Egy ilyen után még keleten is kalap , kabát.

HozzászólásSzerző: Rozsabimbo2019 » 2024. május 16., csütörtök 10:23
HozzászólásSzerző: kierkegaard » 2024. május 16., csütörtök 10:10
terápiás képzésbe végzettség nélkül nem járhat. Ahhoz orvosit vagy pszichológiát kell tanulni.nzooli93 írta:
Én minden nap hallgatom spotyn őket. Rengeteget olvas,meg sok buddhista helyre elmegy,imadja ezeket a spirituális dolgokat. Viszont rádióban/tv ben nyilván ezeket háttérbe tolja,mert a szórakoztatás a cél.
Erdemes megnézni a vele készült beszélgetéseket youtuben. Van Csernussal is. Az is parádé.teljesen mas ember mint ami latszik tvben, rádióban. Ilyen terápiás képzésre is jár, szóval eleg komolyan benne van. De ez itt mar off
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2024. május 16., csütörtök 9:42
HozzászólásSzerző: zsuninnyo » 2024. május 16., csütörtök 9:41
Aki szelet vet, vihart arat. Majd megtanuljak ujbol.rikko írta:Valamilyen szinten egyet is értek veled. De ha ő a torzult politikájával emberek életét veszélyezteti, akkor van ez, hogy elérjük a falat és onnan nincs hová menekülni. Onnan csak az előre van , az pedig soha nem jó , ha az ember kényszerből cselekszik.Yazid írta: Én megértem ezt a gyűlöletet, de azért ne lövöldözzünk már emberekre![]()
Ha esetleg még lenne kérdés, hogy miért és mivel tette partra emberek ezreit a kisvasutas, akkor nézzük meg milyen a hazai életszínvonal, egészségügy, szegénységi ráta, stb
HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2024. május 16., csütörtök 9:03
Én minden nap hallgatom spotyn őket. Rengeteget olvas,meg sok buddhista helyre elmegy,imadja ezeket a spirituális dolgokat. Viszont rádióban/tv ben nyilván ezeket háttérbe tolja,mert a szórakoztatás a cél.h3x0r írta:'shutterisland írta: akartam linkelni, de inkabb bulvar, mint politika, viszont en szemely szerint a gulyas marcis, mp-s es most a balazsos felkerdezesben sem ereztem, hogy puzser barkit is ledominalna, sarokba szoritana, megfogna, kivancsi leszek a karigeris bulira.
Covid ota nem sok Balazsekat hallgatok, de a radioban is ilyen motivacios trener stilusban tolja? Voltak azert egesz jo pillanatok ebben a videoban; ha Balazs nem akart volna mindent haromszor elmondani, csak epp mas szavakkal, porgosebb is lett volna az egesz.
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2024. május 16., csütörtök 8:50
A Magyar Péteres beszelgetes egyaltalan nem egy felkerdezes vagy vita volt. Parszor ugyan visszakerdezett Puzser, de nem kezdett el vele vitatkozni. Azert nem is egy Kossuth Radios alakerdezes volt, inkabb csak erdekelte, hogy bizonyos temakorokben mit gondol Magyar Peter.'shutterisland írta: akartam linkelni, de inkabb bulvar, mint politika, viszont en szemely szerint a gulyas marcis, mp-s es most a balazsos felkerdezesben sem ereztem, hogy puzser barkit is ledominalna, sarokba szoritana, megfogna, kivancsi leszek a karigeris bulira.
HozzászólásSzerző: rikko » 2024. május 16., csütörtök 8:39
Valamilyen szinten egyet is értek veled. De ha ő a torzult politikájával emberek életét veszélyezteti, akkor van ez, hogy elérjük a falat és onnan nincs hová menekülni. Onnan csak az előre van , az pedig soha nem jó , ha az ember kényszerből cselekszik.Yazid írta: Én megértem ezt a gyűlöletet, de azért ne lövöldözzünk már emberekre![]()
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2024. május 16., csütörtök 0:03
liveokat nem hiszem, h erdemes meghallgatni, mert mindenhol gondolom 90 szazalekban ugyanazt mondja, de az elso perceket igen, ahogy atverekszi magat a tomegen es durakodnak az 50es nok a szelfikert, mindig van valami vicces vagy cringe alak.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2024. május 15., szerda 23:42
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. május 15., szerda 23:06
HozzászólásSzerző: BLevi96 » 2024. május 15., szerda 21:42
HozzászólásSzerző: ferni » 2024. május 15., szerda 21:35
Brutális mindenhol mennyi ember megy ki, felfoghatatlan
HozzászólásSzerző: vazul » 2024. május 15., szerda 21:33
HozzászólásSzerző: Yazid » 2024. május 15., szerda 21:14
HozzászólásSzerző: kiserik » 2024. május 15., szerda 18:06
Ez azért nem olyan egyszerű. Nem a lehetőség, hanem a kivitelezés. Nekem a céllövészet és a vadászat az egyik hobbim. Egy kicsit jobban lövő vadásznak esélye sem lenne egy ilyen lövésre.rikko írta:BlancoMark írta:
Jaj ne, ha valami elmebeteg megprobalna ugyanezt itthon, akkor egyreszt ugysem sikerulne mert nagyon jol vedik Orbant (helyesen), masreszt utana ezt rakennek az ellenzekre es nezhetnenk Orban kiraly uralkodasat elete vegeig.
Lol jól védik...
Egy kicsit jobban lövő vadász simán fejbe pattintja... Azt pedig se testőr, se golyóálló mellény nem védi. Igaz elég kicsi célpont, főleg ha mozog és még pár száz méterre is van.
De nem nagy dolog manapság.
HozzászólásSzerző: Whiteheart » 2024. május 15., szerda 18:03
Lesz jobb elnök és marad a fideszlestat írta:Marmint ha tuleliBlancoMark írta:
Jaj ne, ha valami elmebeteg megprobalna ugyanezt itthon, akkor egyreszt ugysem sikerulne mert nagyon jol vedik Orbant (helyesen), masreszt utana ezt rakennek az ellenzekre es nezhetnenk Orban kiraly uralkodasat elete vegeig.![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Tjacks » 2024. május 15., szerda 17:11
HozzászólásSzerző: BLevi96 » 2024. május 15., szerda 17:00
HozzászólásSzerző: rikko » 2024. május 15., szerda 16:54
BlancoMark írta:Jaj ne, ha valami elmebeteg megprobalna ugyanezt itthon, akkor egyreszt ugysem sikerulne mert nagyon jol vedik Orbant (helyesen), masreszt utana ezt rakennek az ellenzekre es nezhetnenk Orban kiraly uralkodasat elete vegeig.ferni írta: Ez vár Orbánra is, nem véletlen volt golyóálló mellényben nem egyszer, volt mikor egy óvodába is abban ment.
Egy idióta kell csak, akinél átkattan valami.
Ez van mikor a nép a gyűlöletre van nevelve több évtizede.
HozzászólásSzerző: lestat » 2024. május 15., szerda 16:50
Marmint ha tuleliBlancoMark írta:Jaj ne, ha valami elmebeteg megprobalna ugyanezt itthon, akkor egyreszt ugysem sikerulne mert nagyon jol vedik Orbant (helyesen), masreszt utana ezt rakennek az ellenzekre es nezhetnenk Orban kiraly uralkodasat elete vegeig.ferni írta: Ez vár Orbánra is, nem véletlen volt golyóálló mellényben nem egyszer, volt mikor egy óvodába is abban ment.
Egy idióta kell csak, akinél átkattan valami.
Ez van mikor a nép a gyűlöletre van nevelve több évtizede.
Jelenlévő fórumozók: 4 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem