Ferland Mendy - 23
- Pad'em
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Ferland Mendy - 23
#teamdavies voltam egész szezon során, de így hogy megkötött betonúr megint idénre, hát nem tudom. Mivel Vini, Rodrygo, Mbappé is baloldalon a legjobb nem kell még egy full támadó balbekk mögéjük, úgyhogy vagy offolnám kissé fájó szível, vagy puhítanám a free transfer irányába a kanadait
De mivel van egy Miguel is a tarsolyban, inkább off.

"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
Nekem ez a félelmetes, hogy egy BL győztes szezon után, hogy tudott olyan szintekre lesüllyedni ahol volt, biztos volt valami mentális dolog benne és azok után miután teljesen reménytelennek tűnt végleg a tag megint visszatért a BetonMendy és összejött még egy BL.
Szezon előtt nem csak csatár hiány volt a gond, hanem a balhátvéd meg a jobbhátvéd poszt is.
Erre ez a Mendy Carvajal duó olyan szezont lerakott nekünk a semmiből, hogy arra tényleg szavak nincsenek és mikor kellett meg Lucas Vazquez játszott olyan szinten meccsekig, hogy arra meg aztán tényleg senki nem számított.
Le a kalappal a szélsőhátvédek előtt, de én azért még hoznám Daviest...
23 éves, elképesztő potenciállal.
Szezon előtt nem csak csatár hiány volt a gond, hanem a balhátvéd meg a jobbhátvéd poszt is.
Erre ez a Mendy Carvajal duó olyan szezont lerakott nekünk a semmiből, hogy arra tényleg szavak nincsenek és mikor kellett meg Lucas Vazquez játszott olyan szinten meccsekig, hogy arra meg aztán tényleg senki nem számított.
Le a kalappal a szélsőhátvédek előtt, de én azért még hoznám Daviest...

- R. Carlos
- Kedvenc játékosaid: Daniel Carvajal, Xabi Alonso, Roberto Carlos
Nekem a ZidaneMendyRealista24 írta: Tovabbra is az egyik kedvencem![]()
![]()
#BetonMendy

"When everyone thinks we are dead and buried we go and win the Champions League. This is what Real Madrid is all about." - Alvaro Arbeloa
- BlancoMark
Ezert sem hoznam Daviest. Nalam a tokeletes felallas balhatved poszton beton Mendy plusz egy tamadokepes padturo fiatal (Fran vagy Miguel Guti). A Davies-Mendy duonak nem latom ertelmet.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
A meccsek es ahany alkalommal kicseleztek.Babinho írta: Mekkora szezonja volt, mekkorát ment az egész idényben és tegnap is?
Tudom, hogy nem Roberto Carlos, tudom hogy nem Marcelo...
De én továbbra is megadnám neki a bizalmat.
Vinicius és Kroos mögött betonfalat húz fel, megadva nekik a lehetőséget előre nézni. Fizikailag Rudiger szinten van, mindenki lepattan róla, jol helyezkedik, rendkívül keves labdat ad el, magabiztos a labda kihozatalokban, rohadtul ott van a jobb támadók segge lyukában. Ő is levett minden jobb oldali tamadót alapjában véve idén...
-Final Borussia Dortmund: 0
-Vuelta Bayern de Múnich: 1
-Ida Bayern de Múnich: 0
-Vuelta Manchester City: 0
-Ida Manchester City: 0
#TeamMendy
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Mekkora szezonja volt, mekkorát ment az egész idényben és tegnap is?
Vinicius és Kroos mögött betonfalat húz fel, megadva nekik a lehetőséget előre nézni. Fizikailag Rudiger szinten van, mindenki lepattan róla, jol helyezkedik, rendkívül keves labdat ad el, magabiztos a labda kihozatalokban, rohadtul ott van a jobb támadók segge lyukában. Ő is levett minden jobb oldali tamadót alapjában véve idén...
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Tovabbra is az egyik kedvencem
#BetonMendy

#BetonMendy
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Azt fejtegetik, hogy valószínűleg összekeverte anno Camavingát Mendyvel, úgy került Cama balbunkóba a válogatottban...

- Nika91127
- Kedvenc játékosaid: Guti, Marcelo,Valverde
Az alkesz Didier tudja, h kit hívott be?ferni írta: Deschamps on Ferland Mendy: He was always focus on attacking, the defense was always his weak point
Nice
A mi kis Robi Carlos/Marcelo keverékünk...![]()
Deschamps on Ferland Mendy: He was always focus on attacking, the defense was always his weak point
Nice

A mi kis Robi Carlos/Marcelo keverékünk...
Nice

A mi kis Robi Carlos/Marcelo keverékünk...

- R. Carlos
- Kedvenc játékosaid: Daniel Carvajal, Xabi Alonso, Roberto Carlos
Biztos szívott vagy ivott valamit az öreg, hogy ezt a logikus lépést megtette.Pad'em írta:Deschamps viszi az EB-re azt írják.
Amúgy az, akihez Zidane és Ancelotti is ragaszkodik, rossz védő nem lehet. Fejben meg iszonyat erős. A legnehezebb pillanatokban lesz a legjobb.
"When everyone thinks we are dead and buried we go and win the Champions League. This is what Real Madrid is all about." - Alvaro Arbeloa
Még szerencsePad'em írta: Deschamps viszi az EB-re azt írják.

Mondjuk ha Lucas Hernandez nem sérül le, simán otthon hagyta volna...

- Pad'em
Deschamps viszi az EB-re azt írják.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- BlancoMark
Az egyik legintelligensebb jatekos jelenleg vedekezesben.ferni írta: esélye se volt ellene a Bayernnek![]()
Én nem akarom Mendyt sztárolni, de azért egy Roberto Carlos és Marcelo után lett egy olyan balhátvédünk, aki legalább a játék pár elemében top kategória, lehetett tudni a poszton visszaesés lesz, de én összeteszem miatta is a két kezemet, főleg elnézve az általunk megszerezhető balhátvéd piacot.
Van egy Theo Hernandez aki nem biztos, hogy tudna úgy teljesíteni a legfelsőbb polcon, mint egy Milanban, hiába fejlődött rengeteget, meg egy Davies aki nincs a topon jelenleg.
Szóra érdemes még talán Grimaldo, aki picit feljebb tolja és lassan 29 lesz.
Igen, előre nem a legpengébb, tud szerencsétlen lenni, de hiába nem nézed ki belőle van esze a focihoz és védekezni tud.
Alappillérre volt már egy BL győztes brigádnak, ahol 2 gólos hátrányban rúgott ki a tag a gólvonalról egy lövést
Előző szezonja botrányosan rossz volt, teljesen elcsúszott ott valami, de elképesztő módon visszatért szerencsére. Lehet mondani, hogy nincs olyan jó mint 2 éve, de közelíti azért, ami hatalmas szó ahhoz képest ahol volt pl egy éve.
Van egy Theo Hernandez aki nem biztos, hogy tudna úgy teljesíteni a legfelsőbb polcon, mint egy Milanban, hiába fejlődött rengeteget, meg egy Davies aki nincs a topon jelenleg.
Szóra érdemes még talán Grimaldo, aki picit feljebb tolja és lassan 29 lesz.
Igen, előre nem a legpengébb, tud szerencsétlen lenni, de hiába nem nézed ki belőle van esze a focihoz és védekezni tud.
Alappillérre volt már egy BL győztes brigádnak, ahol 2 gólos hátrányban rúgott ki a tag a gólvonalról egy lövést

Előző szezonja botrányosan rossz volt, teljesen elcsúszott ott valami, de elképesztő módon visszatért szerencsére. Lehet mondani, hogy nincs olyan jó mint 2 éve, de közelíti azért, ami hatalmas szó ahhoz képest ahol volt pl egy éve.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Messze? Akkor nem egy Mendyrol beszélünk.wZoLee7 írta:Idén már messze van a biztos ponttól és szerintem Ő már csak romlani fogferni írta: Az a baj, hogy ez a mostani Mendy aranyat ér, olyan biztos pont amit kár lenne két bizonytalanra beáldozni.
Majd ha valaki beválik helyette el lehet gondolkozni a cseréjén.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
Mendy 2 éve is tavaszra időzítette a bombaformát. ősszel megint döcögősen indult, sérült is volt.
de most megint patika hátul.
de most megint patika hátul.
#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Idén már messze van a biztos ponttól és szerintem Ő már csak romlani fogferni írta: Az a baj, hogy ez a mostani Mendy aranyat ér, olyan biztos pont amit kár lenne két bizonytalanra beáldozni.
Majd ha valaki beválik helyette el lehet gondolkozni a cseréjén.
- ateeemadrid
Én kritikus vagyok Mendyvel, sokszor felbasz, illetve Daviest is bírom, de abszolút nem prioritás a bhv poszt.
Jövőre lesz MBappenk is, sztem támadóbb focink is lesz, úgyhogy lehet egy Mendy féle védővel jobban is járunk.
Jhv poszton inkább kéne gondolkozni, Carvajal nem bír végignyomni egy szezont már sztem, Cafucas meg azért Clasico ide vagy oda, komolyabb meccsekre kevés.
Ja meg középre is kell vki, Rüdi Militao duó mellé/mögé.
Jövőre lesz MBappenk is, sztem támadóbb focink is lesz, úgyhogy lehet egy Mendy féle védővel jobban is járunk.
Jhv poszton inkább kéne gondolkozni, Carvajal nem bír végignyomni egy szezont már sztem, Cafucas meg azért Clasico ide vagy oda, komolyabb meccsekre kevés.
Ja meg középre is kell vki, Rüdi Militao duó mellé/mögé.