Politika

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.

Milyen eredményre számítasz jelenleg a 26-os választásokkal kapcsolatban?

A szavazás 2025. április 25., péntek 21:43-kor befejeződött.

Fidesz 2/3-ad
8
7%
Fidesz 2/3-ad nélkül
33
31%
Tisza 2/3-ad
8
7%
Tisza 2/3-ad nélkül
59
55%

Szavazatok száma: 108

Rozsabimbo2019

Re: Politika

HozzászólásSzerző: Rozsabimbo2019 » 2024. május 16., csütörtök 10:23

https://youtu.be/6QmrRO2b4q4?si=IOB9PSmkPpR6rcYD

Egy ilyen után még keleten is kalap , kabát. :ike:

kierkegaard

HozzászólásSzerző: kierkegaard » 2024. május 16., csütörtök 10:10

nzooli93 írta:
Én minden nap hallgatom spotyn őket. Rengeteget olvas,meg sok buddhista helyre elmegy,imadja ezeket a spirituális dolgokat. Viszont rádióban/tv ben nyilván ezeket háttérbe tolja,mert a szórakoztatás a cél.
Erdemes megnézni a vele készült beszélgetéseket youtuben. Van Csernussal is. Az is parádé.teljesen mas ember mint ami latszik tvben, rádióban. Ilyen terápiás képzésre is jár, szóval eleg komolyan benne van. De ez itt mar off
terápiás képzésbe végzettség nélkül nem járhat. Ahhoz orvosit vagy pszichológiát kell tanulni.

Tényleg nagyon művelt és intelligens. Én is elég mélyen benne vagyok a spirituális közösségben. Ő a megtestesítője annak, amit spirituális egonak szoktak nevezni. Azaz van felébredés de nincs fejlődés. Ez akkor jön ki igazán mikor meglátod a különbséget a rádiós és a beszélgetős énje között.

A rádióban egy ordas büdös paraszt tud lenni mással akiket shamingel. Ez a személyisége része. Nem a műsoré.
Vannak hasznos mondásai de közte sok a szabó péteres kamu pozitiv pszichológia, meg a spiritualitásnak az elvakult része. Hála égnek azért itthon is vannak tanítók akik nem mindent vesznek át, hanem megkérdőjeleznek keletről (IS).

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2024. május 16., csütörtök 9:42

valoban az mp-s nem felkerdezes volt, de a hard talk cim alapjan akar azt is varhattak volna az emberek.
illetve itt is, ha pontozasos meccs lett volna, en balazst hoztam volna ki gyoztesnek, meg akkor is, ha en pl a balazsekat sosem hallgatom es a spiritualis vilag sem all hozzam kozel.

na valoban ez picit off, de puzser szamomra picit fogatlan oroszlannak tunik, majd kivancsi leszek, hogy karacsonyt meg tudja e ugy igazan fogni.

zsuninnyo

HozzászólásSzerző: zsuninnyo » 2024. május 16., csütörtök 9:41

rikko írta:
Yazid írta: Én megértem ezt a gyűlöletet, de azért ne lövöldözzünk már emberekre :|
Valamilyen szinten egyet is értek veled. De ha ő a torzult politikájával emberek életét veszélyezteti, akkor van ez, hogy elérjük a falat és onnan nincs hová menekülni. Onnan csak az előre van , az pedig soha nem jó , ha az ember kényszerből cselekszik.
Ha esetleg még lenne kérdés, hogy miért és mivel tette partra emberek ezreit a kisvasutas, akkor nézzük meg milyen a hazai életszínvonal, egészségügy, szegénységi ráta, stb
Aki szelet vet, vihart arat. Majd megtanuljak ujbol.

nzooli93
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2024. május 16., csütörtök 9:03

h3x0r írta:
'shutterisland írta: akartam linkelni, de inkabb bulvar, mint politika, viszont en szemely szerint a gulyas marcis, mp-s es most a balazsos felkerdezesben sem ereztem, hogy puzser barkit is ledominalna, sarokba szoritana, megfogna, kivancsi leszek a karigeris bulira.

Covid ota nem sok Balazsekat hallgatok, de a radioban is ilyen motivacios trener stilusban tolja? Voltak azert egesz jo pillanatok ebben a videoban; ha Balazs nem akart volna mindent haromszor elmondani, csak epp mas szavakkal, porgosebb is lett volna az egesz.
Én minden nap hallgatom spotyn őket. Rengeteget olvas,meg sok buddhista helyre elmegy,imadja ezeket a spirituális dolgokat. Viszont rádióban/tv ben nyilván ezeket háttérbe tolja,mert a szórakoztatás a cél.
Erdemes megnézni a vele készült beszélgetéseket youtuben. Van Csernussal is. Az is parádé.teljesen mas ember mint ami latszik tvben, rádióban. Ilyen terápiás képzésre is jár, szóval eleg komolyan benne van. De ez itt mar off

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2024. május 16., csütörtök 8:50

'shutterisland írta: akartam linkelni, de inkabb bulvar, mint politika, viszont en szemely szerint a gulyas marcis, mp-s es most a balazsos felkerdezesben sem ereztem, hogy puzser barkit is ledominalna, sarokba szoritana, megfogna, kivancsi leszek a karigeris bulira.
A Magyar Péteres beszelgetes egyaltalan nem egy felkerdezes vagy vita volt. Parszor ugyan visszakerdezett Puzser, de nem kezdett el vele vitatkozni. Azert nem is egy Kossuth Radios alakerdezes volt, inkabb csak erdekelte, hogy bizonyos temakorokben mit gondol Magyar Peter.

A Gulyas Marcis videot adom, ott tul sok idot beszelt a Partizan nevvalasztasarol, meg Gyurcsany fel nem kerdezesen kivul talan nincs is annyi komoly bune a Partizannak. Aprobbak biztos lennenek, de olyan mennyisegu tartalmat gyartanak, amit ha nem fogyasztasz folyamatosan, lehetetlen belole rendesen felkeszulni.

Covid ota nem sok Balazsekat hallgatok, de a radioban is ilyen motivacios trener stilusban tolja? Voltak azert egesz jo pillanatok ebben a videoban; ha Balazs nem akart volna mindent haromszor elmondani, csak epp mas szavakkal, porgosebb is lett volna az egesz.

rikko
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo, Iniesta, Pirlo, Maldini, Beckham, Puyol, Viera, Henry
Kedvenc csapatod: Barca, Wisla Krakow

HozzászólásSzerző: rikko » 2024. május 16., csütörtök 8:39

Yazid írta: Én megértem ezt a gyűlöletet, de azért ne lövöldözzünk már emberekre :|
Valamilyen szinten egyet is értek veled. De ha ő a torzult politikájával emberek életét veszélyezteti, akkor van ez, hogy elérjük a falat és onnan nincs hová menekülni. Onnan csak az előre van , az pedig soha nem jó , ha az ember kényszerből cselekszik.
Ha esetleg még lenne kérdés, hogy miért és mivel tette partra emberek ezreit a kisvasutas, akkor nézzük meg milyen a hazai életszínvonal, egészségügy, szegénységi ráta, stb

'shutterisland

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2024. május 16., csütörtök 0:03

vazul írta: MP Kaposváron. Nem semmi. :agree:
https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/ ... e=664AEC1F
liveokat nem hiszem, h erdemes meghallgatni, mert mindenhol gondolom 90 szazalekban ugyanazt mondja, de az elso perceket igen, ahogy atverekszi magat a tomegen es durakodnak az 50es nok a szelfikert, mindig van valami vicces vagy cringe alak. :mrgreen:

'shutterisland

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2024. május 15., szerda 23:42

akartam linkelni, de inkabb bulvar, mint politika, viszont en szemely szerint a gulyas marcis, mp-s es most a balazsos felkerdezesben sem ereztem, hogy puzser barkit is ledominalna, sarokba szoritana, megfogna, kivancsi leszek a karigeris bulira.

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. május 15., szerda 23:06

lófasz ez az egész, ez itt a lényeg:
https://www.youtube.com/watch?v=bObtcSR ... %C3%B3bert
thereisonly1ronaldo

BLevi96
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Fede Valverde

HozzászólásSzerző: BLevi96 » 2024. május 15., szerda 21:42

Twitteren már megy, hogy a WHO miatt van és mert nem támogatja Ukrajnát.

