Jaj ne, ha valami elmebeteg megprobalna ugyanezt itthon, akkor egyreszt ugysem sikerulne mert nagyon jol vedik Orbant (helyesen), masreszt utana ezt rakennek az ellenzekre es nezhetnenk Orban kiraly uralkodasat elete vegeig.ferni írta: Ez vár Orbánra is, nem véletlen volt golyóálló mellényben nem egyszer, volt mikor egy óvodába is abban ment.
Egy idióta kell csak, akinél átkattan valami.
Ez van mikor a nép a gyűlöletre van nevelve több évtizede.

Politika
- BlancoMark
Re: Politika
-
- Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
- Kedvenc csapatod: csakamadrid.
Szerencsere tuleli, nem lesz martir

Én úgy tudom Soros bérelte fol a merénylőt

- Caraway
- Kedvenc csapatod: Manchester United
Kibaszott undorito megafon es tarsai propaganda mar fel is hasznalta, ez valami kegyetlen. Mikozben semmit se tudni az elkovetorol. Gyerunk szarassatok be mindenkit, feljenek az emberek, johet a fidesz 60%!
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
Hát igen, gyagyás tódor Trombi már meg is fejtette, hogy a háborúpárti globalisták háborús uszítása ide vezet, senki nincs biztonságban:DDDD
Istenem, mennyire kell agyhalottnak lenni, már várom apátigörény összeráncolt szemöldökű videóját, ahol felgöngyölíti a Gyurcsány-szálat a merényletben.
Istenem, mennyire kell agyhalottnak lenni, már várom apátigörény összeráncolt szemöldökű videóját, ahol felgöngyölíti a Gyurcsány-szálat a merényletben.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
Ez vár Orbánra is, nem véletlen volt golyóálló mellényben nem egyszer, volt mikor egy óvodába is abban ment.
Pedig mennyi penzt beleinvesztaltunk.istimester írta: https://ujszo.com/regio/lovesek-dordult ... ulese-utan
- istimester
- rex madridistae
- Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
- Kedvenc csapatod: DAC
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
csak az 100k feletti varosokbol hatra van meg szeged, fehervar, kecskemet, gyor, ha jol lattam, meg meg azon kivul sopron,hodmezo, kaposvar, eger, szolnok, erd nagysagu helyek.Kercsó írta: Nagykanizsán is vannak páran az MP koncerten![]()
en nem tudom, mit tol ez a fazon, kezdem azt hinni, hogy nem dajcstomi van rajta a szeren, amennyi energiaja van.

- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
Nagykanizsán is vannak páran az MP koncerten

#whatisyourexcuse
remélem most wittinghoff regisztrál be, mint múltkor Bazska...

madrid4life írta:Az a Wittinghoff, aki félévente ad magának bónuszt 'ebben a nehéz helyzetben' és kurvázik a felesége háta mögött? Példaértékű. Persze a másik oldal sem jobb, de vele példálózni elég meredek.gutihaz14 írta:
eljen a fidesz, legalabb kormanyozni tudnak
amugy nem lehetetlen lasd budaors 100 eve wittinghoff es remelhetoleg erden is ujraszavazzak a csoziket. kurva nagy az ellenszel de ha a telepules ertelmi retege felfogja hogy milyen melo ekkora tragyaban, mafiaallamban varost vezetni akkor tamogatni fogjak a kormanyellenes ertelmisegi polgikat.

valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo

- Caraway
Ellenzeki vezetesu varost/varosreszt en az orszagban ezeket tudom ami jol mukodik es (szerintem) fixen ujravalasztjak:
- 2.ker Orsi Gergely
- 6.ker Soproni Tamas
- Siofok Lengyel Robert
- Szeged Botka
Emellett szerintem Piko Andras is ujrazik a 8.keruletben, plusz nem tudom MZP-nek mennyire tett be az orszagos lejaratas, tud-e igy is ujrazni Hodmezon. Mondjuk ha ott kikap, szamara vege a politikanak kb.
- 2.ker Orsi Gergely
- 6.ker Soproni Tamas
- Siofok Lengyel Robert
- Szeged Botka
Emellett szerintem Piko Andras is ujrazik a 8.keruletben, plusz nem tudom MZP-nek mennyire tett be az orszagos lejaratas, tud-e igy is ujrazni Hodmezon. Mondjuk ha ott kikap, szamara vege a politikanak kb.
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
es ebben nincsenek benne a kulfoldi szavazatok asszem.Na ha mar szeretunk a szamokkal jatszani (foleg shutter), az RTL is kert egy kozvelemenykutatast Zavectol, eredmeny:
Fidesz 39%, Tisza 26%, DK 17%, Mi hazank 6%, tobbi nem jutna be.
Ez jelenleg 2,2 millio fidesz es 1,5 millio tisza szavazot jelent.
ami mondjuk elenyeszo (par tizezer gyakorlatban gondolom) de pl tisza oldalan vagy angliai magyar csoportokban eleg nagy az erdeklodes.
eljen a fidesz, legalabb kormanyozni tudnakferni írta: Én nem is tartom jó ötletnek ellenzékből valaki önkormányzatot vezessen, sokkal kevesebb pénz jut oda, egyszerűen direkt basznak ki velük.
Már függetlenként is nagyon nehéz egy Önkormányzatot elvezetni, annyira kevés a pénz.
Jelenlegi rendszerben kb csak árt magának egy település, ha ellenzéki a vezetése.
amugy nem lehetetlen lasd budaors 100 eve wittinghoff es remelhetoleg erden is ujraszavazzak a csoziket. kurva nagy az ellenszel de ha a telepules ertelmi retege felfogja hogy milyen melo ekkora tragyaban, mafiaallamban varost vezetni akkor tamogatni fogjak a kormanyellenes ertelmisegi polgikat.
valamelyik univerzumban:

Én nem is tartom jó ötletnek ellenzékből valaki önkormányzatot vezessen, sokkal kevesebb pénz jut oda, egyszerűen direkt basznak ki velük.
Már függetlenként is nagyon nehéz egy Önkormányzatot elvezetni, annyira kevés a pénz.
Jelenlegi rendszerben kb csak árt magának egy település, ha ellenzéki a vezetése.
- Caraway
Na ha mar szeretunk a szamokkal jatszani (foleg shutter
), az RTL is kert egy kozvelemenykutatast Zavectol, eredmeny:
Amugy attol fuggetlenul, hogy hogyan fog szerepelni az EP-n a fidesz, ahogy nezem az onkormanyzatin megint az egesz orszag narancs szinbe fog borulni. Videken a nagyvarosokon kivul kb nincs is kihivo, es meg a fuggetlenek is mindenhol fideszesek igazabol. Semmi konkurencia nincs, ami amugy szegyen az ellenzeki partokra nezve, pesten kivul 0 az erejuk.

Amugy attol fuggetlenul, hogy hogyan fog szerepelni az EP-n a fidesz, ahogy nezem az onkormanyzatin megint az egesz orszag narancs szinbe fog borulni. Videken a nagyvarosokon kivul kb nincs is kihivo, es meg a fuggetlenek is mindenhol fideszesek igazabol. Semmi konkurencia nincs, ami amugy szegyen az ellenzeki partokra nezve, pesten kivul 0 az erejuk.
Szeretem amikor kimenot kap az intezetbol, mindig feldobja a napomat.