Nem fer be, mindenki jobb nálaateeemadrid írta: Valvi úgyis kezd, nagyon helyesen
rabszolgatarto a kapuban, felugyelo jhv-benLos negros

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. május 18., szombat 10:26
Nem fer be, mindenki jobb nálaateeemadrid írta: Valvi úgyis kezd, nagyon helyesen
rabszolgatarto a kapuban, felugyelo jhv-benLos negros
HozzászólásSzerző: Faust » 2024. május 18., szombat 10:23
Los negros.hehetheoriginal írta: En mar itt izlelgetem a kezdot az elso bajnokira:
(Most a hireket figyelmen kivul hagyva)
Kurti - carvi, rüdi, yori, alfi - cami, beli, tucsi - bini, papi, endre
![]()
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2024. május 18., szombat 9:51
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2024. május 18., szombat 9:37
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. május 18., szombat 9:24
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2024. május 18., szombat 7:47
L'equipe szerint nem valoszínű.Realista24 írta: RMC szerint Tchou ott lehet a döntőn.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. május 16., csütörtök 19:29
A két bajnokit maga Carlo nyilatkozta le, a többi csak találgatás.Pad'em írta: Ancelotti döntött, Lunin kezd a kövi bajnokin, aztán Courtois a Betis ellen és a BL döntőn. Állítólag.
Bellihez, őt 10-es poszton 4231-ben látnám legszivesebben, csak ehhez a felálláshoz nem igen van megfelelő jobbszélsőnk. Valszeg 433 lesz, és ja megy visszabb egy sorral.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. május 16., csütörtök 17:05
jövő év vizválasztó lesz valszeg, 25 nyarán lehet lesz 1-2 nagyobb távozórealmadrid95 írta:En jobban orultem volna, ha Rodrygo kerul ki a kezdobol es a kpn meglenne a 4 ember.hehetheoriginal írta:
jóreggelt....
marcanal igazi agytrösztök dolgoznak.
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2024. május 16., csütörtök 16:54
En jobban orultem volna, ha Rodrygo kerul ki a kezdobol es a kpn meglenne a 4 ember.hehetheoriginal írta:jóreggelt....Pad'em írta: Mbappé érkezésével Bellingham megy vissza a középpályára eredeti pozíciójába a mai Marca szerint.
marcanal igazi agytrösztök dolgoznak.
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2024. május 16., csütörtök 16:43
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. május 16., csütörtök 16:28
jóreggelt....Pad'em írta: Mbappé érkezésével Bellingham megy vissza a középpályára eredeti pozíciójába a mai Marca szerint.
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2024. május 16., csütörtök 16:27
HozzászólásSzerző: hunmadridista » 2024. május 15., szerda 20:45
Realista24 írta: RMC szerint Tchou ott lehet a döntőn.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. május 15., szerda 19:58
HozzászólásSzerző: Jim » 2024. május 15., szerda 16:48
amúgy a Xabi féle taktika pont neki valóh3x0r írta: Davies kapcsan ahany interjut lattam vele, mindig arrol beszelt, hogy ujra tamadot szeretne jatszani. Pont az a poszt, ahol mar most is a legtobb jatekosunk van.
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2024. május 15., szerda 16:41
Davies kapcsan ahany interjut lattam vele, mindig arrol beszelt, hogy ujra tamadot szeretne jatszani. Pont az a poszt, ahol mar most is a legtobb jatekosunk van.Pad'em írta: Frant sajnálnám, benne bőven több van, de Davies ha jóáron hozható akkor mennie kell. Mendy/Davies papíron működhetne felváltva, ismerve az injury recordjukat, igazából egyik se tűnik akkor hatalmas egónak, hogy ne viselnék el a padot is ha az adott meccs úgy hozza.
HozzászólásSzerző: KAG » 2024. május 15., szerda 13:26
Pad'em írta: Balhátvéd front @relevo:
— Ancelotti insists on renewing Ferland Mendy and signing Alphonso Davies. He insists on having both Mendy and Davies.
— A meeting between Mendy’s agent and Real Madrid is scheduled after the UCL final.
— Unless there is an unexpected turn, Fran García will have to look for a new club.
— It is NOT ruled out for Real Madrid to bring back Miguel Gutierrez for €8M and leave him on loan at Girona for another season. Real Madrid like him and he will help meet the homegrown quota.
Frant sajnálnám, benne bőven több van, de Davies ha jóáron hozható akkor mennie kell. Mendy/Davies papíron működhetne felváltva, ismerve az injury recordjukat, igazából egyik se tűnik akkor hatalmas egónak, hogy ne viselnék el a padot is ha az adott meccs úgy hozza.
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2024. május 15., szerda 11:50
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2024. május 14., kedd 19:06
ha nem kérdezed meg szerintem észre sem veszem, hogy ma meccs van, mert fél 10-kor már aludtam volnalordgabi írta: Mára tudni valamilyen várható kezdőt?
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2024. május 14., kedd 16:30
AS meg Marca is ezt írja:lordgabi írta: Mára tudni valamilyen várható kezdőt?
Jelenlévő fórumozók: 8 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem