Realista24 írta: Felreertes ne essek, en tokletesen elegedett vagyok azzal, ami latok.
Szamomra Carlo es ZZ a csucs a Real padjara, sose kene mas. Xabira persze kivancsi vagyok.
A Pep stilust abszolut rühellem, a Barcaban is rühelltem, a Bayernnel is, es most is. 1+ milliardbol epitkezve, nagy nehezen odaert a csucsra, mert az elmult x ev leggyengebb Realjaval talaltak magukat szembe.
Ugyanakkor aki tagadja, hogy lefociztak minket, es tereli a temat az eredmenyesseg fele, az neha kihuzhatna a fejet a foldbol, es felfoghatna, hogy ket teljesen kulon temarol van szo.
Azt tegyuk hozza, hogy a visszavagon nem feltetlenul azert dominalt ennyire a City, mert ok igy akartak, hanem mert mi engedtuk nekik. Nekunk ez volt taktikank es bevalt. Nem azt mondom, hogy nem dominaltak volna a meccset, ha mi nem akarjuk, de az egeszen biztos, hogy nem ennyire. Ez a city iden borzasztoan gyenge volt a top csapatok ellen a plben is.
Chelsea ellen 3 meccsuk volt peldaul, egy 4-4 es dontetlen, elotte 1-1 es dontetlen szinten a bajnoksagban. Kupa elodontoben meg a 85.percben szerzett golt Silva, pedig komoly helyzetei voltak a Chelseanek.
Liverpool ellen oda vissza 1-1
Arsenal ellen 1-0 as vereseg, visszavagon 0-0
A 4.Aston Villa 1-0 as vereseg, visszavagon 4-1 re nyert a City.
Tehat elmondhatjuk, hogy a top 4 bol, 6 meccsen mindossze egyszer nyert csak, 3 dontetlen, ket vereseg.
Persze, en is azt szeretnem latni, hogy majd Xabival ledominalunk mindenkit, de ugy gondolom, hogy ha belemegyunk az adok kapokba, mint a Chelsea a City ellen, akkor is meglett volna a tovabbjutas. Carlo ezt az ultradefenziv jatekot valasztotta, ami bejott, de nem jelenti azt, hogy mas ne jott volna be.