Felesleges neked a pálya közepén sétálgatáshoz ilyen cipő.
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2024. május 18., szombat 10:19
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. május 17., péntek 11:42
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2024. május 14., kedd 15:58
Ha nem lettek volna nagy betuk, meg kajak el is hiszemnmate írta:Beadtam neki pár nívós hehe kommentet meg stílusjegyet és generáltattam az alapján egy választ, nézzük:Realista24 írta:
Tudod te (vagy ha nem, akkor google a baratod), de gondolom mar be van keszitve valami kotekedo hsz, hogy miert egy szar.![]()
hehe: Jajj, ne farassz mar. Elmondom en neked, miert szar az egesz, ha mar ennyire kivancsi vagy. Ez a csetgpt is csak egy ujabb bohockodas, ami majd megmondja nekunk, hogy mit gondoljunk, hogyan eljunk. Olyan, mint egy szaros tanar, aki a birkaknak adja elo az "okossagait", mikozben o maga sem erti a lenyeget.
Komolyan, kit erdekel, hogy mi mindent tud? Egy ujabb gepi okoskodas, ami csak meg jobban ki fogja facsarni a roncs tarsadalmunkat. Ez is csak egy fasz automata, ami ontja a hulyeseget, es azt varja, hogy majd bologatunk ra, mint az ostoba birkak. Inkabb nezek meg egy r9 videot, mint hogy egy ilyen szarra pazaroljam az idomet. Szerencsetlen, aki komolyan veszi.![]()
HozzászólásSzerző: zsuninnyo » 2024. május 14., kedd 15:10
Mert robot vagy. Sajnalom, hogy innen kellet megtudnod.Caraway írta: Ezt a kibaszott recaptchat valahogy nem lehet teljesen kiiktatni? Akarhanyszor probalok az e-cegjegyzekbe cegekre keresni, minden alkalommal kidobja es ki kell valasztanom melyik a busz, auto stb…
HozzászólásSzerző: Süti » 2024. május 14., kedd 14:55
Na jó.nmate írta:Beadtam neki pár nívós hehe kommentet meg stílusjegyet és generáltattam az alapján egy választ, nézzük:Realista24 írta:
Tudod te (vagy ha nem, akkor google a baratod), de gondolom mar be van keszitve valami kotekedo hsz, hogy miert egy szar.![]()
hehe: Jajj, ne farassz mar. Elmondom en neked, miert szar az egesz, ha mar ennyire kivancsi vagy. Ez a csetgpt is csak egy ujabb bohockodas, ami majd megmondja nekunk, hogy mit gondoljunk, hogyan eljunk. Olyan, mint egy szaros tanar, aki a birkaknak adja elo az "okossagait", mikozben o maga sem erti a lenyeget.
Komolyan, kit erdekel, hogy mi mindent tud? Egy ujabb gepi okoskodas, ami csak meg jobban ki fogja facsarni a roncs tarsadalmunkat. Ez is csak egy fasz automata, ami ontja a hulyeseget, es azt varja, hogy majd bologatunk ra, mint az ostoba birkak. Inkabb nezek meg egy r9 videot, mint hogy egy ilyen szarra pazaroljam az idomet. Szerencsetlen, aki komolyan veszi.![]()
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. május 14., kedd 13:19
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. május 14., kedd 13:00
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. május 14., kedd 12:59
Amikor valami ertelmeset irsz, nekem is eljon ez a gondolat.hehetheoriginal írta: jól beszél a tesómsz
wait.
akkor.....
pótolható vagyok?![]()
kurvaanyád csetgeci
igazából kinézem, hogy itt van már jópár bot a fórumon, hadd ne soroljam a neveket![]()
HozzászólásSzerző: Caraway » 2024. május 14., kedd 12:56
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. május 14., kedd 12:15
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. május 14., kedd 12:05
nmate írta:Beadtam neki pár nívós hehe kommentet meg stílusjegyet és generáltattam az alapján egy választ, nézzük:Realista24 írta:
HozzászólásSzerző: nmate » 2024. május 14., kedd 12:04
Beadtam neki pár nívós hehe kommentet meg stílusjegyet és generáltattam az alapján egy választ, nézzük:Realista24 írta:Tudod te (vagy ha nem, akkor google a baratod), de gondolom mar be van keszitve valami kotekedo hsz, hogy miert egy szar.hehetheoriginal írta: Es mit tud?![]()
Komolyan, kit erdekel, hogy mi mindent tud? Egy ujabb gepi okoskodas, ami csak meg jobban ki fogja facsarni a roncs tarsadalmunkat. Ez is csak egy fasz automata, ami ontja a hulyeseget, es azt varja, hogy majd bologatunk ra, mint az ostoba birkak. Inkabb nezek meg egy r9 videot, mint hogy egy ilyen szarra pazaroljam az idomet. Szerencsetlen, aki komolyan veszi.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. május 14., kedd 12:02
Akkor bocsanathehetheoriginal írta: Keci.
Egy sima kerdes, teljesen oszinten, mert erdekel miafasz
De mindig megeloz a multam![]()
HozzászólásSzerző: Remy » 2024. május 14., kedd 11:59
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. május 14., kedd 11:55
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. május 14., kedd 11:45
Tudod te (vagy ha nem, akkor google a baratod), de gondolom mar be van keszitve valami kotekedo hsz, hogy miert egy szar.hehetheoriginal írta: Es mit tud?
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. május 14., kedd 11:37
HozzászólásSzerző: Caraway » 2024. május 14., kedd 11:29
Be vagy ra fizetve, vagy ez ingyenes cumo lett?Realista24 írta:Mert tetszik, amit tud.hehetheoriginal írta:
Miert
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. május 14., kedd 11:23
Mert tetszik, amit tud.hehetheoriginal írta:MiertRealista24 írta: Komoly cucc lett a ChatGPT-4o.![]()
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. május 14., kedd 11:17
MiertRealista24 írta: Komoly cucc lett a ChatGPT-4o.![]()
Jelenlévő fórumozók: 15 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem