Kosárlabda (NBA, Euroliga stb.)

Forma-1, kézilabda, kosárlabda, motorsportok, Olimpia és minden más.
Bencze
Kedvenc játékosaid: Benzema, Valverde
Kedvenc csapatod: Tippelj :)

Re: Kosárlabda (NBA, Euroliga stb.)

HozzászólásSzerző: Bencze » 2024. május 12., vasárnap 20:13

Bazska, miert lennek rad irigy? Mert allitasod szerint tizszer annyi “VIP” jegyet kapsz egy meccsre, mint egy jatekos a vendeg csapatokbol? Nem tudtam, hogy a liga egy szeretszolgalat es a magyar media partnerek 20 jegyet kapnak meccsenkent. Vajon Stephen A vagy JJ Redick egesz szektorokat kapnak? Egy orara lakom Orlandotol, Miami is csak 3.5-4 orara van tolem, hidd el, hogy egy csepp irigyseg sincs bennem azert mert kijutsz neha par meccsre. Szerintem lassan tobb meccsen jartam, mint David Kornel. Igaz, en nem kapok meccsenkent 20 jegyet.

Lakers-es csapat egyik tagja (Mamba :lol: ) beletorte a fogat a fejembe egy dobocsel utan ami miatt a Szent Lorinc korhazba vittek egy masik taggal (Briscoval) egyetemben. Nem emlekszem semmilyen durvasagra a lakerstol egyebkent, csak az remlik, hogy az egyik Houstonos kollega porgott tul az osszes forumtalalkozon.

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2024. május 12., vasárnap 18:04

Ha mar sport tv nehany egykori kollegadnak ajanlhatnád a forumot, kivancsi lennék ha valaki farkasnorbi neven beregisztralna mit kapna. :lol:

Amugy meg most kinek mi a szimpatikus, szerintem alapvetoen a trash talkkal es az alleyooppal sok mindenkinek kozelebb hoztak a sportot. Nekem legalabbis 10es evek eleje fele amikor itthon nem ment még ez a podcast aradat, az alleyoop kb az elso volt amit rendszeresen hallgattam.

Bazska

HozzászólásSzerző: Bazska » 2024. május 12., vasárnap 17:53

ziro4vr írta: Azért az önreflexió és annak hiánya is fontos szerintem, mindkét fél esetében, de örülök hogy valaki be mer írni, tehetné ezt pár futball szakértő is, hehevel várjuk szeretettel. :mrgreen:

Bocs, de nem tudom, mennyire követed az NBA-t, így lehet, hogy nem tudod cáfolni vagy megerősíteni, amit írok. Szóba hoztad az önreflexiót: azt gondolom, hogy kevesen állnak bele a "szakmában" nálam nyilvánosabban és transzparensebben a tévedéseikbe. Nem esik nehezemre, és valahol feladatomnak is tartom.

A hazugságokkal, a rosszindulattal és a csúsztatásokkal nem tudok mással reflektálni, azon kívül, hogy kikérem magamnak. Az, hogy szakkommentátor lehettem, csak hálát váltott ki belőlem, azóta is a lehetőségeimhez képest mindent megteszek, hogy visszaadjak a közösségnek. Soha senkit nem kezeltem lenézően. Ha valakinek beszóltam, az sosem a véleménye, hanem a stílusa, a hangvétele miatt volt. Ez meg ugyanígy volt, amikor mi is csak fórumoztunk.

Sok volt ez így mára belőlem, köszönöm a lehetőséget, hagylak is benneteket.

🤜🏻🤛🏽

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2024. május 12., vasárnap 15:54

Mit indítottam el :lol:
tehetné ezt pár futball szakértő is
Abból van 10 millió idehaza, az annyira nem izgi.

On:

Dallasra nem volt időm még, de kíváncsi leszek miként tudtak fordítani a párharcban, meg a Denverre is, hogy mit raktak össze most.

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2024. május 12., vasárnap 15:51

Azért az önreflexió és annak hiánya is fontos szerintem, mindkét fél esetében, de örülök hogy valaki be mer írni, tehetné ezt pár futball szakértő is, hehevel várjuk szeretettel. :mrgreen:
Nem illik.

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. május 12., vasárnap 15:30

Emlékszem rád a másik fórumból, meg arra is, hogy az a Team Lakers hogy játszott egy alapvetően barátságos rendezvényen. Nem lennék büszke egyikre sem.
:lol:

A labda Bencus térfelén :lol:
Mert egyébként nem olvasom a fórumot
hiba :kalapos:
thereisonly1ronaldo

Bazska

HozzászólásSzerző: Bazska » 2024. május 12., vasárnap 14:38

Bencze írta: Tehat nem ugy tortent, ahogy nba1en mondtad, hogy a sok email miatt hivtak be egy proba meccsre ami utan megtartottak szakertokent? Orulok, hogy azt nem vitattad, hogy milyen lekezelo voltal a 15-16 evesekkel 30 felettikent ami tovabbra sem valtozott a jelek szerint. :)
A hazugságaid ott kezdődnek, hogy már ott sem ezt mondtam.

Illetve másképpen fogalmazok, szerintem egyébként nem is hazudsz, csak annyira elönt a rosszindulat velem kapcsolatban, hogy eltorzul a fejedben a valóság. Ha tippelnem kellene, az irigység lehet az oka.

És ebből a torzulásból küldök először végtelen számú emailt, aztán lekezelő leszek a tizenévesekkel, amit itt rögtön vissza is utasítanék, meg 30 feletti leszek, miközben 27 éves voltam.

Emlékszem rád a másik fórumból, meg arra is, hogy az a Team Lakers hogy játszott egy alapvetően barátságos rendezvényen. Nem lennék büszke egyikre sem.

Nem para, hogy nem vagyok szimpatikus. Csak az a baj ezekkel a nyilvános, Google által indexelt felületettek, hogy esetleg benéz az érintett és hazugságon kap.

Mert egyébként nem olvasom a fórumot, pont az említett DVTK-videó miatt kerestem rá az elmúlt héten velem kapcsolatban született tartalmakra, és így bukkantam rá ezekre a gyöngyszemekre.

¡Hala Madrid!

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. május 12., vasárnap 12:55

Engem amúgy kb hidegen hagy a kosár,
olyan jó, hogy akkor itt vagy :coffee: :lol:

az elmúlt lassan 20 év visszajelzései alapján rengeteg embernek adott erőt, hogy ha odateszi magát, elérheti az álmait,
az odateszi magát egyenlő ezek szerint akkor, hogy naphosszat emailt küldök? :lol: :kalapos:

monnyuk nekem nincs bajom, hogy vki nyomja Mo-n az nba témát - még a mai napig őskorban és evtizedekkel vagyunk elmaradva a sportágban -, csak párszor a tartalommal van bajom, pl a woke ultraliberál nézet nem kéne bele...de mások vagyunk mind
thereisonly1ronaldo

Bencze

HozzászólásSzerző: Bencze » 2024. május 12., vasárnap 12:47

Bazska írta:
Bencze írta:
Bazska, aki mar kadettban sem kerult palyara :lol: azt tudod, hogy sajat bevallasa szerint is csak azert kerult a sport1hez, mert megallas nelkul zaklatta oket emailben, hogy jobb munkat vegezne torok peternel? :lol:

Az igen, Maronkarol sosem hallottam meg, de kovetni fogom. Ennyi idosen EuroLeague tapasztalattal birni magyarkent nem kis szo.

EuroLeaguebol kiesett a barca :lol: elodontoben az Olympiacos ellen jatszunk

Milyen szép is az, amikor a rosszindulat minimum csúsztatásokkal, de nevezzük inkább nevén a gyereket, hazugságokkal találkozik.

Így lesz a te olvasatodban egy olyan történetből, ami az elmúlt lassan 20 év visszajelzései alapján rengeteg embernek adott erőt, hogy ha odateszi magát, elérheti az álmait, fröcsögés.

A többieknek szép napot, nézzetek sok NBA-t, ma is lesz Alley-oop, fél tíztől meccs, és hajnal kettőtől a Playback nevű szolgáltatónál együtt nézhetjük a Wolves-Nuggets derbit, és az se baj, ha nincs League Passed, mert nekem van 20 VIP-jegyem a golyótestem meg a nagy arcom mellé.

¡Hala Madrid!
Tehat nem ugy tortent, ahogy nba1en mondtad, hogy a sok email miatt hivtak be egy proba meccsre ami utan megtartottak szakertokent? Orulok, hogy azt nem vitattad, hogy milyen lekezelo voltal a 15-16 evesekkel 30 felettikent ami tovabbra sem valtozott a jelek szerint. :)

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. május 12., vasárnap 12:35

de mi?
nem én lettem megszólítva, én csak belepofázok :kalapos:
thereisonly1ronaldo

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2024. május 12., vasárnap 12:35

hehetheoriginal írta: Balázs egyem a golyszi bukód :D :kalapos:
nem tudom ki hazudott és ki nem, de legalább egyenesen következtethető ebből, hogy a többi szagértő is bőven olvassa a fórumot, - szia peet te nagyfejű :mrgreen: - és az ebből, a fodballcsapat iránt gyökeredző elemi gyűlölet feloldását és kiengedését láthatjuk viszont a tv-ben, podcastokban :D
Hogy terel a fiú, hehe teljesen megzavarodott, erre még ő se számított... :lol:

Engem amúgy kb hidegen hagy a kosár, ritkán nézem meg követem, egyedül kb Bazska videókat lesem meg néha, a tegnapi DVTK videó is nagyon jól sikerült.

de mi?
nem én lettem megszólítva, én csak belepofázok :kalapos:
Jól van golyótest :lol:

https://youtube.com/shorts/JyVCMRjcdVg
A hozzászólást 3 alkalommal szerkesztették, utoljára ferni 2024. május 12., vasárnap 12:39-kor.

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. május 12., vasárnap 12:30

Balázs egyem a golyszi bukód :D :kalapos:
nem tudom ki hazudott és ki nem, de legalább egyenesen következtethető ebből, hogy a többi szagértő is bőven olvassa a fórumot, - szia peet te nagyfejű :mrgreen: - és az ebből, a fodballcsapat iránt gyökeredző elemi gyűlölet feloldását és kiengedését láthatjuk viszont a tv-ben, podcastokban :D

szerk.: inkább azt mondd el, ha van infód, hogy mi van a törökpetyóval, hiányzik az öreg, azt hallottam beteg lett :hmmm:
thereisonly1ronaldo

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2024. május 12., vasárnap 12:24

Jaj de szép ez... :mrgreen:

Már megérte ma felkelni.. :lol:

Bazska

HozzászólásSzerző: Bazska » 2024. május 12., vasárnap 12:11

Bencze írta:
hehetheoriginal írta: :lol: ugyanezt akartam irni :lol:

aztan mikor megláttam bp bajnokságon először élőben a kis golyótestét, meg ahogy szórta a tempókat reggelig... :lol: :lol:

a másik a modoroskodó haverja a szaniszlocsaba, aki szintén életében sztem egy egyeneset nem pattogtatott a labdába :kalapos:

amúgy ha már magyar kosárlabda, sajnálom, hogy hanga kiöregedett és maronkazsombesz még nem elég jó, valerio-bodon vincenttel hármasban lehetett volna egyszer az életünkben fasza (értsd: modernebb, nem a szokásos bűngyenge) válogatott
Bazska, aki mar kadettban sem kerult palyara :lol: azt tudod, hogy sajat bevallasa szerint is csak azert kerult a sport1hez, mert megallas nelkul zaklatta oket emailben, hogy jobb munkat vegezne torok peternel? :lol:

Az igen, Maronkarol sosem hallottam meg, de kovetni fogom. Ennyi idosen EuroLeague tapasztalattal birni magyarkent nem kis szo.

Milyen szép is az, amikor a rosszindulat minimum csúsztatásokkal, de nevezzük inkább nevén a gyereket, hazugságokkal találkozik.

Így lesz a te olvasatodban egy olyan történetből, ami az elmúlt lassan 20 év visszajelzései alapján rengeteg embernek adott erőt, hogy ha odateszi magát, elérheti az álmait, fröcsögés.

A többieknek szép napot, nézzetek sok NBA-t, ma is lesz Alley-oop, fél tíztől meccs, és hajnal kettőtől a Playback nevű szolgáltatónál együtt nézhetjük a Wolves-Nuggets derbit, és az se baj, ha nincs League Passed, mert nekem van 20 VIP-jegyem a golyótestem meg a nagy arcom mellé.

¡Hala Madrid!

Tjacks
Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric

HozzászólásSzerző: Tjacks » 2024. május 12., vasárnap 0:09

Dallas 2-1, hát ez kemény meló volt. Azt gondolom kimaxolták már a párharcot, 2nél többet senki nem nézett ki belőlük.

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2024. május 11., szombat 12:38

ferni írta: Knicks nagyon elcseszett a végét ma... Olyan goaltendingre ítéltek ellenük a végén 2 pontot ami be se ment volna, butába tolták nagyon.

Na meg az a Pacers tripla a vége felé, teljesen lehetetlen helyzetből :agree:

Érdemes megnézni
Átlag Knicks meccs

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2024. május 11., szombat 11:37

Knicks nagyon elcseszett a végét ma... Olyan goaltendingre ítéltek ellenük a végén 2 pontot ami be se ment volna, butába tolták nagyon.

Na meg az a Pacers tripla a vége felé, teljesen lehetetlen helyzetből :agree:

Érdemes megnézni

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2024. május 10., péntek 21:27

Én Bazskát szeretem nagyon, igaz én főleg NFLből ismerem, szerettem ha castolta a meccset, meg ugye a jó kis legendás Trash Talk... De hiányzik... :'(

Szerencsére az NFLbe nem volt semmi túlokoskodva tőle, NBAhez lehet tényleg ilyen, de nekem jó arcnak tűnik :mrgreen:

Szerintem nagyon jó tartalmakat gyárt.

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2024. május 10., péntek 21:07

Azért ez a Török Péteres így nem igaz.

Szerintem vannak tök jó meglátásai, főleg marketing/közgáz oldalról, pláne hogy ezzel foglalkozott, de ez a genz-s stílus tényleg gáz. :lol:
Nem illik.

Bencze

HozzászólásSzerző: Bencze » 2024. május 10., péntek 20:25

hehetheoriginal írta:
Emlekszem mekkora arca volt nba1.hu-s forumkosarakon miutan szakerto lett a sport1en
:lol: ugyanezt akartam irni :lol:

aztan mikor megláttam bp bajnokságon először élőben a kis golyótestét, meg ahogy szórta a tempókat reggelig... :lol: :lol:

a másik a modoroskodó haverja a szaniszlocsaba, aki szintén életében sztem egy egyeneset nem pattogtatott a labdába :kalapos:

amúgy ha már magyar kosárlabda, sajnálom, hogy hanga kiöregedett és maronkazsombesz még nem elég jó, valerio-bodon vincenttel hármasban lehetett volna egyszer az életünkben fasza (értsd: modernebb, nem a szokásos bűngyenge) válogatott

Vissza: