És ennek miért örülsz?nzooli93 írta: Lisztes gyerek nagy süllyesztonek néz ki. Beallt, minden csele rossz volt, 18 perc jatek utan inkabb le is kaptak![]()
![]()
Kérdezem úgy, hogy full nem érdekel egyik csapat sem.
HozzászólásSzerző: tomi_b » 2024. május 16., csütörtök 7:43
És ennek miért örülsz?nzooli93 írta: Lisztes gyerek nagy süllyesztonek néz ki. Beallt, minden csele rossz volt, 18 perc jatek utan inkabb le is kaptak![]()
![]()
HozzászólásSzerző: ferni » 2024. május 15., szerda 22:15
HozzászólásSzerző: Kercsó » 2024. május 15., szerda 22:10
HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2024. május 15., szerda 22:08
Az átigazolasa ota alig játszott, gondok is voltak vele. Nincs v nem volt jól menedzselve. Nem mentem fel, de tavaly hasznos volt.nzooli93 írta: Lisztes gyerek nagy süllyesztonek néz ki. Beallt, minden csele rossz volt, 18 perc jatek utan inkabb le is kaptak![]()
![]()
HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2024. május 15., szerda 21:47
HozzászólásSzerző: ferni » 2024. május 15., szerda 21:26
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2024. április 23., kedd 16:53
HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2024. április 20., szombat 21:45
HozzászólásSzerző: istimester » 2024. április 20., szombat 19:00
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2024. április 17., szerda 11:17
HozzászólásSzerző: Kercsó » 2024. március 29., péntek 6:59
tipik magyar.'shutterisland írta: revesz, kisvarda![]()
Kilenc ponttal áll jobban a még bennmaradó helyen tartózkodó Zalaegerszeg a Kisvárdánál, és a hátralévő 8 forduló alatt még 24 pont gyűjthető. Matematikailag még megmenthető az első osztályú tagság. Megpróbálják?
Matematikailag igen, de látom, hogy az eddigi teljesítmény alapján sajnos nincsen reális esély a bennmaradásra. Ez a játékoskeret erősségét tekintve számomra csalódás.
Én már úgy készülök, hogy a következő szezonra egy NB II-es alapot kell kialakítanunk. Már tárgyaltam a játékosok nagy részével. A következő időszakban, nagy valószínűséggel azok fognak helyet kapni a csapatban, akik a következő szezonban is nálunk képzelik el a pályafutásukat.
HozzászólásSzerző: miro. » 2024. március 28., csütörtök 22:45
Azonnal kirugnam.'shutterisland írta: revesz, kisvarda![]()
Kilenc ponttal áll jobban a még bennmaradó helyen tartózkodó Zalaegerszeg a Kisvárdánál, és a hátralévő 8 forduló alatt még 24 pont gyűjthető. Matematikailag még megmenthető az első osztályú tagság. Megpróbálják?
Matematikailag igen, de látom, hogy az eddigi teljesítmény alapján sajnos nincsen reális esély a bennmaradásra. Ez a játékoskeret erősségét tekintve számomra csalódás.
Én már úgy készülök, hogy a következő szezonra egy NB II-es alapot kell kialakítanunk. Már tárgyaltam a játékosok nagy részével. A következő időszakban, nagy valószínűséggel azok fognak helyet kapni a csapatban, akik a következő szezonban is nálunk képzelik el a pályafutásukat.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2024. március 28., csütörtök 20:08
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2024. március 28., csütörtök 16:56
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2024. március 23., szombat 22:22
HozzászólásSzerző: ELSiete » 2024. március 23., szombat 11:30
Nem mertem a nagy éljenzésben. De amúgy jah, hagyjuk is.Realista24 írta: Csodálom hogy meg senki nem írta, de ez szánalmasan gyenge produkció volt tőlünk, felkészülési meccs ide vagy oda.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. március 23., szombat 11:16
HozzászólásSzerző: chosenone46 » 2024. március 22., péntek 22:41
HozzászólásSzerző: ELSiete » 2024. március 22., péntek 22:04
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2024. március 22., péntek 20:57
Jelenlévő fórumozók: 7 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem