Imádom
https://www.reddit.com/r/hungary/commen ... alok_nagy/
HozzászólásSzerző: ferni » 2024. május 14., kedd 14:16
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2024. május 14., kedd 12:15
Nem érdemes lebecsülni KG-t. Alapvetően jól kommunikál, ha felkészül, nem hinném, hogy meg fogja szorongatni Vitézy.istimester írta:Húha. Ezt megnézem. Szegény balfékgeri valszeg csúnyán kapja majd az ívet. Mondjuk meg is érdemli.'shutterisland írta: na, majus 31, partizan
vitezy vs karacsony
Szandika nem vállalta vagy meg sem hívták? Esetleg az Onlyfans accountjára összpontosít?
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2024. május 14., kedd 11:33
gondolom az volt a szovege amit szajkoznak hogy mivel gyurcsany embere mindenki ezert o csak gyurcsannyal hajlando vitazni....istimester írta:Húha. Ezt megnézem. Szegény balfékgeri valszeg csúnyán kapja majd az ívet. Mondjuk meg is érdemli.'shutterisland írta: na, majus 31, partizan
vitezy vs karacsony
Szandika nem vállalta vagy meg sem hívták? Esetleg az Onlyfans accountjára összpontosít?
HozzászólásSzerző: istimester » 2024. május 14., kedd 11:29
Húha. Ezt megnézem. Szegény balfékgeri valszeg csúnyán kapja majd az ívet. Mondjuk meg is érdemli.'shutterisland írta: na, majus 31, partizan
vitezy vs karacsony
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. május 14., kedd 11:17
Asitossmiley.'shutterisland írta: na, majus 31, partizan
vitezy vs karacsony
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2024. május 14., kedd 9:51
HozzászólásSzerző: Zolee003 » 2024. május 14., kedd 6:00
Számomra az a szörnyű, hogy a videó tartalmának 60-70% már halottam több helyen és így a videóban található 30-40% többlet információt rá tesz egy lapáttal... Ha meg a D. Tamással rész a legnagyobb bajotok akkor, volt nem rég egy cikk ahol D. Tamás facebookra kirakot szelfijeit gyűjtötték össze és az alapján semmilyen drilogot nem zárnak ki nála...ferni írta:Nekem is az volt a bajom a videóval, hogy voltak benne tények, amire rá voltak építve ilyen dolgok, mint amiket te is említettél és az is tényként előadva, egész videó ilyenekből állt.El Sie7e írta:
te csináltad a videót hogy ennyire promótálod?
szerk. én amúgy megnéztem már tegnap amikor linkelted, kedvenc részem amikor egy csuklyában visznek ki valakit egy illegál házibuliról és a járókelőknek odamondja a rendőr, hogy a DajcsTomi van alatta, de ne mondjátok már el senkinek![]()
![]()
Persze lehet igaz az egész videó, de sokra nem megyünk vele.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2024. május 14., kedd 0:14
HozzászólásSzerző: Faust » 2024. május 14., kedd 0:08
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2024. május 14., kedd 0:04
hat itt tenyleg csak annyi a kerdes, visszaleptetik e szentkiralyit vagy sem.Harmadreszt pedig egeszen nyilvanvalo a taktika, hogy szentkiralyi csak be van aldozva ennek a szar kampanynak amit o folytat, abszolut eselytelen, es az alfuggetlen Vitezyn probalnak meg nyerni.
HozzászólásSzerző: zsuninnyo » 2024. május 13., hétfő 21:21
Egyreszt az, hogy a belso harcokban o rendre a szopoagra kerult, az mutatja mennyire tudna ervenyesiteni az akaratat fopolgarmesterkent (ha van nek iegyaltalan). Masreszt 15 evig fideszes, es allamtitkar is volt. Nem ertem, hogyan lehetne o centralista vagy barmitol fuggetlen. Harmadreszt pedig egeszen nyilvanvalo a taktika, hogy szentkiralyi csak be van aldozva ennek a szar kampanynak amit o folytat, abszolut eselytelen, es az alfuggetlen Vitezyn probalnak meg nyerni. Aki meg mindig nem tud semmit felmutatni, de a keruleteket jarni es szepeket mondani mint "szakember".Marky írta:Egy olyan kozlekedesi szakemberrol van szo, akit eloszor Tarlos turt ki, majd Lazar, mert a szakmai erdekekbol nem akart engedni a politikai celok javara. Szerintem Vitezy David az idealis centrista fopolgarmester lehetne, aki a szekertabor logika helyett szakmai ervekkel alatamasztva vezetne a varost. O nem Gyurcsanyozik, vagy nem Salgotarjanban kampanyol Dobrevekkel (ez amugy mi a tokom...?), hanem napi szinten jarja a keruleteket es alternativat kinal.zsuninnyo írta: "Partpolitika mentes".
HozzászólásSzerző: ferni » 2024. május 13., hétfő 21:03
Nekem is az volt a bajom a videóval, hogy voltak benne tények, amire rá voltak építve ilyen dolgok, mint amiket te is említettél és az is tényként előadva, egész videó ilyenekből állt.El Sie7e írta:te csináltad a videót hogy ennyire promótálod?Zolee003 írta:
Inkább ezt nézzétek meg:
Mi áll a kegyelmi ügy hátterében...
https://youtu.be/LOoojxLAeTg?si=6Gs_OwO ... OF3JtOIxbU
szerk. én amúgy megnéztem már tegnap amikor linkelted, kedvenc részem amikor egy csuklyában visznek ki valakit egy illegál házibuliról és a járókelőknek odamondja a rendőr, hogy a DajcsTomi van alatta, de ne mondjátok már el senkinek![]()
![]()
HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2024. május 13., hétfő 20:54
te csináltad a videót hogy ennyire promótálod?Zolee003 írta:Inkább ezt nézzétek meg:hehetheoriginal írta:
Ferni is benyalta az AI-t ahogy latom![]()
Mi áll a kegyelmi ügy hátterében...
https://youtu.be/LOoojxLAeTg?si=6Gs_OwO ... OF3JtOIxbU
HozzászólásSzerző: Zolee003 » 2024. május 13., hétfő 20:09
Inkább ezt nézzétek meg:hehetheoriginal írta:Ferni is benyalta az AI-t ahogy latom![]()
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2024. május 13., hétfő 10:07
HozzászólásSzerző: cart » 2024. május 13., hétfő 9:23
HozzászólásSzerző: Marky » 2024. május 13., hétfő 9:06
Egy olyan kozlekedesi szakemberrol van szo, akit eloszor Tarlos turt ki, majd Lazar, mert a szakmai erdekekbol nem akart engedni a politikai celok javara. Szerintem Vitezy David az idealis centrista fopolgarmester lehetne, aki a szekertabor logika helyett szakmai ervekkel alatamasztva vezetne a varost. O nem Gyurcsanyozik, vagy nem Salgotarjanban kampanyol Dobrevekkel (ez amugy mi a tokom...?), hanem napi szinten jarja a keruleteket es alternativat kinal.zsuninnyo írta: "Partpolitika mentes".
HozzászólásSzerző: ferni » 2024. május 13., hétfő 8:18
Hát ember, pont ezért nyal vissza a fagyihehetheoriginal írta:Ferni is benyalta az AI-t ahogy latom![]()
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. május 13., hétfő 8:16
Ferni is benyalta az AI-t ahogy latom
HozzászólásSzerző: ferni » 2024. május 13., hétfő 8:12
Jelenlévő fórumozók: 6 regisztrált és 0 vendég
Real Madrid
Betis
Estadio Santiago Bernabéu
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem