ezreit a kisvasutas, akkor nézzük meg milyen a hazai életszínvonal, egészségügy, szegénységi ráta, stb
- nzooli93
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Én minden nap hallgatom spotyn őket. Rengeteget olvas,meg sok buddhista helyre elmegy,imadja ezeket a spirituális dolgokat. Viszont rádióban/tv ben nyilván ezeket háttérbe tolja,mert a szórakoztatás a cél.h3x0r írta:'shutterisland írta: akartam linkelni, de inkabb bulvar, mint politika, viszont en szemely szerint a gulyas marcis, mp-s es most a balazsos felkerdezesben sem ereztem, hogy puzser barkit is ledominalna, sarokba szoritana, megfogna, kivancsi leszek a karigeris bulira.
Covid ota nem sok Balazsekat hallgatok, de a radioban is ilyen motivacios trener stilusban tolja? Voltak azert egesz jo pillanatok ebben a videoban; ha Balazs nem akart volna mindent haromszor elmondani, csak epp mas szavakkal, porgosebb is lett volna az egesz.
Erdemes megnézni a vele készült beszélgetéseket youtuben. Van Csernussal is. Az is parádé.teljesen mas ember mint ami latszik tvben, rádióban. Ilyen terápiás képzésre is jár, szóval eleg komolyan benne van. De ez itt mar off
- h3x0r
A Magyar Péteres beszelgetes egyaltalan nem egy felkerdezes vagy vita volt. Parszor ugyan visszakerdezett Puzser, de nem kezdett el vele vitatkozni. Azert nem is egy Kossuth Radios alakerdezes volt, inkabb csak erdekelte, hogy bizonyos temakorokben mit gondol Magyar Peter.'shutterisland írta: akartam linkelni, de inkabb bulvar, mint politika, viszont en szemely szerint a gulyas marcis, mp-s es most a balazsos felkerdezesben sem ereztem, hogy puzser barkit is ledominalna, sarokba szoritana, megfogna, kivancsi leszek a karigeris bulira.
A Gulyas Marcis videot adom, ott tul sok idot beszelt a Partizan nevvalasztasarol, meg Gyurcsany fel nem kerdezesen kivul talan nincs is annyi komoly bune a Partizannak. Aprobbak biztos lennenek, de olyan mennyisegu tartalmat gyartanak, amit ha nem fogyasztasz folyamatosan, lehetetlen belole rendesen felkeszulni.
Covid ota nem sok Balazsekat hallgatok, de a radioban is ilyen motivacios trener stilusban tolja? Voltak azert egesz jo pillanatok ebben a videoban; ha Balazs nem akart volna mindent haromszor elmondani, csak epp mas szavakkal, porgosebb is lett volna az egesz.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo, Iniesta, Pirlo, Maldini, Beckham, Puyol, Viera, Henry
- Kedvenc csapatod: Barca, Wisla Krakow
Valamilyen szinten egyet is értek veled. De ha ő a torzult politikájával emberek életét veszélyezteti, akkor van ez, hogy elérjük a falat és onnan nincs hová menekülni. Onnan csak az előre van , az pedig soha nem jó , ha az ember kényszerből cselekszik.Yazid írta: Én megértem ezt a gyűlöletet, de azért ne lövöldözzünk már emberekre![]()
Ha esetleg még lenne kérdés, hogy miért és mivel tette partra emberek ezreit a kisvasutas, akkor nézzük meg milyen a hazai életszínvonal, egészségügy, szegénységi ráta, stb
- 'shutterisland
liveokat nem hiszem, h erdemes meghallgatni, mert mindenhol gondolom 90 szazalekban ugyanazt mondja, de az elso perceket igen, ahogy atverekszi magat a tomegen es durakodnak az 50es nok a szelfikert, mindig van valami vicces vagy cringe alak.

- 'shutterisland
akartam linkelni, de inkabb bulvar, mint politika, viszont en szemely szerint a gulyas marcis, mp-s es most a balazsos felkerdezesben sem ereztem, hogy puzser barkit is ledominalna, sarokba szoritana, megfogna, kivancsi leszek a karigeris bulira.
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
lófasz ez az egész, ez itt a lényeg:
https://www.youtube.com/watch?v=bObtcSR ... %C3%B3bert
https://www.youtube.com/watch?v=bObtcSR ... %C3%B3bert
thereisonly1ronaldo
- BLevi96
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Fede Valverde
Twitteren már megy, hogy a WHO miatt van és mert nem támogatja Ukrajnát.
Brutális mindenhol mennyi ember megy ki, felfoghatatlan