Amugy meg most kinek mi a szimpatikus, szerintem alapvetoen a trash talkkal es az alleyooppal sok mindenkinek kozelebb hoztak a sportot. Nekem legalabbis 10es evek eleje fele amikor itthon nem ment még ez a podcast aradat, az alleyoop kb az elso volt amit rendszeresen hallgattam.
Kosárlabda (NBA, Euroliga stb.)
- Galacticos
Re: Kosárlabda (NBA, Euroliga stb.)
Ha mar sport tv nehany egykori kollegadnak ajanlhatnád a forumot, kivancsi lennék ha valaki farkasnorbi neven beregisztralna mit kapna. 
Amugy meg most kinek mi a szimpatikus, szerintem alapvetoen a trash talkkal es az alleyooppal sok mindenkinek kozelebb hoztak a sportot. Nekem legalabbis 10es evek eleje fele amikor itthon nem ment még ez a podcast aradat, az alleyoop kb az elso volt amit rendszeresen hallgattam.
ziro4vr írta: Azért az önreflexió és annak hiánya is fontos szerintem, mindkét fél esetében, de örülök hogy valaki be mer írni, tehetné ezt pár futball szakértő is, hehevel várjuk szeretettel.![]()
Bocs, de nem tudom, mennyire követed az NBA-t, így lehet, hogy nem tudod cáfolni vagy megerősíteni, amit írok. Szóba hoztad az önreflexiót: azt gondolom, hogy kevesen állnak bele a "szakmában" nálam nyilvánosabban és transzparensebben a tévedéseikbe. Nem esik nehezemre, és valahol feladatomnak is tartom.
A hazugságokkal, a rosszindulattal és a csúsztatásokkal nem tudok mással reflektálni, azon kívül, hogy kikérem magamnak. Az, hogy szakkommentátor lehettem, csak hálát váltott ki belőlem, azóta is a lehetőségeimhez képest mindent megteszek, hogy visszaadjak a közösségnek. Soha senkit nem kezeltem lenézően. Ha valakinek beszóltam, az sosem a véleménye, hanem a stílusa, a hangvétele miatt volt. Ez meg ugyanígy volt, amikor mi is csak fórumoztunk.
Sok volt ez így mára belőlem, köszönöm a lehetőséget, hagylak is benneteket.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Mit indítottam el 
On:
Dallasra nem volt időm még, de kíváncsi leszek miként tudtak fordítani a párharcban, meg a Denverre is, hogy mit raktak össze most.
Abból van 10 millió idehaza, az annyira nem izgi.tehetné ezt pár futball szakértő is
On:
Dallasra nem volt időm még, de kíváncsi leszek miként tudtak fordítani a párharcban, meg a Denverre is, hogy mit raktak össze most.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Azért az önreflexió és annak hiánya is fontos szerintem, mindkét fél esetében, de örülök hogy valaki be mer írni, tehetné ezt pár futball szakértő is, hehevel várjuk szeretettel.
Nem illik.
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Emlékszem rád a másik fórumból, meg arra is, hogy az a Team Lakers hogy játszott egy alapvetően barátságos rendezvényen. Nem lennék büszke egyikre sem.
A labda Bencus térfelén
hibaMert egyébként nem olvasom a fórumot
thereisonly1ronaldo
A hazugságaid ott kezdődnek, hogy már ott sem ezt mondtam.Bencze írta: Tehat nem ugy tortent, ahogy nba1en mondtad, hogy a sok email miatt hivtak be egy proba meccsre ami utan megtartottak szakertokent? Orulok, hogy azt nem vitattad, hogy milyen lekezelo voltal a 15-16 evesekkel 30 felettikent ami tovabbra sem valtozott a jelek szerint.![]()
Illetve másképpen fogalmazok, szerintem egyébként nem is hazudsz, csak annyira elönt a rosszindulat velem kapcsolatban, hogy eltorzul a fejedben a valóság. Ha tippelnem kellene, az irigység lehet az oka.
És ebből a torzulásból küldök először végtelen számú emailt, aztán lekezelő leszek a tizenévesekkel, amit itt rögtön vissza is utasítanék, meg 30 feletti leszek, miközben 27 éves voltam.
Emlékszem rád a másik fórumból, meg arra is, hogy az a Team Lakers hogy játszott egy alapvetően barátságos rendezvényen. Nem lennék büszke egyikre sem.
Nem para, hogy nem vagyok szimpatikus. Csak az a baj ezekkel a nyilvános, Google által indexelt felületettek, hogy esetleg benéz az érintett és hazugságon kap.
Mert egyébként nem olvasom a fórumot, pont az említett DVTK-videó miatt kerestem rá az elmúlt héten velem kapcsolatban született tartalmakra, és így bukkantam rá ezekre a gyöngyszemekre.
¡Hala Madrid!
- hehetheoriginal
olyan jó, hogy akkor itt vagyEngem amúgy kb hidegen hagy a kosár,
az odateszi magát egyenlő ezek szerint akkor, hogy naphosszat emailt küldök?az elmúlt lassan 20 év visszajelzései alapján rengeteg embernek adott erőt, hogy ha odateszi magát, elérheti az álmait,
monnyuk nekem nincs bajom, hogy vki nyomja Mo-n az nba témát - még a mai napig őskorban és evtizedekkel vagyunk elmaradva a sportágban -, csak párszor a tartalommal van bajom, pl a woke ultraliberál nézet nem kéne bele...de mások vagyunk mind
thereisonly1ronaldo
- Bencze
- Kedvenc játékosaid: Benzema, Valverde
- Kedvenc csapatod: Tippelj :)
Tehat nem ugy tortent, ahogy nba1en mondtad, hogy a sok email miatt hivtak be egy proba meccsre ami utan megtartottak szakertokent? Orulok, hogy azt nem vitattad, hogy milyen lekezelo voltal a 15-16 evesekkel 30 felettikent ami tovabbra sem valtozott a jelek szerint.Bazska írta:Bencze írta:
Bazska, aki mar kadettban sem kerult palyaraazt tudod, hogy sajat bevallasa szerint is csak azert kerult a sport1hez, mert megallas nelkul zaklatta oket emailben, hogy jobb munkat vegezne torok peternel?
Az igen, Maronkarol sosem hallottam meg, de kovetni fogom. Ennyi idosen EuroLeague tapasztalattal birni magyarkent nem kis szo.
EuroLeaguebol kiesett a barcaelodontoben az Olympiacos ellen jatszunk
Milyen szép is az, amikor a rosszindulat minimum csúsztatásokkal, de nevezzük inkább nevén a gyereket, hazugságokkal találkozik.
Így lesz a te olvasatodban egy olyan történetből, ami az elmúlt lassan 20 év visszajelzései alapján rengeteg embernek adott erőt, hogy ha odateszi magát, elérheti az álmait, fröcsögés.
A többieknek szép napot, nézzetek sok NBA-t, ma is lesz Alley-oop, fél tíztől meccs, és hajnal kettőtől a Playback nevű szolgáltatónál együtt nézhetjük a Wolves-Nuggets derbit, és az se baj, ha nincs League Passed, mert nekem van 20 VIP-jegyem a golyótestem meg a nagy arcom mellé.
¡Hala Madrid!
- hehetheoriginal
de mi?
nem én lettem megszólítva, én csak belepofázok
thereisonly1ronaldo
Hogy terel a fiú, hehe teljesen megzavarodott, erre még ő se számított...hehetheoriginal írta: Balázs egyem a golyszi bukód![]()
![]()
nem tudom ki hazudott és ki nem, de legalább egyenesen következtethető ebből, hogy a többi szagértő is bőven olvassa a fórumot, - szia peet te nagyfejű- és az ebből, a fodballcsapat iránt gyökeredző elemi gyűlölet feloldását és kiengedését láthatjuk viszont a tv-ben, podcastokban
![]()
Engem amúgy kb hidegen hagy a kosár, ritkán nézem meg követem, egyedül kb Bazska videókat lesem meg néha, a tegnapi DVTK videó is nagyon jól sikerült.
Jól van golyótestde mi?
https://youtube.com/shorts/JyVCMRjcdVg
A hozzászólást 3 alkalommal szerkesztették, utoljára ferni 2024. május 12., vasárnap 12:39-kor.
- hehetheoriginal
Balázs egyem a golyszi bukód
nem tudom ki hazudott és ki nem, de legalább egyenesen következtethető ebből, hogy a többi szagértő is bőven olvassa a fórumot, - szia peet te nagyfejű
- és az ebből, a fodballcsapat iránt gyökeredző elemi gyűlölet feloldását és kiengedését láthatjuk viszont a tv-ben, podcastokban 
szerk.: inkább azt mondd el, ha van infód, hogy mi van a törökpetyóval, hiányzik az öreg, azt hallottam beteg lett
nem tudom ki hazudott és ki nem, de legalább egyenesen következtethető ebből, hogy a többi szagértő is bőven olvassa a fórumot, - szia peet te nagyfejű
szerk.: inkább azt mondd el, ha van infód, hogy mi van a törökpetyóval, hiányzik az öreg, azt hallottam beteg lett
thereisonly1ronaldo
Jaj de szép ez...
Már megérte ma felkelni..
Már megérte ma felkelni..
Bencze írta:Bazska, aki mar kadettban sem kerult palyarahehetheoriginal írta:ugyanezt akartam irni
![]()
aztan mikor megláttam bp bajnokságon először élőben a kis golyótestét, meg ahogy szórta a tempókat reggelig...![]()
![]()
a másik a modoroskodó haverja a szaniszlocsaba, aki szintén életében sztem egy egyeneset nem pattogtatott a labdába![]()
amúgy ha már magyar kosárlabda, sajnálom, hogy hanga kiöregedett és maronkazsombesz még nem elég jó, valerio-bodon vincenttel hármasban lehetett volna egyszer az életünkben fasza (értsd: modernebb, nem a szokásos bűngyenge) válogatottazt tudod, hogy sajat bevallasa szerint is csak azert kerult a sport1hez, mert megallas nelkul zaklatta oket emailben, hogy jobb munkat vegezne torok peternel?
Az igen, Maronkarol sosem hallottam meg, de kovetni fogom. Ennyi idosen EuroLeague tapasztalattal birni magyarkent nem kis szo.
EuroLeaguebol kiesett a barcaelodontoben az Olympiacos ellen jatszunk
Milyen szép is az, amikor a rosszindulat minimum csúsztatásokkal, de nevezzük inkább nevén a gyereket, hazugságokkal találkozik.
Így lesz a te olvasatodban egy olyan történetből, ami az elmúlt lassan 20 év visszajelzései alapján rengeteg embernek adott erőt, hogy ha odateszi magát, elérheti az álmait, fröcsögés.
A többieknek szép napot, nézzetek sok NBA-t, ma is lesz Alley-oop, fél tíztől meccs, és hajnal kettőtől a Playback nevű szolgáltatónál együtt nézhetjük a Wolves-Nuggets derbit, és az se baj, ha nincs League Passed, mert nekem van 20 VIP-jegyem a golyótestem meg a nagy arcom mellé.
¡Hala Madrid!
-
Tjacks
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
Dallas 2-1, hát ez kemény meló volt. Azt gondolom kimaxolták már a párharcot, 2nél többet senki nem nézett ki belőlük.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Átlag Knicks meccsferni írta: Knicks nagyon elcseszett a végét ma... Olyan goaltendingre ítéltek ellenük a végén 2 pontot ami be se ment volna, butába tolták nagyon.
Na meg az a Pacers tripla a vége felé, teljesen lehetetlen helyzetből![]()
Érdemes megnézni
Knicks nagyon elcseszett a végét ma... Olyan goaltendingre ítéltek ellenük a végén 2 pontot ami be se ment volna, butába tolták nagyon.
Na meg az a Pacers tripla a vége felé, teljesen lehetetlen helyzetből
Érdemes megnézni
Na meg az a Pacers tripla a vége felé, teljesen lehetetlen helyzetből
Érdemes megnézni
Én Bazskát szeretem nagyon, igaz én főleg NFLből ismerem, szerettem ha castolta a meccset, meg ugye a jó kis legendás Trash Talk... De hiányzik...
Szerencsére az NFLbe nem volt semmi túlokoskodva tőle, NBAhez lehet tényleg ilyen, de nekem jó arcnak tűnik
Szerintem nagyon jó tartalmakat gyárt.
Szerencsére az NFLbe nem volt semmi túlokoskodva tőle, NBAhez lehet tényleg ilyen, de nekem jó arcnak tűnik
Szerintem nagyon jó tartalmakat gyárt.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Azért ez a Török Péteres így nem igaz.
Szerintem vannak tök jó meglátásai, főleg marketing/közgáz oldalról, pláne hogy ezzel foglalkozott, de ez a genz-s stílus tényleg gáz.
Szerintem vannak tök jó meglátásai, főleg marketing/közgáz oldalról, pláne hogy ezzel foglalkozott, de ez a genz-s stílus tényleg gáz.
Nem illik.
- Bencze
- Kedvenc játékosaid: Benzema, Valverde
- Kedvenc csapatod: Tippelj :)
Bazska, aki mar kadettban sem kerult palyarahehetheoriginal írta:Emlekszem mekkora arca volt nba1.hu-s forumkosarakon miutan szakerto lett a sport1enugyanezt akartam irni
![]()
aztan mikor megláttam bp bajnokságon először élőben a kis golyótestét, meg ahogy szórta a tempókat reggelig...![]()
![]()
a másik a modoroskodó haverja a szaniszlocsaba, aki szintén életében sztem egy egyeneset nem pattogtatott a labdába![]()
amúgy ha már magyar kosárlabda, sajnálom, hogy hanga kiöregedett és maronkazsombesz még nem elég jó, valerio-bodon vincenttel hármasban lehetett volna egyszer az életünkben fasza (értsd: modernebb, nem a szokásos bűngyenge) válogatott
EuroLeaguebol kiesett a barca
- hehetheoriginal
Emlekszem mekkora arca volt nba1.hu-s forumkosarakon miutan szakerto lett a sport1en
aztan mikor megláttam bp bajnokságon először élőben a kis golyótestét, meg ahogy szórta a tempókat reggelig...
a másik a modoroskodó haverja a szaniszlocsaba, aki szintén életében sztem egy egyeneset nem pattogtatott a labdába
amúgy ha már magyar kosárlabda, sajnálom, hogy hanga kiöregedett és maronkazsombesz még nem elég jó, valerio-bodon vincenttel hármasban lehetett volna egyszer az életünkben fasza (értsd: modernebb, nem a szokásos bűngyenge) válogatott
thereisonly1ronaldo