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2024. május 15., szerda 21:35

vazul írta: MP Kaposváron. Nem semmi. :agree:
Brutális mindenhol mennyi ember megy ki, felfoghatatlan

vazul

HozzászólásSzerző: vazul » 2024. május 15., szerda 21:33

MP Kaposváron. Nem semmi. :agree:

Yazid
Kedvenc játékosaid: Zidane

HozzászólásSzerző: Yazid » 2024. május 15., szerda 21:14

Én megértem ezt a gyűlöletet, de azért ne lövöldözzünk már emberekre :|

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2024. május 15., szerda 18:06

rikko írta:
BlancoMark írta:
Jaj ne, ha valami elmebeteg megprobalna ugyanezt itthon, akkor egyreszt ugysem sikerulne mert nagyon jol vedik Orbant (helyesen), masreszt utana ezt rakennek az ellenzekre es nezhetnenk Orban kiraly uralkodasat elete vegeig.

Lol jól védik...

Egy kicsit jobban lövő vadász simán fejbe pattintja... Azt pedig se testőr, se golyóálló mellény nem védi. Igaz elég kicsi célpont, főleg ha mozog és még pár száz méterre is van.
De nem nagy dolog manapság.
Ez azért nem olyan egyszerű. Nem a lehetőség, hanem a kivitelezés. Nekem a céllövészet és a vadászat az egyik hobbim. Egy kicsit jobban lövő vadásznak esélye sem lenne egy ilyen lövésre.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!

Whiteheart
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema, Endrick, Camavinga, Jude

HozzászólásSzerző: Whiteheart » 2024. május 15., szerda 18:03

lestat írta:
BlancoMark írta:
Jaj ne, ha valami elmebeteg megprobalna ugyanezt itthon, akkor egyreszt ugysem sikerulne mert nagyon jol vedik Orbant (helyesen), masreszt utana ezt rakennek az ellenzekre es nezhetnenk Orban kiraly uralkodasat elete vegeig.
Marmint ha tuleli :lol: :lol:
Lesz jobb elnök és marad a fidesz 😘
szuperliga.

Tjacks
Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric

HozzászólásSzerző: Tjacks » 2024. május 15., szerda 17:11

Kurva jó lesz ha továbbra is ilyen irányba megyünk, mondanom sem kell milyen reakciókat válthat ki 1-1 ilyen merénylet.

BLevi96
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Fede Valverde

HozzászólásSzerző: BLevi96 » 2024. május 15., szerda 17:00

Magyar Péter ellen elöbb tudnám elképzelni, Viktor ellen már rég megtehették volna, adott elég okot rá. Látszik rajtuk hogy nagyon félnek, nyíltan nyomják a propagandát már a köztévén is, semmi burkolozás-óvatoskodás.

rikko
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo, Iniesta, Pirlo, Maldini, Beckham, Puyol, Viera, Henry
Kedvenc csapatod: Barca, Wisla Krakow

HozzászólásSzerző: rikko » 2024. május 15., szerda 16:54

BlancoMark írta:
ferni írta: Ez vár Orbánra is, nem véletlen volt golyóálló mellényben nem egyszer, volt mikor egy óvodába is abban ment.

Egy idióta kell csak, akinél átkattan valami.
Ez van mikor a nép a gyűlöletre van nevelve több évtizede.

Lol jól védik...

Egy kicsit jobban lövő vadász simán fejbe pattintja... Azt pedig se testőr, se golyóálló mellény nem védi. Igaz elég kicsi célpont, főleg ha mozog és még pár száz méterre is van.
De nem nagy dolog manapság.

lestat
Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos

HozzászólásSzerző: lestat » 2024. május 15., szerda 16:50

BlancoMark írta:
ferni írta: Ez vár Orbánra is, nem véletlen volt golyóálló mellényben nem egyszer, volt mikor egy óvodába is abban ment.

Egy idióta kell csak, akinél átkattan valami.
Ez van mikor a nép a gyűlöletre van nevelve több évtizede.
Marmint ha tuleli :lol: :lol:
Cristiano Ronaldo :goat:
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni 🎱
Zinedine Zidane

92:48 :sziv:

Vissza: