Elektronika
- h3x0r
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Elektronika
12 eves Bosch mosogepem kezdi megadni magat. Tudnatok ajanlani egyet helyette? Egyaltalan mit erdemes figyelni?
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
legjobb lenne a gyári hozzávalót...
ha újabb laptop, akkor lehet megy usb-c-n keresztul is a töltés.
ha újabb laptop, akkor lehet megy usb-c-n keresztul is a töltés.
thereisonly1ronaldo
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Szeretek veszélyesen élnihehetheoriginal írta: dobd ki a picsába.
vagy használd a lakásbiztosításod, biztos van benne tűzeset tétel![]()

De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- hehetheoriginal
dobd ki a picsába.
vagy használd a lakásbiztosításod, biztos van benne tűzeset tétel
vagy használd a lakásbiztosításod, biztos van benne tűzeset tétel

thereisonly1ronaldo
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Megint az a fránya laptop... Töltőjét bármilyen dugaljba dugom be, mindig szikrázik egyet. Dobjam ki a francba és vegyek újat, gondolom.
Vagy ez megoldható, vagy nem gond?

De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- Kera
- Kedvenc játékosaid: CR7, SR4, M12, Xabi Alonso, Kroos, Modric, R9, ZZ, Roberto Carlos, Raúl, Hierro, Lampard, Terry, Maldini, Cubasza kapitány
Köszi néktek!
Azt hittem, hogy a Csamsungok drágábbak, még használtan is, de teljesen jókat találni.
Telefonomból kiindulva (Galaxy S8), megbízom az idősebb Samsungokban is, egyedül az akksi ami alíg bírja egy napig. Használat közben meg pár óra.
Remélem egy TeleTabi többet is bír majd
Azt hittem, hogy a Csamsungok drágábbak, még használtan is, de teljesen jókat találni.

Telefonomból kiindulva (Galaxy S8), megbízom az idősebb Samsungokban is, egyedül az akksi ami alíg bírja egy napig. Használat közben meg pár óra.

-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Nekem 2017es vagy 2019es ipadem van, 32gb asszem, hibátlanul működik, akksija is bírja, en csak ajanlani tudom, egyszer kell többet kiadni érte és utana meg 5+ évig jo lesz.Kera írta: Sziasztok!
Van valakinek, vagy ismer olyan valakit, akinek van eladó tablete 20.000 körül?
Mindössze csak két kritérium van:
1. Ne omoljon össze saját magában. Bírja a YouTube-ot és az alap böngészést.
2. Az akksik nem tudom meddig bírják az ilyenekben, de, ha mondjuk kétnaponta egyszer kell tölteni pár óra felhasználás mellett, már az is megteszi.
Köszönöm!
- hehetheoriginal
hola.
hasznalati idotol fugg, de nincs az a tablet, ami 1 napnal vagy par napi oranal tovabb birja, ha tenyleg hasznalva van.
amugy samsung tabletek.
az olcso kinai szart felejtsd el sztem, hasznalhatatlan szar lassu es csak ideges leszel tole hasznalat kozben.
hardverapro.hu
hasznalati idotol fugg, de nincs az a tablet, ami 1 napnal vagy par napi oranal tovabb birja, ha tenyleg hasznalva van.
amugy samsung tabletek.
az olcso kinai szart felejtsd el sztem, hasznalhatatlan szar lassu es csak ideges leszel tole hasznalat kozben.
hardverapro.hu
thereisonly1ronaldo
- Kera
- Kedvenc játékosaid: CR7, SR4, M12, Xabi Alonso, Kroos, Modric, R9, ZZ, Roberto Carlos, Raúl, Hierro, Lampard, Terry, Maldini, Cubasza kapitány
Sziasztok!
2. Az akksik nem tudom meddig bírják az ilyenekben, de, ha mondjuk kétnaponta egyszer kell tölteni pár óra felhasználás mellett, már az is megteszi.
Köszönöm!
Köszönöm!
- tibi18
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Benzema, Varane, Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Nekem talán az eggyel gyengébb verzióm van. 90 kg, és max. 20km/h. Egy év után drasztikusan romlott az akksi állapota, max 15 km/h-t megy és a hatótáv is messze elmarad a 20 km-től. BÁR vmivel több vagyok, mint 90 kg...Tjacks írta:Xiaomi Electric Scooter 4 Lite, according to googleRealista24 írta:
Melyik tipust hasznalod? Valami alapot keresek csak, Ducati szep es jo, de ennyiert nem veszek![]()
![]()
- Nika91127
- Kedvenc játékosaid: Guti, Marcelo,Valverde
Na, okosok, újra fűkasza téma:
Elég-e egy sima, mezei 2,5 LE-s Hyundai gép 30ezerért, vagy ki kell adni a Stihl/Husqvarna hasonló teljesítményűért 180-200 ezret? (A linkelt még gyengébb is)
A telek továbbra is kb 450 nm, göröngyös talaj, sok fatusko, amit kerülgetni kell.
https://www.hqbolt.hu/HUSQVARNA-333R-Mark-II
https://barkacsgep.com/termek/hyundai_h ... _fukasza2/
Elég-e egy sima, mezei 2,5 LE-s Hyundai gép 30ezerért, vagy ki kell adni a Stihl/Husqvarna hasonló teljesítményűért 180-200 ezret? (A linkelt még gyengébb is)
A telek továbbra is kb 450 nm, göröngyös talaj, sok fatusko, amit kerülgetni kell.
https://www.hqbolt.hu/HUSQVARNA-333R-Mark-II
https://barkacsgep.com/termek/hyundai_h ... _fukasza2/
Túlzottan kidomborítottam azt hiszem a különbséget, amit érzékeltetni akartam
Teljesen jogos, túlzás.
De nekem tényleg instabilabbnak tűnnek a 84 kg-al.
Te milyen típust használsz?

Teljesen jogos, túlzás.
De nekem tényleg instabilabbnak tűnnek a 84 kg-al.
Te milyen típust használsz?
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
Biztos hogy van különbség a kettő között, de a "mind lófasz" enyhe túlzás, ár/érték arányban teljesen korrekt az általam használt, + 20km/s sebességnél is jól veszi a szarabb útburkolatokat.Babinho írta:Faszság bazzeg, fékenergia, ez egy roller, fel kell baszni a 220-ra oszt jónapot, telefon, laptop, tablet miből nyeri vissza, tököm ebbe a fenntarthatóságbahehetheoriginal írta: meg annyi, hogy nyilvan latom es van is ertelme - plane, ha meg jobban fejlodik az akkutechnologia -, de itt is ugyanugy, mint a fegyvereknel, nem a fegyver hibas, hogy balfasz es nyomorult ember fogja![]()
![]()
amugy ha vennék, akkor csakis fekenerigavisszanyereses vagymi cuccot vennek, ami tolti picit vissza az akksit, amugy a suly fontos, van 10-12 kilos nagy hatotavu cumo, amit kb kethetetne kell tolteni, ha csak a par km-re munkaba hasznalod pl, de azok sulyos ezer eurok mar megin.
ha konkret kell, akkor a xiaominak jok a cuccai, a 4. szeria mar a belepo szinten is fasza, ahogy latom.
szerk.: egyetlen szerencsed, hogy ducati, azt meg szeretem![]()
A kocsim visszanyeri, oszt a seggemnek sincs kedve beülni ilyen időben ha csak szaladgálok egyet néhány helyre, erre jó a roller, és nem izzadsz le mint a biciklin. Ilyen fél meg egymilliókat sehol nem érnek ezek a cuccok. Mindenhol van egy konnektor, 30 km-nél sehol nem mész többet egyszerre, tehát kibírja.
Szerviz jó, pesten van a szerviz, alkatrész kicsit lassan jött, de pont év vége, karácsony volt, úgyhogy elnéztem. Nem gyártási hiba volt, legalábbis nem annak nevezném ha kocsival átmegy rajta a feleségem a kormányon és eltörikde egy új kormánycső kellett, cserélték, nem volt drága sem.
Ehhez a Ducatihoz mérve az összes xiaomi anyaghasználatban, strapában, kerékben mind lófasz, biztos, hogy nem állnék rá egyre sem ilyen sebességgel.
Az enyémnél az off-road tényleg nem marketing szöveg, és kell is ilyen utakra...
Faszság bazzeg, fékenergia, ez egy roller, fel kell baszni a 220-ra oszt jónapot, telefon, laptop, tablet miből nyeri vissza, tököm ebbe a fenntarthatóságbahehetheoriginal írta: meg annyi, hogy nyilvan latom es van is ertelme - plane, ha meg jobban fejlodik az akkutechnologia -, de itt is ugyanugy, mint a fegyvereknel, nem a fegyver hibas, hogy balfasz es nyomorult ember fogja![]()
![]()
amugy ha vennék, akkor csakis fekenerigavisszanyereses vagymi cuccot vennek, ami tolti picit vissza az akksit, amugy a suly fontos, van 10-12 kilos nagy hatotavu cumo, amit kb kethetetne kell tolteni, ha csak a par km-re munkaba hasznalod pl, de azok sulyos ezer eurok mar megin.
ha konkret kell, akkor a xiaominak jok a cuccai, a 4. szeria mar a belepo szinten is fasza, ahogy latom.
szerk.: egyetlen szerencsed, hogy ducati, azt meg szeretem![]()

Szerviz jó, pesten van a szerviz, alkatrész kicsit lassan jött, de pont év vége, karácsony volt, úgyhogy elnéztem. Nem gyártási hiba volt, legalábbis nem annak nevezném ha kocsival átmegy rajta a feleségem a kormányon és eltörik

Ehhez a Ducatihoz mérve az összes xiaomi anyaghasználatban, strapában, kerékben mind lófasz, biztos, hogy nem állnék rá egyre sem ilyen sebességgel.
Az enyémnél az off-road tényleg nem marketing szöveg, és kell is ilyen utakra...
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Köszi, ez az egyik amit neztem.Tjacks írta:Xiaomi Electric Scooter 4 Lite, according to googleRealista24 írta:
Melyik tipust hasznalod? Valami alapot keresek csak, Ducati szep es jo, de ennyiert nem veszek![]()
![]()

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
Xiaomi Electric Scooter 4 Lite, according to googleRealista24 írta:Melyik tipust hasznalod? Valami alapot keresek csak, Ducati szep es jo, de ennyiert nem veszekTjacks írta:
Tudom nem tőlem kérdezted, de engem a szerviz elkerült még, az akksim már nem az igazi ( kezdetihez képest 50-60%os kb) , de az első 1 évben ezzel jártam dolgozni áprilistól októberig, napi ~17 km-t ment folyamat, számolgattam is hogy az akkori ára elég jól visszajött úgy hogy nem kellett tankolnom.![]()

- Nika91127
- Kedvenc játékosaid: Guti, Marcelo,Valverde
Sok a fejsérült, mert a sok barom nem vesz sisakot, és ökörködnek. Mínuszegy.Realista24 írta: Ki milyen elektromos rollerrel csapatja?
Tapasztalatok es tanacsok johetnek.
En tovabbra is bicaj parti vagyok, peace![]()

- ___Samy___
Imadok bringazni, de van az a helyzet, hogy nincs kedvem hozzaRealista24 írta:___Samy___ írta: nem kell tekerni a bringat, .![]()

"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Melyik tipust hasznalod? Valami alapot keresek csak, Ducati szep es jo, de ennyiert nem veszekTjacks írta:Tudom nem tőlem kérdezted, de engem a szerviz elkerült még, az akksim már nem az igazi ( kezdetihez képest 50-60%os kb) , de az első 1 évben ezzel jártam dolgozni áprilistól októberig, napi ~17 km-t ment folyamat, számolgattam is hogy az akkori ára elég jól visszajött úgy hogy nem kellett tankolnom.zsuninnyo írta: Szerviz milyen? Volt mar vele gond, jartal szervizben, meg tudtak oldani ertelmesen, vagy az ilyesmi elkerult meg?

Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
___Samy___ írta: nem kell tekerni a bringat, .

Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema